36. kolo: VOJVODINA - Radnicki (KG) 0:0
Re: 36. kolo: VOJVODINA - Radnicki (KG), subota u 18.30h
Posle četiri ubedljivo izgubljena finala kupa od cigana kojima sam imao čast da prisustvujem i ovoga danas doneo sam neopozivu odluku, nećeš se majčin sine klatiti sedamsto kilometara da prisustvuješ petom razmontiravanju.
A i što neko napisa, bolje je i da ne igramo evropu kako igramo.
A i što neko napisa, bolje je i da ne igramo evropu kako igramo.
Slažem se sa prethodnim upisima, pa mi danas nismo imali nikakvu igru, praktično nijednu poštenu šansu za ceo meč!
Tanjga gomilu pogrešnih odluka danas.
Radnički danas imao bolju igru, znao sta hoće, dobro smo mi i bod izvukli.
Realno nismo Evropu zaslužili ove godine, a kup ćemo osvojiti jedino ako neko čudo desi.
Tanjga gomilu pogrešnih odluka danas.
Radnički danas imao bolju igru, znao sta hoće, dobro smo mi i bod izvukli.
Realno nismo Evropu zaslužili ove godine, a kup ćemo osvojiti jedino ako neko čudo desi.
Napisao sam vec dosta u toku utakmice, ali mogu jos jednom da ponovim da smo tehnicki veoma limitirana ekipa individualno i kolektivno. Uvek smo u podredjenoj ulozi, kao i veceras. Radnicki je zasluzio pobedu, medjutim nemaju realizaciju.
Kad si tehnicki limitirana ekipa, odmah si i takticki, jer ne mozes da realizujes ideje.
Od Kupa nema nista ( jedino da se cigani ispromasuju i mi sacuvamo nulu, kao protiv Kragujevca ili u Nisu protiv crnih na penale -sportsku kocku).
Od Evrope, ako prodjemo prvo kolo- plafon, a mozda ni to bez ozbiljnog remonta ekipe. Previse je prosecnih superligaskih igraca u Vosi.
PS
Ala ,,opljuva" onaj ,,novinar" Joksic i nas i Kragujevcane na mozzartu. Ima dosta istine, ali mi smeta sto je to uradio neprofesionalno i sa zadovoljstvom svoje negativne energije ( da ne kazem mrznje) prema oba tima, da ne kazem kluba.
Kad si tehnicki limitirana ekipa, odmah si i takticki, jer ne mozes da realizujes ideje.
Od Kupa nema nista ( jedino da se cigani ispromasuju i mi sacuvamo nulu, kao protiv Kragujevca ili u Nisu protiv crnih na penale -sportsku kocku).
Od Evrope, ako prodjemo prvo kolo- plafon, a mozda ni to bez ozbiljnog remonta ekipe. Previse je prosecnih superligaskih igraca u Vosi.
PS
Ala ,,opljuva" onaj ,,novinar" Joksic i nas i Kragujevcane na mozzartu. Ima dosta istine, ali mi smeta sto je to uradio neprofesionalno i sa zadovoljstvom svoje negativne energije ( da ne kazem mrznje) prema oba tima, da ne kazem kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Isključio sam telefon kako ne bih saznao rezultat i pustio snimak u 23h. Mati mila, kako tragično izgubljenih 90 minuta života! Pa mi jednu poštenu akciju ili šansu nismo stvorili, a hteli bismo da igramo Evropu. Dobro je da smo bar ispunili cilj svih ciljeva, a to je da igramo (statiramo) finale kupa. Od nas dosta…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
@Turija
Stvorio se takav narativ protiv nas i tjt i u tome im i mi pomažemo. Mi smo uzeli do sad 11 bodova u PO. Eto Pazar zaslužuje a mi koji smo ih pobedili u sred Pazara ne zaslužujemo.
Jednostavno uvek je bilo lakše hvaliti nego realno kritikovati. Gorelo je nama i Radničkom pred ovaj duel, igralo se čvrsto i na granici faula. Mi imamo i previše svojih problema sa izostancima i rekovalescentima a za četiri dana (od utakmice sa Radničkim) igraš i finale kupa. Moralo je da se misli i o toj utakmici, zato mislim da je Tanjga menjao kako je menjao. Verujem da nije bilo te utakmice da bi počeli Dele i Romanić zajedno. Kao što Meda reče treba verovati i ne misliti da su oni vanzemaljci. Eto akk bi kojim slučaj osvojili kup video bo kako se narativ menja odjednom, zna Mozzart šta i kako treba da piše u skladu sa narativom u tom trenutku da bi dobio određen broj interakcija sa vešću i time doprineo broju čitanja te vesti.
Ono što ja mislim u ovom trenutku da je bolje da je Baros bek a Mladenović na terenu nego Bukinac na terenu kao bonus, mislim da nam tu igra više trpi. Verujem u Bukinca i mislim da može izrasti u standardnog beka ali mora da dobija minute od starta sezone a ne kada zaškripi i kada se nema alternative pa da se baci u vatru i tu izgori ni kriv ni dužan ali je dobro da je osetio minute i da može da se osloni na njega.
U kupu nema bonusa i to nam je jedina srećna okolnost jer mislim da nam to ide pod ruku stanju u kom se nalazimo.
Ja znam da će ljudi misliti da sam lud ali ja verujem da kada smo kompletni mi možemo da odigramo sa ciganima konkurentnu utakmicu i to da ne budemo u podređenom položaju bez pravila o bonusima.
Očekujem da izađemo u sastavu, Rosić
Barros Korać Sićenje Butean
Medojević Petrović Savićević
Kokanović Romanić i Dele
Mi smo defanzivno dobri a kvalitet da se iz kontre ugrozi zvezda postoji.
Pitanje je karaktera i muda više nego same razlike u kvalitetu, a tu najviše brinem u vezi Savićevića da bih ja stavio i U. Nikolića pre nego Savićevića.
Mada je pitanje i gde sa Lazarom, da li vraćati Kokanovića više u vezni red a izvaditi Savićevića i početi sa Lazarom Nikolićem kao krilnim fudbalerom.
@Rabba
Crnomarković ima pravo nastupa? Suspenzija je istekla?
Ima tu par dobrih pitanja u vezi sa sastavom.
Stvorio se takav narativ protiv nas i tjt i u tome im i mi pomažemo. Mi smo uzeli do sad 11 bodova u PO. Eto Pazar zaslužuje a mi koji smo ih pobedili u sred Pazara ne zaslužujemo.
Jednostavno uvek je bilo lakše hvaliti nego realno kritikovati. Gorelo je nama i Radničkom pred ovaj duel, igralo se čvrsto i na granici faula. Mi imamo i previše svojih problema sa izostancima i rekovalescentima a za četiri dana (od utakmice sa Radničkim) igraš i finale kupa. Moralo je da se misli i o toj utakmici, zato mislim da je Tanjga menjao kako je menjao. Verujem da nije bilo te utakmice da bi počeli Dele i Romanić zajedno. Kao što Meda reče treba verovati i ne misliti da su oni vanzemaljci. Eto akk bi kojim slučaj osvojili kup video bo kako se narativ menja odjednom, zna Mozzart šta i kako treba da piše u skladu sa narativom u tom trenutku da bi dobio određen broj interakcija sa vešću i time doprineo broju čitanja te vesti.
Ono što ja mislim u ovom trenutku da je bolje da je Baros bek a Mladenović na terenu nego Bukinac na terenu kao bonus, mislim da nam tu igra više trpi. Verujem u Bukinca i mislim da može izrasti u standardnog beka ali mora da dobija minute od starta sezone a ne kada zaškripi i kada se nema alternative pa da se baci u vatru i tu izgori ni kriv ni dužan ali je dobro da je osetio minute i da može da se osloni na njega.
U kupu nema bonusa i to nam je jedina srećna okolnost jer mislim da nam to ide pod ruku stanju u kom se nalazimo.
Ja znam da će ljudi misliti da sam lud ali ja verujem da kada smo kompletni mi možemo da odigramo sa ciganima konkurentnu utakmicu i to da ne budemo u podređenom položaju bez pravila o bonusima.
Očekujem da izađemo u sastavu, Rosić
Barros Korać Sićenje Butean
Medojević Petrović Savićević
Kokanović Romanić i Dele
Mi smo defanzivno dobri a kvalitet da se iz kontre ugrozi zvezda postoji.
Pitanje je karaktera i muda više nego same razlike u kvalitetu, a tu najviše brinem u vezi Savićevića da bih ja stavio i U. Nikolića pre nego Savićevića.
Mada je pitanje i gde sa Lazarom, da li vraćati Kokanovića više u vezni red a izvaditi Savićevića i početi sa Lazarom Nikolićem kao krilnim fudbalerom.
@Rabba
Crnomarković ima pravo nastupa? Suspenzija je istekla?
Ima tu par dobrih pitanja u vezi sa sastavom.
- Uvek sa tobom
Дефинитивно Николић У. пре овог циганског шарлатана, не могу да га смислим очима и враћање голману вруће лопте са пола, ја не знам како нема нико то да му каже? Закувава у задњој линији већ коју утакмицу. Исто тако Црномарковић ако има право пре Сиченџеа, барем док не добије жути, онда нек овај уђе. Кокановића ставити где је најмање лош.
Мислим да у којем год да саставу изађемо у Зајечару да немамо промил шансе да освојимо. Прошле године смо имали веће шансе па су нас отресли, срећом нису признати они голови...
Мислим да у којем год да саставу изађемо у Зајечару да немамо промил шансе да освојимо. Прошле године смо имали веће шансе па су нас отресли, срећом нису признати они голови...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Red Marquis
- Moderator
U ovo ne veruje ni jedna osoba ni u stručnom štabu Vojvodine, kamoli neko drugi.Deep Purple wrote: ↑Sun May 18, 2025 10:38 am Ja znam da će ljudi misliti da sam lud ali ja verujem da kada smo kompletni mi možemo da odigramo sa ciganima konkurentnu utakmicu i to da ne budemo u podređenom položaju bez pravila o bonusima.
Io odio Belgrado
- Mare_Liman
То смо мислили и прошле године, па су нас прегазили у Финалу и ако смо под Божом најлепши фудбал играли, додуше ја сам и даље убеђен да је Матеус играо као 6ица иза Његоша, а на предњем везном Зука да би утакмица била тотално другачија и да би много боље изгледали на терену, ал било па прошло, ал без Серија тешко, Вукановића и Ранђеловића не рачунам јер су баш дуго ван терена, Бог нек нам је у помоћи у среду...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
Квота на нас у финалу 6.50 док је у првенству била 10.Mare_Liman wrote: ↑Sun May 18, 2025 2:29 pm То смо мислили и прошле године, па су нас прегазили у Финалу и ако смо под Божом најлепши фудбал играли, додуше ја сам и даље убеђен да је Матеус играо као 6ица иза Његоша, а на предњем везном Зука да би утакмица била тотално другачија и да би много боље изгледали на терену, ал било па прошло, ал без Серија тешко, Вукановића и Ранђеловића не рачунам јер су баш дуго ван терена, Бог нек нам је у помоћи у среду...

Ova je na Tanjgi i stručnom štabu i veoma lošim izmenama na kraju. Kakav god da je bio Romanić, njegovim izlazskom smo izgubili ofanzivu. Trebao je ostati, a Dele na krilo umesto Nikolića. Na kraju krajvea imao je opet Depua, gde je isto to mogao uraditi.
Igrači vidno umorni, kad se utakmica lomila, trebali su ući sveži igrači da naprave razliku. Ulaskom Mladenovića, dobijamo dodatnog bonusa, mogao je Baroš na beka umesto Bukinca, bili bismo dosta ofanzivniji po toj strani.
Igrači vidno umorni, kad se utakmica lomila, trebali su ući sveži igrači da naprave razliku. Ulaskom Mladenovića, dobijamo dodatnog bonusa, mogao je Baroš na beka umesto Bukinca, bili bismo dosta ofanzivniji po toj strani.
Po meni bi u ovoj situaciji bilo delotvornije ubaciti Depua, a ne Delea...
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
+1Mare_Liman wrote: ↑Sun May 18, 2025 2:29 pm То смо мислили и прошле године, па су нас прегазили у Финалу и ако смо под Божом најлепши фудбал играли, додуше ја сам и даље убеђен да је Матеус играо као 6ица иза Његоша, а на предњем везном Зука да би утакмица била тотално другачија и да би много боље изгледали на терену, ал било па прошло, ал без Серија тешко, Вукановића и Ранђеловића не рачунам јер су баш дуго ван терена, Бог нек нам је у помоћи у среду...
S tim što verujem da će Svevišnji biti na našoj strani u sredu. E sad, kao što ide ona replika iz “Tito i ja”, ima neko u ovoj državi važniji i od Boga, ali mislim da je taj sad okupiran drugim stvarima.
Utakmica sa Radnickim tvrda bez puno rizika, da je pre utakmice bod bio ponudjen i jednima i drugima mislim da bi oberucke prihvatili. Odatle i takav bas negledljiv fudbal sa malo sansi.. P.S. Sto se kupa tice zna se da su oni favoriti, imaju skuplji tim, publiku u vecini i ako treba naklonost sudija, nasa sansa je njihova tanka odbrana...