Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Prvi tim

Post by CRD FCV »

Voša bez šestorice na Marakani
Opet imamo problema sa povredama, nećemo moći da računamo na Njegoša Petrovića, Uroša Nikolića, Đorđa Crnomarkovića, Lazara Nikolića, Jusufa Bamidelea, a sada nema ni Siniše Tanjge, koji se prilikom radovanja posle pobede sudario sa saigračem i polomio nos. Spremniji je dosta Veličković, što me raduje, ali ćemo i ovaj put povući Popovića iz Kabela
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ani/511866
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Емоција :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Dobro su se zakucali on i Baroš :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
1892

Post by 1892 »

Mislim da se poslednjih par godina (prilikom dolaska igraĉa) malo više vodi računa i o samom karakteru momaka koji dolaze. Vukan deluje veoma odmereno i kulturno prilikom svakog intervjua. Čini mi se da ima iskreno poštovanje prema klubu.
Come on you Reds!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ne, apsolutno. Karakterno je decko za primer.
On, Gocmanac, Meda, Vukanovic. Gradimo dopadljiv tim karakterno, ali nazalost to ne igra fudbal. Doprinosi, ali ne igra. :cheers:
djoks

Post by djoks »

Занима ме мишљење форума на питање Росић или Гочманац? Гочманац не био један од најбољих од како је стао на гол али од како се повредио Росић по мене сасвим солидно брани + код Гочманца је добро што је и следеће године бонус уколико се не варам
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Vec duze vrijeme imamo dva golmana koji podjednako mogu biti prvo resenje tj. prvi golman bez neke vece razlike sto moze biti samo plus, nikako minus. Ko ce se prodati ili ostati u klubu a i sta ce biti sa bonus pravilom jer ima najava da ce se isto ukinuti. I treci golman se moze nadati minutama i cekati svoju sansu, zdrava konkurencija je svakako dobra. Opredelio bih se za rosica Rosic jer je duze bio na klupi a cini mi se da je doveden da bude starter. Argumenti se mogu naci i za Gocmanca. Kiks kod golmana i bilo kojeg drugog igraca je drugaciji. Sve dobro sto odbrane i urade u toku utakmice, zbog jedne glupe greske moze pasti u vodu. Prosto, gledaocima ce se urezati pogreska pri svakoj pomisli. Lako postaju predmet ismejavanja, nadam se da imaju neku pripremu vezanu za to jos od mlađih kategorija, valjda je svuda tako ne samo u Vosi.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Росић: Најважнији меч сезоне у суботу! Желимо да загрми „Карађорђе“ и одведе нас до победе

https://www.fkvojvodina.rs/rosic-najvaz ... do-pobede/
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Na 03:24 povreda Tanjge. Žao mi je momka, nije ovo naivno ali umalo suzu od smeha nisam pustio… :mrgreen:
djoks

Post by djoks »

Deep Purple wrote: Mon May 12, 2025 11:09 pm

Na 03:24 povreda Tanjge. Žao mi je momka, nije ovo naivno ali umalo suzu od smeha nisam pustio… :mrgreen:
Какве још повреде неће доживети овај тим ове сезоне..
Turija

Post by Turija »

Kakav maler, da istovremeno skoce Tanjga i Depu jedan na drugog. I toliko snazan sudar glavama, da je Depu pao na travu. Jos sve to u trenucima velike radosti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Медојевић: Трудим се да објасним млађима да Звезда и Партизан нису баук

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... auk/512159
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Grbavica.021* wrote: Mon May 12, 2025 4:30 pm Росић: Најважнији меч сезоне у суботу! Желимо да загрми „Карађорђе“ и одведе нас до победе

https://www.fkvojvodina.rs/rosic-najvaz ... do-pobede/
A finale kupa za manje od nedelju dana nakon te utakmice? Manje važnija jebiga.. :greenbutt:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Turija wrote: Tue May 13, 2025 8:18 am Kakav maler, da istovremeno skoce Tanjga i Depu jedan na drugog. I toliko snazan sudar glavama, da je Depu pao na travu. Jos sve to u trenucima velike radosti.
Тањга и Барош су се сударили.
Post Reply