Ако неко хоће да се организујемо нас 5 па да идемо колимаAsurbanipal wrote: ↑Mon May 19, 2025 10:23 am Pozdrav ljudi, da li neko ko ide autom na finale kupa ima 2 slobodna mesta? Naravno učestvovali bi u podeli troškova puta![]()
Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
Re: 1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, sreda 18.30
- Deep Purple
U finalu moramo da udvojimo Kataija, od njega i u ovim godinama uvedljivo najviše dolazi opasnost po naš gol, izolovati Bamidele-a i terati ga da što više napada Seola koji fizički ne može da ga isprati što se videlo i na Karađorđu pre par nedelja. Ne dozvoliti Bamideleu da se spušta po loptu i da isti dobija na našoj polovini jer kada nije okrenut ka protivničkom golu opasnost je za naš gol.
Mnogo fali Preletanović, za meč u sredu bi bio najbolji parnjak Petroviću i Medojeviću ali se nadam da će neko uspeti tako neku njegovu ulogu da odmeni. Ovo je meč ugovora za Vukana i pokazatelj da li može ili ne može da bude neki šraf u ovoj ekipi u kontinuitetu. Veliko je pitanje da li da igra anemični Vukan ili “bezobrazni” U.N ili možda sa Kokanovićem u veznom redu i bez njih.
Po trofej za Seida, Medu i ekipu !
Sa jednim kolegom forumašem sam se u detaljnijoj koncerzaciji dotakao Romanića i njegove uloge u Želji i sada kod nas. Kada malo uhvatim vremena podeliću u kraćoj nekoj formi malo nekih detalja o Romaniću. Ono što ću samo nalisati je to da on radi mnogo stvari na terenu i da se iskreno nadam da može napraviti prevagu na terenu i možda biti ključna figura u borbi za trofej, vreme je da se vrati za sve promašaje i maksimalno davanje na terenu.
Baš me briga i za negativnu skor sa ciganima u finalima i u samim duelima u svim takmičenjima u poslednjih x godina, ja verujem da Medojević može da odvede ovu ekipu na pobedničko postolje.
Četvrtak je za sabiranje utisaka, potencijalno kukanje, plakanje i sve ostalo, sada optimizam mora da postoji.
Jedan klub na svetu volim ja !
Mnogo fali Preletanović, za meč u sredu bi bio najbolji parnjak Petroviću i Medojeviću ali se nadam da će neko uspeti tako neku njegovu ulogu da odmeni. Ovo je meč ugovora za Vukana i pokazatelj da li može ili ne može da bude neki šraf u ovoj ekipi u kontinuitetu. Veliko je pitanje da li da igra anemični Vukan ili “bezobrazni” U.N ili možda sa Kokanovićem u veznom redu i bez njih.
Po trofej za Seida, Medu i ekipu !
Sa jednim kolegom forumašem sam se u detaljnijoj koncerzaciji dotakao Romanića i njegove uloge u Želji i sada kod nas. Kada malo uhvatim vremena podeliću u kraćoj nekoj formi malo nekih detalja o Romaniću. Ono što ću samo nalisati je to da on radi mnogo stvari na terenu i da se iskreno nadam da može napraviti prevagu na terenu i možda biti ključna figura u borbi za trofej, vreme je da se vrati za sve promašaje i maksimalno davanje na terenu.
Baš me briga i za negativnu skor sa ciganima u finalima i u samim duelima u svim takmičenjima u poslednjih x godina, ja verujem da Medojević može da odvede ovu ekipu na pobedničko postolje.
Četvrtak je za sabiranje utisaka, potencijalno kukanje, plakanje i sve ostalo, sada optimizam mora da postoji.
Jedan klub na svetu volim ja !
Siguran sam da neće izaći niko od mlađih na teren u sredu, biće to iskusna ekipa gde će se minimalno rizikovati. Upravo se i ja nadam da će Romanić konačno proraditi i naplatiti sve prethodne promašaje. Radi za ekipu, dosta je aktivan, nikad nije na istom mestu, nudi se, prosleđuje, samo još da krene završnica.
Neka Savićević odigra kao i protiv Ajaxa i mi možemo nečemu da se nadamo. U. Nikolić kao džoker igrač, iako bi pre gledao Mladenovića al jednostavno nedovoljno minuta u njegovim nogama da bi izneo ovakvu utakmicu.
Igramo sa krilima, dok nemamo adekvatnu zamenu, a nema šanse da nam se ne potroše jer će morati da pomažu odbrani.
Štoperski tandem je više nego sigurno Crni i Seid, a opet bez veznih Mede i Njegoša ništa.
Neka Savićević odigra kao i protiv Ajaxa i mi možemo nečemu da se nadamo. U. Nikolić kao džoker igrač, iako bi pre gledao Mladenovića al jednostavno nedovoljno minuta u njegovim nogama da bi izneo ovakvu utakmicu.
Igramo sa krilima, dok nemamo adekvatnu zamenu, a nema šanse da nam se ne potroše jer će morati da pomažu odbrani.
Štoperski tandem je više nego sigurno Crni i Seid, a opet bez veznih Mede i Njegoša ništa.
- Grbavica.021*
Главни судија у финалу биће Павле Илић, његови помоћници Ђоровић Никола и Радовановић Урош, четврти судија Радаковић Никола.
Last edited by Grbavica.021* on Mon May 19, 2025 12:51 pm, edited 1 time in total.
- Grbavica.021*
Тањга и Медојевић: Све је могуће у 90 минута, даћемо све од себе да победимо Звезду и да трофеј Купа вратимо у Нови Сад!
https://www.fkvojvodina.rs/tanjga-i-med ... -novi-sad/
https://www.fkvojvodina.rs/tanjga-i-med ... -novi-sad/
Kad je frka tu je Pavle Ilić... za svaki slučaj. Tacno cu popiti nesto za spavanje da prespavam ovo finale.Grbavica.021* wrote: ↑Mon May 19, 2025 12:33 pm Главни судија у финалу биће Павле Илић, његови помоћници Ђоровић Никола и Радовановић Урош, четврти судија Радаковић Никола.
znaš i sam da spavati nećeš...Stexman wrote: ↑Mon May 19, 2025 4:30 pmKad je frka tu je Pavle Ilić... za svaki slučaj. Tacno cu popiti nesto za spavanje da prespavam ovo finale.Grbavica.021* wrote: ↑Mon May 19, 2025 12:33 pm Главни судија у финалу биће Павле Илић, његови помоћници Ђоровић Никола и Радовановић Урош, четврти судија Радаковић Никола.
Nego pitanje za vas od nas Sremaca koji ne je.emo mnogo protokole,da li na stadionu kad odemo mozemo uzeti ulaznice ili ne ...
Pozdrav i naravno ...Kup je naš kao i svake godine!!!

moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
- slanobarac
Sremac imaš obaveštenje na prošloj stranici.torrente wrote: ↑Mon May 19, 2025 4:35 pmznaš i sam da spavati nećeš...Stexman wrote: ↑Mon May 19, 2025 4:30 pmKad je frka tu je Pavle Ilić... za svaki slučaj. Tacno cu popiti nesto za spavanje da prespavam ovo finale.Grbavica.021* wrote: ↑Mon May 19, 2025 12:33 pm Главни судија у финалу биће Павле Илић, његови помоћници Ђоровић Никола и Радовановић Урош, четврти судија Радаковић Никола.
Nego pitanje za vas od nas Sremaca koji ne je.emo mnogo protokole,da li na stadionu kad odemo mozemo uzeti ulaznice ili ne ...
Pozdrav i naravno ...Kup je naš kao i svake godine!!!![]()
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
sve pročitao,ali niđe veze sa Ns-om nemamo da bi se prijavljivali ,pa zato pitam da li tamo može da se uzmu karte,nije bitno na koju tribinu idemo,svakako idemo da je.eemo mamu !!!

moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
- Deep Purple
- Grbavica.021*
- Grbavica.021*
ТРЕБА ЛИ ВОЈВОДИНА ДА БРИНЕ? Ево ко је Павле Илић, судија који суди финале Купа; Био под истрагом УЕФА
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/tre ... 2025-05-19
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/tre ... 2025-05-19
Ako se dvoumite oko odlaska, nemojte gledati ovaj video.

POŠTO OBRAZ ???!!!
Deraniii,ako nekom treba prevoz kod mene ce biti 2 mesta. Ima nas trojica. Bice mozda malo tesno nazad,ali moze se izdrzati.
I bio bih zahvalan ako jos neko ide kolima pa da me uputi kad otprilike planirate da krenete i kojom rutom cisto radi bezbednosti
I bio bih zahvalan ako jos neko ide kolima pa da me uputi kad otprilike planirate da krenete i kojom rutom cisto radi bezbednosti
- Deep Purple
Dragi navijači, dragi vojvodinaši, dragi Novosađani, ja sam siguran da imate milion i jedan razlog da ne dođete na ovo finale. Sreda, radni dan, Zaječar, dugo putovanje, lošiji rezultati ove sezone, apsolutno se slažem sa vama. Ali, zamolio bih vas da pronađete jedan onaj razlog koji će vas naterati da dođete da nas bodrite, da nas podržite i da se na kraju utakmice svi zajedno radujemo – poruka je kapitena Slobodana Medojevića.