Kup Srbije 24/25
Re: Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
Nismo mi realno ni za mediteransku ligu a ni cigani nisu bolji. Nakantace ih prvi u kvalifikacijama. Ali nisu ni oni toliko bitni koliko njihovi bivsi igraci koji pokusavaju da spasu svoje uzasne karijere kod nas. U finalu je samo falilo cvece da nose pa da im cestitaju. Neki igraci su se fino osisali i uredili svoje brade da budu lepi u ceremoniji. Ispadaju tuzno u porazu ali zale sto (trenutno) ne mogu biti sa one druge strane.
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
Bolje da gledamo da utegnemo tim da mozemo posteno da se pobijemo sa nepomenicima a da IMT, Jedinstvo i Tekstilac pune gace kad treba da nam izadju na crtu, onda ce doci i Evropa. Ovako ako budemo na silu i stihijski radili kao do sada o Evropi cemo moci samo da sanjamo, samo ce svake godine bivati sve gore i gore dok ne dodjemo do toga da slavimo kad ne padnemo u plej aut. Ovo sada sto imamo je go k***c i raspad a ne tim, ima tu par igraca koji zasluzuju da ostanu ali vecina su preplacene primadone spram onog sto pruzaju na terenu i ne zasluzuju da nose sveti dres. Ovaj eksperiment pisi propalo, razjuri to sto ne doprinosi, vidi da li ima sta jeftino a perspektivno da se dovede i guraj klince. Doselektiraj svaki prelazni rok i za 2-3 godine to mozda i bude licilo na nesto. I nemoj drkati s promenama trenera svaka dva meseca, dovedi jednog normalnog da nije po partijskoj caci liniji i pusti ga da radi na duze staze, makar te 2-3 sezone gore spomenute.
E da, i uprava napolje!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jedini utisak jučerašnjeg dana,utakmice,puta.....velika nula.
Žao mi je potrošenog vremena ,ali ajde tako smo navikli.
Uprava napolje
Žao mi je potrošenog vremena ,ali ajde tako smo navikli.
Uprava napolje
Телеп
Kada treba da grize, Voša pleše; kada treba da pleše, sve što ume je da ugrize
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ize/512975
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ize/512975
- Grof Žekula
- Administrator
Не можеш на цигане са циганима.
Романић није ни за Индекс.
Прескочити Европу!
Романић није ни за Индекс.
Прескочити Европу!
Re: Kup Srbije 24/25
Romanić, UN, Savićević, LN, Baros, Kokanović... da se razilazimo dok je vreme. Romanić je špic jel tako? Šta je zadatak za špica? Da postigne gol. Romanić je zadnji bitan dao u Pančevu. UN da se malo manje bavi instagramom možda bi nešto i bilo od njega, ovako 0. Za Vukana ne znam da li vuče neku traumu od povrede ili je uvek bio ovakav, ali da se neko toliko plaši duela i vešto ga izbegava to još nisam video. Smisao u dovodjenju Lazara Nikolića nikad nisam ni video, dečka poslati nazad u Ivanjicu. Baros jednostavno posle povrede nije isti čovek, dok Kokanovića krase sebičnost, užasna završnica, očajan udarac...Korać i Dele će svakako otići, Rosića pustiti jer je tu Gočmanac koji je dokazao da može da brani na visokom nivou, a plus je i bonus igrač i naredne sezone. Završite samo ovu mučnu sezonu kako god, ali samo je završite. uprava napolje!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Romanic je imao jedan dobar pokusaj, solidan sut na gol.
https://www.fkvojvodina.rs/tanjga-zaigr ... -dovoljno/
https://www.fkvojvodina.rs/tanjga-zaigr ... -dovoljno/
- Red Marquis
- Moderator
Kad je Duarte dao prvi gol, pomislio sam...iz 10 ovakvih šuteva, Romanić bi promašio svih deset.
Rekoh već, centarfor ko Nemanja Nikolić.
Io odio Belgrado
Па тај да има празан гол испред себе на 5 метара тражио би да одигра неку атрактивну пету јер је “фудбалски мајстор”Red Marquis wrote: ↑Thu May 22, 2025 1:31 pm Kad je Duarte dao prvi gol, pomislio sam...iz 10 ovakvih šuteva, Romanić bi promašio svih deset.
Stojim u mestu gubim vreme
Не знам да ли сам икад готивио неког нашег одбрамбеног играча оволико и да ли ћу моћи после Сеје, жив и здрав био СејоVošaNS wrote: ↑Thu May 22, 2025 4:24 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... na-zvezda/
Seid Korać!
Sto se utakmice tice zvezda je samo opravdala ulogu favorita i to je to. Igracima na borbenosti ne treba traziti zamerku. Kada je rec o topovskom udaru na svakom stadionu van ove zemlje na tribinama ima mreza kroz koju ne moze nista da se ubaci na teren, ne treba tu neka pamet pa organizovati utakmice kako treba. Sagradili ljudi stadion bez mreze iz navijackih tirbina, da nije tuzno bilo bi smesno.
Nismo mogli da spojimo tri pasa u kontrama.
Romanic ne moze da dobije duel protiv dva omladinca cigana na stoperskim pozicijama.
Ne prazni se tribina posle topovskog udara.
Nas tim ne izlazi sa terena zbog manjka bezbednosti.
Pomeranje Kupa na dan ranije, zbog ciganske proslave titule, za koju prose ljude da dodju, kao na Caci mitinge.
UN i Vukan u prvoj postavi.
Mnogo jos toga je bilo jadno u Zajecaru.
Bogu hvala pa je gotovo, jos da preguramo sutra. Zao mi je Mede i Seida.
Romanic ne moze da dobije duel protiv dva omladinca cigana na stoperskim pozicijama.
Ne prazni se tribina posle topovskog udara.
Nas tim ne izlazi sa terena zbog manjka bezbednosti.
Pomeranje Kupa na dan ranije, zbog ciganske proslave titule, za koju prose ljude da dodju, kao na Caci mitinge.
UN i Vukan u prvoj postavi.
Mnogo jos toga je bilo jadno u Zajecaru.
Bogu hvala pa je gotovo, jos da preguramo sutra. Zao mi je Mede i Seida.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Još sutra pa onda Tanjgu do otkaza, pa da preguramo kup, pa da preguramo i sledeću sezonu do kraja, pa onda opet onu 2026/27... I tako u nedogled.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!