Licitacija, 'ajmo, ko daje vise?B92 wrote:Vojvodina: Stepanović novi trener?
Vicešampion jesenjeg dela Jelen Superlige, novosadska Vojvodina narednih dana trebalo bi da dobije novog trenera.
U Vojvodini i dalje negiraju da su sa bilo kim vodili pregovore na temu "novi šef stručnog štaba", ali kako B92 nezvanično saznaje Vojvodinu će na proleće predvoditi dosadašnji trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović. Dragan Radojičić, koji je u finišu sezone predvodio "lale" bio je samo privremeno rešenje, a "Novosti" su kao ozbiljne kandidate navele i Aleksandra Jankovića i Vladimira Vermezovića.
Bivši trener Partizan Vladimir Vermezović i ranije je bio kandidat za klupu novosadskog kluba, a postoje informacije da je Aleksandar Janković imao ozbiljan i konkretan razgovor sa predsednikom Gajićem.
U svakom slučaju, najkasnije za desetak dana bi trebalo da se zna ko će na proleće preuzeti odgovornost i predvoditi motivisanu Vojvodinu u borbu za titulu koju Novosađani stalno najavljuju.
Jedno vreme su kao kandidati za trenera Vojvodine figurirali Bugarin Krasimir Balakov i Nemac Volfang Frank, ali je očigledno da su stranci ovoga puta otpali kao kandidati.
Trener(i) FK Vojvodina
-
Bolje reci,ko trazi manje!Ubedjen sam da ce trener biti onaj koji bude trazio najmanje!budababa wrote:Licitacija, 'ajmo, ko daje vise?B92 wrote:Vojvodina: Stepanović novi trener?
Vicešampion jesenjeg dela Jelen Superlige, novosadska Vojvodina narednih dana trebalo bi da dobije novog trenera.
U Vojvodini i dalje negiraju da su sa bilo kim vodili pregovore na temu "novi šef stručnog štaba", ali kako B92 nezvanično saznaje Vojvodinu će na proleće predvoditi dosadašnji trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović. Dragan Radojičić, koji je u finišu sezone predvodio "lale" bio je samo privremeno rešenje, a "Novosti" su kao ozbiljne kandidate navele i Aleksandra Jankovića i Vladimira Vermezovića.
Bivši trener Partizan Vladimir Vermezović i ranije je bio kandidat za klupu novosadskog kluba, a postoje informacije da je Aleksandar Janković imao ozbiljan i konkretan razgovor sa predsednikom Gajićem.
U svakom slučaju, najkasnije za desetak dana bi trebalo da se zna ko će na proleće preuzeti odgovornost i predvoditi motivisanu Vojvodinu u borbu za titulu koju Novosađani stalno najavljuju.
Jedno vreme su kao kandidati za trenera Vojvodine figurirali Bugarin Krasimir Balakov i Nemac Volfang Frank, ali je očigledno da su stranci ovoga puta otpali kao kandidati.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
VOŠA: Ćurčić odbio, konkurs i dalje otvoren
Sreda, 17. decembar 2008. 13:49
Vojvodina ima šampionske ambicije pošto je prvi deo superligaške sezone završila na drugom mestu, sa tri bodan zaostatka za jesenjim prvakom, Partizanom. Ali za sada nema trenera.
Jasno je jedino da Dragan Radojičić više neće voditi ekipu.
Prvi pik uprave novosadskog kluba bio je Radovan Ćurčić, trener koji je sa Javorom napravio bum i domogao se deobe trećeg mesta superligaške tabele sa Crvenom zvezdom.
Međutim, Ćurčić je odbio da sedne na klupu Vojvodine.
"Morao sam da odbijem, iz porodičnih razloga. Ostajem u Javoru", izjavio je Ćurčić za MONDO.
Još ranije je kuloarima kružila priča da bi legenda bugarskog fudbala, Krasimir Balakov, mogao da preuzme kormilo Novosađana. Međutim, on je nedavno promovisan u šefa struke Černomoreca.
Dakle, licitacija se nastavlja.
U opticaju su Dragoslav Stepanović, doskorašnji strateg Čuakričkog, Vladimir Vermezović, bivši trener Partizana i Spartaka iz Trnave, pa čak i nekadašnji prvi stručnjak Crvene zvezde, Aleksandar Janković, koji je na meti i Jagodine.
"U narednih nekoliko dana rešićemo pitanje novog trenera. Kad već javnost i mediji licitiraju imenima, mi nećemo. Ime trenera saopštićemo kada se oko svega dogovorimo. Moramo da nađemo stručnjaka koji odgovara potrebama i ambicijama Vojvodine", rekao je za MONDO, Radisav Rabrenović, direktor "lala".
Od odlaska Dragoljuba Bekvalca, ekipu je predvodio Dragan Radojičić, kome je utakmica 17. kola, protiv Partizana, bila poslednja na klupi Vojvodine.
"Radojičić nema licencu, a to je neophodan dokument za vođenje superligaša", predočio je Rabrenović.
(MONDO)
0.0625
Curcic je dobar trener, ali samo za Javor i slicne ekipe! Stil mu je izuzetno defanzivan i znaju da igraju samo na kontre. Ovog puta su im se poklopile kockice, sjajno su odigrali Mutavdzic, Vulicevic, Cvetkovic! Vec od proleca moze da bude skroz suprotno, sto mislim da ce im se idesiti. Ne znam da li je neko gledao utakmice, kada udju dva puta u protivnicki sesnaesterac, celu se tekmu brane i dobiju 2:0, ne moze tako uvek!
Stepanovic je trenutno najbolje resenje, covek ima znanje, fudbalske manire, pedagoske metode, dobar je motivator i ime za trenersku slobodu!
Cika "crni" ima dobru disciplinu i veoma je ambicijozan, sigurno bi bio bolje resenje od zvezdinog murinja
Stepanovic je trenutno najbolje resenje, covek ima znanje, fudbalske manire, pedagoske metode, dobar je motivator i ime za trenersku slobodu!
Cika "crni" ima dobru disciplinu i veoma je ambicijozan, sigurno bi bio bolje resenje od zvezdinog murinja

Stepi: Prvo da raščistim sa Čukom... Sreda, 17. decembar 2008. 15:35
Dragoslav Stepanović je nedavno, uoči poslednjeg kola jesenjeg dela Superlige, napustio klupu Čukaričkog i komandnu palicu predao pomoćniku Srđanu Goloviću, pod čijim vođstvom su "brđani" pobedili Banat - 3:0.
Stepanović je i posle toga ostao u centru pažnje srpskog fudbalskog auditorijuma.
Na pločniku ispred upravne zgrade superligaša iz Jagodine osvanuo je grafit "Gošiću odlazi, Stepi dolazi". Pored toga, njegovim imenom se špekuliše kao potencijalnim novim strategom Vojvodine.
"Neću ništa da pričam dok ne raščistim sa Čukaričkim. Ugovor još nisam raskinuo. Čim ga raskinem, idem kući u Nemačku", poručio je iskusni stručnjak za MONDO.
Stepi tvrdi da ga niko nije kontaktirao, ni iz Jagodine ni iz Vojvodine.
"Sa svima sam se video na dodeli priznanja Jelen Superlige... Ne bih voleo da mi se desi isto što mi se desilo kada se pričalo da ću biti trener Crvene zvezde. Za sada se ništa ne dešava, čekam da raščistim sa Čukaričkim, a ako sam nekome potreban zna gde će me naći", jasan je bio Dragoslav Stepanović.
On je svojevremeno, pre dolaska Čedomira Janevskog, u javnosti skoro bio promovisan kao šef struke Crvene zvezde, ali od toga nije bilo ništa.
Curcic? Ne hvala, i u svakom slucaju odlicno sto nas je odbio koji god da su mu bili razlozi!
Ne treba nam jos jedan bunkeras na klupi, muka mi je od tih domacih bunkerasa zbog kojih nam liga ima najmanje postignutih golova Evropi, koji mi ubijaju volju i zelju za domacim fudbalom! Hocu jednog gospodina na klupi, jednog coveka koji ce terati ekipu da igra FUDBAL, a ne da ih uci ono standardno "ko predje pola da mu umre mama"!
Javor me je iznervirao najvise od svih ekipa koje su ove sezone gostavale na Karadjordju, nisu imali zelju-nisu presli pola sve dok nisu primili gol!
Oni za mene nisu nikakvo pozitivno iznenadjenje prvenstva vec nasuprot negativno, da jedna ekipa koja igra ziheraski fudbal moze da stoji tako visoko na tabeli!
Tako da Curcicu HVALA TI sto si nas odbio!
Ne treba nam jos jedan bunkeras na klupi, muka mi je od tih domacih bunkerasa zbog kojih nam liga ima najmanje postignutih golova Evropi, koji mi ubijaju volju i zelju za domacim fudbalom! Hocu jednog gospodina na klupi, jednog coveka koji ce terati ekipu da igra FUDBAL, a ne da ih uci ono standardno "ko predje pola da mu umre mama"!
Javor me je iznervirao najvise od svih ekipa koje su ove sezone gostavale na Karadjordju, nisu imali zelju-nisu presli pola sve dok nisu primili gol!
Oni za mene nisu nikakvo pozitivno iznenadjenje prvenstva vec nasuprot negativno, da jedna ekipa koja igra ziheraski fudbal moze da stoji tako visoko na tabeli!
Tako da Curcicu HVALA TI sto si nas odbio!
Upravo sam cuo od jednog bivseg naseg igraca da je Vermez najozbiljniji kandidat, odnosno vec na pola puta do nase klupe.
Dosta je u svom radu naucio od Tumbakovica, kao igrac je igrao sem Srbije u Spaniji, Grckoj, Nemackoj, bio je dva puta reprezentatvac svoje zemlje, a u trenerskim vodama je jos od 1996 godine.
Odlikuje ga napadacka i pas igra, izuzetna disciplina(pogotovo organizovanost veznih igraca, sto je Vosi godinama rak-rana)
Takodje cujem da nema sanse da mu se neko mesa u posao i da je izmedju ostalog i zbog toga napustio partizane. Inace da ima stofa dokazalo se preporukom Matica!
Dosta je u svom radu naucio od Tumbakovica, kao igrac je igrao sem Srbije u Spaniji, Grckoj, Nemackoj, bio je dva puta reprezentatvac svoje zemlje, a u trenerskim vodama je jos od 1996 godine.
Odlikuje ga napadacka i pas igra, izuzetna disciplina(pogotovo organizovanost veznih igraca, sto je Vosi godinama rak-rana)
Takodje cujem da nema sanse da mu se neko mesa u posao i da je izmedju ostalog i zbog toga napustio partizane. Inace da ima stofa dokazalo se preporukom Matica!
Somborac wrote:Upravo sam cuo od jednog bivseg naseg igraca da je Vermez najozbiljniji kandidat, odnosno vec na pola puta do nase klupe.
Da da da svi smo mi videli kako je partizan igrao kad je on bio trener, ne treba nam takva "napadacka" igra.
Ја сам исто за али како очекивати да тренер таквог калибра пристаје на комбинације типа Лазетића, Стјепановића.... Прво морамо да избацимо задах и трулеж Бежаније из наше свлачионице како би реално могли да кренемо напред а можда чак и да нападнемо титулу?mihailov wrote:Turija wrote:Ja sam ZA STEPANOVIĆA
Не знам зашто се то име задњих година стално везује за место шефа струке Старе Даме? Што се мене тиче са изјавама типа" Нови Сад је одувек био црно-бели град" је бар за мене заувек затворио врата за било коју шансу да се нађе на челу најстаријег суперлигаша у Србији!Somborac wrote:Upravo sam cuo od jednog bivseg naseg igraca da je Vermez najozbiljniji kandidat, odnosno vec na pola puta do nase klupe.
Stepanović novi trener Vojvodine
Dosadašnji trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović novi je šef stručnog štaba Vojvodine.
Nakon nekoliko dana spekulacija o novom treneru „lala“ Stepanović je dobio prednost ispred Aleksandra Jankovića i Vladimira Vermezovića koji su takođe bili kandidati. Dragan Radojičić, koji je u finišu sezone predvodio Vojvodinu bio je samo privremeno rešenje. Stepanović će preuzeti drugoplasirani tip JSL koji već dugo najavljuje borbu za titulu.
0.0625