Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ElMaestro13

Re: Transferi

Post by ElMaestro13 »

Dva igrača sa kojim su počeli da se vode pregovori su levonogi štoper Kopera Ahmed Sidibe i Ibrahim Mustafa, ovde poznat po tome što je igrao za Pazar i Zvezdu (mučio muku s povredama u LASKu, to je razlog što tamo više nije igrao).
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne možemo bez zvezdinih igrača, pa makar bili stranci...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Rabba wrote: Fri May 09, 2025 6:42 pm Ne možemo bez zvezdinih igrača, pa makar bili stranci...
Igrao već u Srbiji, manji rizik od greške :D
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Fri May 09, 2025 6:42 pm Ne možemo bez zvezdinih igrača, pa makar bili stranci...
Рекао бих да не можемо без играча који имају проблеме са повредама.
denialalner

Post by denialalner »

Image
ElMaestro13 wrote: Fri May 09, 2025 6:10 pm Dva igrača sa kojim su počeli da se vode pregovori su levonogi štoper Kopera Ahmed Sidibe i Ibrahim Mustafa, ovde poznat po tome što je igrao za Pazar i Zvezdu (mučio muku s povredama u LASKu, to je razlog što tamo više nije igrao).

Image
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Чита се форум
Traže u Novom Sadu pojačanje na poziciji krilnog napadača, a prema saznanjima Meridian sporta, prva želja Vojvodine je Ibrahim Mustafa.
https://meridiansport.rs/fudbal/vojvodi ... ca-zvezde/
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

CRD FCV wrote: Fri May 09, 2025 8:47 pm
Рекао бих да не можемо без играча који имају проблеме са повредама.
Sta ja znam, macka u dzaku, jer ne znamo da li je ovo samo peh ili pocetak serije povreda. Pre ove dve nije imao nekih problema.
Spominjao se ovde na forumu ranije, dok je igrao PLS.

Sta znam...
1) Verujem Kunticu
2) Abu je u slicnim godinama dosao, nakon zvezde i OFKe
3) Prodat je u Austriju, nije otisao tek tako negde
4) Proveo je u Srbiji nekoliko godina, nece biti perioda privikavanja

Ako ga dobijemo jeftino, a vec ide Dele, probao bih. Trebace nam prvi spic, kako god da okrenes. Tu ce biti Vukanovic, uz Borovinu. Bolingiju istice ugovor, a nije prvi spic, da se ne lazemo. Vukanovic, nazalost, takodje vise nije na tom nivou zdravstveno. Borovina je mlad.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Što se tiče Borovine možda nije ovde tema, ali hajde kad se već pominje. Moje mišljenje (možda nepopularno) je da on bar u ovom momentu nije igrač za prvi tim, uprkos golovima koje je dao u kadetskoj i omladinskoj selekciji. Gledao sam ga uživo par puta ove sezone i nisam video ništa. Činjenica je i da mu Gojko malo tumba pozicije pa je nekad špic, a nekada polušpic, ali kako ga više gledam sve mi je jasnije što se ne poziva u prvi tim. Dosta je statistiku "naduvao" penalima i takozvanim "tap-in" golovima, ali njegov uticaj na igru u omladinskoj selekciji nije toliko dominantan da bi dobio poziv za prvi tim.

Kad se setim nekih ranijih generacija i igrača koji jesu dobijali prekomandu u prvi tim, tipa Lazar Zličić, Mesarović, bili su daleko dominantniji u svojim generacijama nego sad Borovina. Statistički ne, ali igrački da.
VošaNS

Post by VošaNS »

Belgijanci žele štopera Vojvodine
https://meridiansport.rs/fudbal/belgija ... vojvodine/
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@ElMaestro

Чињеница, није ни толико физички доминантан за шпица, ал има феноманалан осећај за гол већ дуже време, какве год да је голове дао, дао их је, колико Романић 100%тних прилика има пропуштених до сад, а колико је плаћен, без обзира на учинак, могао нас је баш доста бодова коштати и негде јесте због његових промашаја 1 на 1, наше дете је, треба му свакако дати прилику, дали су и Ивановићу па је колко толко прорадио, па ено га скоро најбољи млади играч чемпионшипа...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Ne bih se usudio da kazem nesto vise o Borovini na osnovu tv prenosa jedne utakmice omladinaca. Dao je gol, ali iz ciste pozicije cusnuo loptu u mrezu.
Ono sto sam primetio je da ne odskace u igri, ali se vrzma pred golom. Ne cudi me da ga Gojko proba na poluspicu, zbog manjka visine, tehnike i brzne. U seniorima bi se to jos vise primetilo?

Zato se u izvesnoj meri slazem sa @ElMaestrom, jer ako su Mesarovic i Zlicici odskakali u omladincima, znamo koliko su bili nevidljivi u seniorima. Mesarovic je tek sad poceo nesto da igra u Pazaru, a Zlicic i tamo rezerva.

Mislim da se sa Borovinom treba sacekati jos godinu dana. Za to vreme ce stvari biti dosta jasnije. Prevelika su ocekivanja i nasa i njegova, pa ako ne krene sve kako treba, moze da se dogodi veliko obostrano razocaranje?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Da, ne mogu da kažem da dečko ne zna da igra ili da je loš igrač, jednostavno je prečudan profil igrača, profil kakav se retko viđa. Kao što si i ti napisao, mislim da ga te fizičke karakteristike (visina i brzina) limiiraju za klasičnu devetku na seniorskom nivou, a sa druge strane retko koji trener igra u ekipi sa lažnom devetkom, što bi on eventualno mogao da bude. Ali opet, tu se i razlikuje kvalitet trenera, možda se pojavi neki trener koji će imati znanje da iz njega izvuče maksimum i na seniorskom nivou. Sve u svemu idealan scenario je da odradi letnje pripreme sa prvim timom, ali da ode negde da igra seniorski fudbal baš kao što je Kokanović, pa da se vidi može li ili ne može, bar za sada.
srkins

Post by srkins »

Borovina ne treba da bude startni špic ali treba da dobije neke minute sl sezone po 15 20 na svakoj drugoj trećoj utakmici pa nek oseti malo seniorski fudbal kad jedna Barsa gurne klinca u prvi tim i on im postane glavni igrač ne vidim razlog zašto mi ne bi davali šansu najboljima iz naše škole ,ako u toj školi mi najbolji nisu za bar 15 minuta fudbala u seniorskoj konkurenciji onda zatvaraju školu
djoks

Post by djoks »

srkins wrote: Sun May 11, 2025 4:44 pm Borovina ne treba da bude startni špic ali treba da dobije neke minute sl sezone po 15 20 na svakoj drugoj trećoj utakmici pa nek oseti malo seniorski fudbal kad jedna Barsa gurne klinca u prvi tim i on im postane glavni igrač ne vidim razlog zašto mi ne bi davali šansu najboljima iz naše škole ,ako u toj školi mi najbolji nisu za bar 15 minuta fudbala u seniorskoj konkurenciji onda zatvaraju školu
+1
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

srkins wrote: Sun May 11, 2025 4:44 pm Borovina ne treba da bude startni špic ali treba da dobije neke minute sl sezone po 15 20 na svakoj drugoj trećoj utakmici pa nek oseti malo seniorski fudbal kad jedna Barsa gurne klinca u prvi tim i on im postane glavni igrač ne vidim razlog zašto mi ne bi davali šansu najboljima iz naše škole ,ako u toj školi mi najbolji nisu za bar 15 minuta fudbala u seniorskoj konkurenciji onda zatvaraju školu
Za taj profil igraca bih pre mozda da odradi polusezonu ili sezonu standardno u PLS, pa onda malo vecu ulogu u prvom timu od 15-20min svaku trecu.
Post Reply