Toga se i plašim.

Svako greši, nisam ni ja izuzet. Samo mi nije jasno da neko ljudi kritikuju Romanića kada je jasno da ima ozbiljan uticaj na dešavanja na terenu. Realizaciju će dovesti u red.
Dati 660.000e za igrača kojem ističe ugovor za jednu polusezonu, a pri tome je transfer na nivou Srbija-Srbija, je totalno ludački potezRabba wrote: ↑Wed May 14, 2025 1:04 pm Od Romanića se mnogo više očekivalo, obzirom da je dato 660.000 za njega. 6 meseci pre isteka ugovora. Da li ga treba dirati posle jednog prelaznog roka? Definitivno, ne. Sa Romanićem se trebalo dogovarati za sledeću sezonu, da nam pristupi od leta, da veće pare odu njemu na ruke, umesto Železničaru. Ali Zbiljić je domaćin čovek, široke ruke. Tuđim parama. Za sada ga ne vidim kao veliko pojačanje, pogotovo za pare za koje je došao. Sa druge strane, ukoliko do zime ne bude pokazao dovoljno, rastanak je neminovan. Ukoliko doapemo u Evropu, to će biti merilo. Ulazak u šanse u MBSLS, nije nikakvo merilo.
Значи ништа од оног Мароканца ако је уопште био актуелан? Не сећам се да ли се и на форуму он био спомињао или само на моцартуElMaestro13 wrote: ↑Mon May 19, 2025 6:02 pm Ozbiljno se kuva na relaciji Vojvodina-Lučani oko transfera Bondžulića, ali Lučani su realno malo preterali sa cenom koja se trenutno kreće oko 800-900.000 za zainteresovane. Ovde mogu da otkrijem i izvor, jedan klub sa Bliskog Istoka je zvao Lučane za Bondžulića (čak ga i gledali uživo protiv OFK BG), ali ovi su rekli da su već u razgovorima sa Vojvodinom, mada su ostavili prostor i ovima za razgovor.
E sad, neke "čaršijske priče" (koje mi ipak nisu proverene kao ovo gore što sam napisao ali može biti istina) govore da je Bondžulić deo dila Neška i Zbiljića povodom 6 poklonjenih bodova kad je najviše trebalo, i da uopšte nije tema Bondžulićev kvalitet nego samo lova. Lučanima tačno taj iznos uz ono što regular dobiju od TV prava i namenske industrije taman zatvara budžet za narednu sezonu.
Nestvarno... Treba spaliti naš fudbal...ElMaestro13 wrote: ↑Mon May 19, 2025 6:02 pm Ozbiljno se kuva na relaciji Vojvodina-Lučani oko transfera Bondžulića
Хвала, знам колико овде људи не воле коментаре са моцарта па чисто да проверимElMaestro13 wrote: ↑Mon May 19, 2025 7:01 pm @djoks Taj Marokanac se pominjao na mozzartu jer je meni neko ukrao odavde nick, i tamo pisao pod mojim imenom a to nisam bio ja. Ja sam napisao za Sidibea levog štopera Kopera koji je i dalje aktuelan, a ta priča oko Marokanca nema veze sa životom