VOJVODINA u Evropi
Re: VOJVODINA u Evropi
Briši ovaj topik, Vojvodina u Evropi više ne postoji.
Povećavaju nam je se šanse za Evropu OFK ostao bez licence 

Sada izgleda i sa nerešenim protiv Radničkog mi smo obezbedili Evropu znači to nam je meč lopta .
- slanobarac
Nisi u pravu. Treba nam pobeda ili u slučaju nerešeno rezultata trebaće i bod sa jna.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ja mislim da ti nisi u pravu gleda se međusobni skor mi imamo 2:2 u Kragujevcu i pobeda 3:2 u Novom Sadu znači uzmemo 1 bod i dalje im bežimo 3 boda s tim da imamo bolji međusobni skor jedino ako se ne gleda poredak posle osnovnog dela tu smo ispod njih onda se izvinjavam ali svakako pobediti i ne razmišljatislanobarac wrote: ↑Sun May 11, 2025 10:16 pmNisi u pravu. Treba nam pobeda ili u slučaju nerešeno rezultata trebaće i bod sa jna.

To se gleda do 30. kola. Posle 30. kola odnosno u plej ofu ukoliko ekipe imaju isti broj bodova, ekipa koja je završila u prvih 30 kola na boljem mestu ima prednost što je Radnički.fare wrote: ↑Sun May 11, 2025 11:54 pmJa mislim da ti nisi u pravu gleda se međusobni skor mi imamo 2:2 u Kragujevcu i pobeda 3:2 u Novom Sadu znači uzmemo 1 bod i dalje im bežimo 3 boda s tim da imamo bolji međusobni skor jedino ako se ne gleda poredak posle osnovnog dela tu smo ispod njih onda se izvinjavam ali svakako pobediti i ne razmišljatislanobarac wrote: ↑Sun May 11, 2025 10:16 pmNisi u pravu. Treba nam pobeda ili u slučaju nerešeno rezultata trebaće i bod sa jna.![]()
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Hvala ali svakako kup je našVošaNS wrote: ↑Mon May 12, 2025 12:56 amTo se gleda do 30. kola. Posle 30. kola odnosno u plej ofu ukoliko ekipe imaju isti broj bodova, ekipa koja je završila u prvih 30 kola na boljem mestu ima prednost što je Radnički.fare wrote: ↑Sun May 11, 2025 11:54 pmJa mislim da ti nisi u pravu gleda se međusobni skor mi imamo 2:2 u Kragujevcu i pobeda 3:2 u Novom Sadu znači uzmemo 1 bod i dalje im bežimo 3 boda s tim da imamo bolji međusobni skor jedino ako se ne gleda poredak posle osnovnog dela tu smo ispod njih onda se izvinjavam ali svakako pobediti i ne razmišljatislanobarac wrote: ↑Sun May 11, 2025 10:16 pm
Nisi u pravu. Treba nam pobeda ili u slučaju nerešeno rezultata trebaće i bod sa jna.![]()

Pred evropski rasplet: Voša nosilac u drugom, TSC i u trećem, svi ostali „od nule“
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ule/512365
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ule/512365
Ako izgubimo finale Kupa i u LK ne prodjemo prva dva kola, naši neka se peške vraćaju sa Gibraltara, Malte, Andore i ostalih egzotičnih država.
Stojim u mestu gubim vreme
Значи ако освојимо куп крећемо од првог кола за ЛЕ?
- Grbavica.021*
Прошле године уколико се не варам куп доносио 4. коло ЛЕ тј сигурно групу ЛК а сад прво коло? Разумем да смо пали по националном коефицијенту али баш толико?
- Red Marquis
- Moderator
- slanobarac
Zato što su bolji?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!