Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
- The Firm 1989
Re: 1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, sreda 18.30
Нешто у сопственој режији, доста сам се двоумио за одалазак из свима нама познатих разлога, поготово након овог померања, али играчи заиста заслужују подршку. Видимо се у Зајечару! 

Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
Ali bukvalno. Finale zakazano nedeljama ranije i sada pomeraju i jos u 17h, pa mater vam poganu svima.Neizlecivi wrote: ↑Tue May 13, 2025 11:54 am Ovo je stvarno pisurija teska... Jos samo na pumpama uz 10 litara goriva da dele ulaznice i da gostuju u jutarnjem programu RTS i najave poslednje kolo proslava titule, a da kompletiraju sektasenje. Na kraju zbog toga i ni zbog cega drugog pomere finale kupa.
Odem li na finale kupa bice jedino u skladu sa mojim imenom na forumu. Glupav i neizleciv. Najgora tvorevina srpskog sporta i najgora tvorevina ove nakaradne drzave.
Ko ide, lep provod, ja sam ako stignem od posla uz tv.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Јел има неких информација око карата? Оће опет бити организован превоз?
- Grbavica.021*
- slanobarac
I ja čekam ono čuveno SVI U ZAJEČAR.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Mare_Liman
6 дана до финала ни реч о купу, картама, ништа, додуше очекивано, толико ће нас и отићи, нису ни заслужили више..
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ako me sećanje dobro služi, prošle godine su isto u poslednjem momentu nešto organizovali pa se okupio lep broj ljudi u Loznici. Ipak, danas je atmosfera oko kluba i u društvu mnogo drugačija, pa očekujem drastično manje interesovanje za utakmicu.
Jeste lepo igrati u finalu Kupa, ali ova utakmica će ponajviše biti predizborna kampanja za izbore u Zaječaru. Ko zna, ako se naša tribina ne rasproda, možda će ostatak popuniti neki ćaciji kako bi celokupan ambijent bio "impozantan". Mene zanima da li je taj stadion konačno dobio upotrebnu dozvolu?!
@Mare, igrači (makar većina njih) je zaslužila našu podršku, ali se podrškom njima daje i legitimitet upravi, nažalost.
Jeste lepo igrati u finalu Kupa, ali ova utakmica će ponajviše biti predizborna kampanja za izbore u Zaječaru. Ko zna, ako se naša tribina ne rasproda, možda će ostatak popuniti neki ćaciji kako bi celokupan ambijent bio "impozantan". Mene zanima da li je taj stadion konačno dobio upotrebnu dozvolu?!
@Mare, igrači (makar većina njih) je zaslužila našu podršku, ali se podrškom njima daje i legitimitet upravi, nažalost.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Grbavica.021*
Што се тиче финала купа информације око карата и свега биле су доступне 13.маја а финале купа 21.маја.Duplof wrote: ↑Thu May 15, 2025 9:49 am Ako me sećanje dobro služi, prošle godine su isto u poslednjem momentu nešto organizovali pa se okupio lep broj ljudi u Loznici. Ipak, danas je atmosfera oko kluba i u društvu mnogo drugačija, pa očekujem drastično manje interesovanje za utakmicu.

- slanobarac
Skandal. I sramota kluba.Mare_Liman wrote: ↑Thu May 15, 2025 7:46 am 6 дана до финала ни реч о купу, картама, ништа, додуше очекивано, толико ће нас и отићи, нису ни заслужили више..
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Upravo sam čuo da su svi klubovi iz novosadskog saveza dobili poziv da ako ima zainteresovanih prijave putnike na finale kupa do ponedeljka. Poziv je samo za simpatizere Vojvodine uz obelezje kluba.
- Mare_Liman
Воша води навијаче у Зајечар, у недељу почињу пријаве на „Карађорђу“!
https://www.fkvojvodina.rs/vosa-vodi-na ... n7-DRIND0Q
https://www.fkvojvodina.rs/vosa-vodi-na ... n7-DRIND0Q
Карте за финале Купа Србије, по цени од 300 динара, продаваће се у следећим терминима:
– У понедељак, 19. маја, од 12 до 18 часова у Шопу навијача Војводине
– У уторак, 20. маја, од 12 до 18 часова у Шопу навијача Војводине
– У среду, 21. маја, до поласка у Зајечар, у Шопу навијача Војводине
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman
Konačno i mi da smo domaćini u finalu. To znači igramo u našim crveno belim dresovima. Jos kad bi za finale vratili normalan raspored boja... milina.
- Mark Renton
-
Pozdrav ljudi, da li neko ko ide autom na finale kupa ima 2 slobodna mesta? Naravno učestvovali bi u podeli troškova puta