На основу свега приказаног Величковић је најгори играч Војводине у овом првенству. Добро млад је, нек прође још једне припреме да га истрпимо па ћемо да видимо у следећој сезони, ово до сада је јако танко.
36. kolo: VOJVODINA - Radnicki (KG) 0:0
Re: 36. kolo: VOJVODINA - Radnicki (KG), subota u 18.30h
Ubija nas to pravilo za koje smo tako zdušno bili o 2 bonusa realno sem Gočmanca niko u kontinuitetu nije pružao dobre partije a ako bude to pravilo i sl sezone imaćemo još veći problem
Ako ovako nastavimo, primicemo gol.
Ne znam sta bih rekao, sta mozemo promeniti u igri sa ulaskom nekog igraca sa klupe, osim Delea. Mozda Baros umesto uplasenog Bukinca?
Jako losa partija Petrovica i Savicevica na sredini terena.
Ne znam sta bih rekao, sta mozemo promeniti u igri sa ulaskom nekog igraca sa klupe, osim Delea. Mozda Baros umesto uplasenog Bukinca?
Jako losa partija Petrovica i Savicevica na sredini terena.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Eh da je od starta igrao U.Nikolic druga bi se pesma pevala sada.. 
Iskreno, prilicno lose slozicu se sa prethodnim napisanim da su Savicevic a za mene pogotovo Petrovic odigrali katastrofalno, Petrovic se nije ni primetio..
Zadnjih pola sata samo sto nismo primili gol, da su oni malo ozbiljniji pao bi 1 ako ne i 2 gola.
Za mene Korac i Medojevic najborbeniji, kad bi svi takvi bili gde bi nam kraj bio.
Sto se tice Romanica zaista fali ta realizacija itekako, ali ne moze se zameriti, sve ostalo realno je dobro itekako i njegov ucinak na terenu je itekako primetan.
Bukinac se trudi, bori se ali nije to dovoljno bar ne za Vojvodinu i za prvu postavu, da bude rezerva pa i ajde, voleo bih da se to i promeni ali eto videcemo.

Iskreno, prilicno lose slozicu se sa prethodnim napisanim da su Savicevic a za mene pogotovo Petrovic odigrali katastrofalno, Petrovic se nije ni primetio..
Zadnjih pola sata samo sto nismo primili gol, da su oni malo ozbiljniji pao bi 1 ako ne i 2 gola.
Za mene Korac i Medojevic najborbeniji, kad bi svi takvi bili gde bi nam kraj bio.
Sto se tice Romanica zaista fali ta realizacija itekako, ali ne moze se zameriti, sve ostalo realno je dobro itekako i njegov ucinak na terenu je itekako primetan.
Bukinac se trudi, bori se ali nije to dovoljno bar ne za Vojvodinu i za prvu postavu, da bude rezerva pa i ajde, voleo bih da se to i promeni ali eto videcemo.

Meni se čini kao da smo igrali na to da ostane 0:0 nakon one inicijative s početka utakmice, nadajući se da će cigani dobiti Pazarce. E pa dragi moji, ne možete izboriti Evropu a da je ne zaslužite, a niste je zaslužili. Ne znam, baš je tužno ovo danas bilo, ne znam ni kome bih dodelio glasove.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ništa ni izgubili ni dobili danas ako ne odvojimo kup treba nam bod protiv crnih da bi zavisilo od nas ,iskreno voleo bih da Tsc bude u Evropi a za to im treba da OFK dobije Pazar plus oni da dobiju Kg . A utakmica naša kao i cela sezona nedorečena nismo mi 3 jer smo dobri već zato što su ostali još gori
Samo vi zzovite da dodjemo na stadion.. morate ponuditi nesto, besplatno pivo ili pljeskavice jer zbog fudbala niko nece vise doci.
- Mark Renton
Леп фудбалски дан, свака част свакоме ко је био присутан, само ето што то није испраћено и на трави. Приказ на терену-огледало целе мучне сезоне, али ето догегали смо се некако до те Европе, немам ништа против да тако узмемо куп. Све у свему само да прође то финале купа и да се неко ухвати озбиљног ремонта ове троме екипе. Дух Михаила Ивановића из прошле сезоне ушао у Романића нема другог објашњења шта је у стању да промаши
Нама је данас играла само победа, јер у том случају ни Раднички ни Пазар ни ТСЦ не би могли да нас стигну, па би последње коло одиграли опуштено.Али пошто од како навијам за Војводину, ми никад нисмо знали да искористимо зицер који нам се намести, тачно сам знао да ћемо и данас нешто да упрскамо. Што се финала купа тиче, маните се надања било каквих, биће онако како цигани буду хтели. Да ли ће бити 5:0,5:2, 2:0, 3:1, 4:1...све зависи од цигана на жалост, јер ја стварно не видим како ми можемо било како да их угрозимо у финалу. Наравно не кажем да не треба отићи, опет ћу ићи наравно, шта ћу.
- naseljekolumbija
Дођите, дођите, па дођите... И онда
Немојте звати за финале купа, молио бих

- Mare_Liman
Да се до сутра играло не би гол дали, добра увертира за Зајечар, нема шта, још цигани усеру мотку, нек нам је Бог у помоћи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Evropu nismo ni zaslužili. Posle ovakve košmarne sezone otvori nam se prilika da na svom terenu obezbedimo Evropu i mi useremo...Romanić nije igrač od 500.000 dinara, a ne evra. Bukinac preplašen, Kokanović sebičan i sa očajnom završnicom. Nažalost ćemo igrati Evropu, ali ćemo statirati jedno kolo i dovidjenja. Pozivate navijače na stadion? A šta dobiju kada dodju? Otvorenu glavu na istoku? Bezidejnu i amaterski igru? Remont od uprave do terena.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Loša utakmica, razmišljao sam posle prvog da izađem....jako lako smo se odrekli Poletanovića. Znam da je ovo i ono ali zna da poveže redove.
Телеп
Hoce da igra Evropu a ne moze u finisu kontru da istrci i da gol ili asistira saigracu. Covece pa 20 godina imas trebao bi travu da pojedes. Budi posten pa okaci kopacke o klin.
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
Najtuznije je sto je Tanjga izjavio kako je zadovoljan igrom? Pa kako za boga? Kojom igrom? Krenuli lepo 10 minuta i to je sve. Drugo poluvreme nas stisli i ti umesto da uvedes sveze i mlade igrače, ti uvedeš Bamidelea koji je tek izasao iz povrede i UN koji je najstariji igrac u timu.
A imas prava na još tri izmene?!?!
Sad vidim da je u 88 minuti usao i Mladenovic. Nisam to ni primetio. I čemu izmena u 88 minuti? Zadrzavas vreme da sacuvas nereseno kuci? Pa jeste vi ljudi normalni?
Dele povredjen pitanje dal se oporavio skroz... a i prodaje se na leto.
Vukanovic je gotov nema od njega nista.
Romanic koliko god da je fajter nije klasican spic pa i od njega ne treba ocekivati cuda.
A Meri bode, Partizanu, Zvezdi, Radnickom... a sutra bi dosao peske iz Pazara provereno!
Na finale ne mogu jer sam u gipsu, ali polako gubim volju i da gledam na tv-u.
A imas prava na još tri izmene?!?!
Sad vidim da je u 88 minuti usao i Mladenovic. Nisam to ni primetio. I čemu izmena u 88 minuti? Zadrzavas vreme da sacuvas nereseno kuci? Pa jeste vi ljudi normalni?
Dele povredjen pitanje dal se oporavio skroz... a i prodaje se na leto.
Vukanovic je gotov nema od njega nista.
Romanic koliko god da je fajter nije klasican spic pa i od njega ne treba ocekivati cuda.
A Meri bode, Partizanu, Zvezdi, Radnickom... a sutra bi dosao peske iz Pazara provereno!
Na finale ne mogu jer sam u gipsu, ali polako gubim volju i da gledam na tv-u.