Uprava
Re: Uprava
Stvarno nije nikakva tragedija što nećemo igrati Evropu. Poruka Zbiljiću, ako uopšte imaš dobre namere, nađi nekog kvalitetnog sportskog direktora koji će ti voditi celi sportski sektor što znači odrediti trenera prvog tima, direktora omladinske škole, voditi transfer politiku i daj mu minimalno dve godine da radi. To je u fudbalu kao i u svim drugim sportovima najvažnije. Inače džaba ti sve pare, evo ispred nas su na tabeli tri kluba sa mnogo manjim budžetima.
Kao i sa Bandovićem, tako i sa Tanjgom, u pogrešno vreme produžen ugovor.
Ćaci, vreme vam je odavno da vi raskinete sami sa sobom!
Odlazite!
Ćaci, vreme vam je odavno da vi raskinete sami sa sobom!
Odlazite!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
A sve je moglo biti drugacije da Vukanovic nije pogodio stativu u Amsterdamu.
Nedostaje epiteta za objasniti ovakvo vodjenje kluba. Cekamo menice da isplivaju na povrsinu, ko je sta koliko davao, obecavao, potpisivao.
Posle 01.11. me i ne tangira vise nista sto se tice naseg kluba. Gomiletina fudbalskih Cacija, koja voli da ih ponizava glavni Caci iz Ljutice Bogdana.
Cirkus!

Nedostaje epiteta za objasniti ovakvo vodjenje kluba. Cekamo menice da isplivaju na povrsinu, ko je sta koliko davao, obecavao, potpisivao.
Posle 01.11. me i ne tangira vise nista sto se tice naseg kluba. Gomiletina fudbalskih Cacija, koja voli da ih ponizava glavni Caci iz Ljutice Bogdana.
Cirkus!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Grof Žekula
- Administrator
Када (и ко је био присутан) је одржана седница УО ФКВ на којој је донета ова одлука?
Укратко, Тањги је уговор продужен одлуком једног човека, навијача партизана, који сматра ФКВ својом прћијом. Зато тако и пролазимо!
Не кажем да би УО гласао другачије, али није ни сазван (комплетно) по питању за које је"надлежан"!
I tako Stara dama, sa svima njima pod ruku, i danas korača, vitlajući revolver oko prsta, iako u burencetu više nema municije.
Sa statusom dobrostojećeg superligaša, najglasnija je u čaršiji – deli obećanja, potpisuje ugovore, a tavori u rezultatskoj prosečnosti, ako ne i dublje. Jer, ako su eliminacije od kiparskog Apoela u kvalifikacijama za Ligu konferencije pre dve sezone, a potom i od Maribora prošle godine, neuspeh – kako onda nazvati ovaj krah u finišu aktuelne takmičarske godine? Kako opravdati verovatno najskuplji tim koji je ikada kročio na Karađorđe, „poker“ trenera na klupi i niz nelogičnih poteza koji su doveli do kolapsa evropskih razmera?
Gde nam je glavni Ćaci? Kad planira nastupe u medijima? Voleo bih da čujem potvrdu o napadu na titulu naredne sezone...

Nadam se da će neko nekad biti dokon i napraviti kompilaciju svih njegovih izjava i najava od dolaska u klub.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Не знам колика сз овлашћења ФС Војводине али је благо комично да смо довели некога из тог савеза када се погледају резултати тимова са територије Војводине:Grbavica.021* wrote: ↑Fri May 23, 2025 11:42 am Војводина добија новог помоћника генералног директора
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ora/513063
- Ниједна екипа није изборила Европу;
- Једна екипа испала у ПЛС, приде одузети бодови због намештања;
- Ниједна екипа није изборила директан пласман у МБСЛС, једна екипа у баражу;
- Три екипе испале из ПЛС.
Danas mi poznanik na ulici reče da je ovaj klasičan naprednjački kadar i samo dodao - time sam ti sve rekao...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
I navodno cigan.
Pravi covek za kombinat.
Pravi covek za kombinat.
Valja se pomiriti s tim da dok god nam je celavi caci na celu da ce klub sluziti iskljucivo u svrhu za uhleb cacija. Od igraca, strucnog kadra, uprave, "navijaca", kompletno sve strukture kluba. E sad, ako se ispostavi da neko od njih zapravo i zna svoj posao to je cista slucajnost. Jer, da ocigledno valjaju svi bi vec odavno bili tamo gde im je srcu blize (i gde se da bolje munuti pare) - da li u crno-belim ili crveno-belim straftama...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Kada mi onda neko kaze kako on voli Vojvodinu, kako može čovek iz Bora da voli naš klub? Voli je do poslednje pare.
Телеп
To što je čovek iz Bora je definitivino najmanji problem. Ukoliko je studirao u NS (a jeste) koliko ja znam, on je 30+ godina u gradu. Dovoljno vremena da zavoli klub. Znam dosta momaka / ljudi koji su kroz godine postali naši navijači a iz Loznice, Šapca, Zrenjanina, Bijeljine, Prijedora itd su.
Opet kažem, ne odnosi se konkretno na njega ali ova teza oko mesta rođenja je potpuna glupost.
Come on you Reds!
Da, to nema veze odakle je ko.1892 wrote: ↑Tue May 27, 2025 10:39 am
To što je čovek iz Bora je definitivino najmanji problem. Ukoliko je studirao u NS (a jeste) koliko ja znam, on je 30+ godina u gradu. Dovoljno vremena da zavoli klub. Znam dosta momaka / ljudi koji su kroz godine postali naši navijači a iz Loznice, Šapca, Zrenjanina, Bijeljine, Prijedora itd su.
Opet kažem, ne odnosi se konkretno na njega ali ova teza oko mesta rođenja je potpuna glupost.
Pripadnost klubu je stvar duha i vere da navija za principe sa kojim se poistovecuje.
E sad, problem je sto je Vojvodina sve to izgubila.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Onda i mi ne treba da insistiramo na lokal patriotizmu. Što moraju Novosađani da navijaju za Vojvodinu? Ja mislim da moraju i da je to jedino prirodno. Inače, ja ne verujem da on voli Vojvodinu. "Elektrovojvodinu" da ali klub ne.1892 wrote: ↑Tue May 27, 2025 10:39 am
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Red Marquis
- Moderator
Možda za tebe nije, ali ako neko živi više od pola života u ovom gradu, valjda može/sme da voli to mesto. Opet, ne pričam o Zbiljiću, već generalno.slanobarac wrote: ↑Tue May 27, 2025 3:32 pmOnda i mi ne treba da insistiramo na lokal patriotizmu. Što moraju Novosađani da navijaju za Vojvodinu? Ja mislim da moraju i da je to jedino prirodno.1892 wrote: ↑Tue May 27, 2025 10:39 am
Za mene je to možda i više lokal patriotizam. Jebeš i poreklo i gde je bilo porodilište, ako ti nije stalo do ulica kojima svaki dan hodaš, grada koji si sam odabrao za život, kakav si ti to čovek...
Io odio Belgrado
Tako je @Red. To bi bilo normalno i prirodno.Red Marquis wrote: ↑Tue May 27, 2025 4:11 pmMožda za tebe nije, ali ako neko živi više od pola života u ovom gradu, valjda može/sme da voli to mesto. Opet, ne pričam o Zbiljiću, već generalno.slanobarac wrote: ↑Tue May 27, 2025 3:32 pmOnda i mi ne treba da insistiramo na lokal patriotizmu. Što moraju Novosađani da navijaju za Vojvodinu? Ja mislim da moraju i da je to jedino prirodno.1892 wrote: ↑Tue May 27, 2025 10:39 am
Za mene je to možda i više lokal patriotizam. Jebeš i poreklo i gde je bilo porodilište, ako ti nije stalo do ulica kojima svaki dan hodaš, grada koji si sam odabrao za život, kakav si ti to čovek...
A tek, ako je neko rodjen i generacijama je u Novom Sadu, neprirodno je da ne navija za klub iz svog grada, svojih komsija, rodbine, prijatelja, drugova, pogotovo ako se zna kako onaj dvojac funkcionise od '45.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov