Interesantno je da na ovoj specijalizovanoj transfer platformi Vojvodina Koraća ceni 3 miliona, a daje ga za milion ipo, dobar popust

Šalu na stranu, na toj plaformi svi stavljaju cene veće nego što realno jesu, ali ovo je baš velika razlika.
Za Ubljane ne znam sta bih rekao, ali Radovanovic je pravo pojacanje i prava zamena za upraznjeno mesto odlaskom Koraca.Fudbaler23 wrote: ↑Sat May 31, 2025 10:26 pm Aleksandar Radovanović prva želja za novog štopera uskoro sastanak i sa Ubljanima tema više igrača
Ubljane sam kasno krenuo da pratim i ono što sam video me je iznenadilo sa obzirom na broj bodova e sada da li je to dovoljno za Vojvodinu pa po meni jedan je dovoljno dobar ali ga žele i inostrani i domaći klubovi dok jedan može biti zanimljiv ostatak nije za nasTurija wrote: ↑Sat May 31, 2025 10:33 pmZa Ubljane ne znam sta bih rekao, ali Radovanovic je pravo pojacanje i prava zamena za upraznjeno mesto odlaskom Koraca.Fudbaler23 wrote: ↑Sat May 31, 2025 10:26 pm Aleksandar Radovanović prva želja za novog štopera uskoro sastanak i sa Ubljanima tema više igrača
Добар играч али доживео тешку повреду, може за неке ситне паре а позајмица никако
Спомињао се док се није знало ко иде у европу, а сад није луд ваљда да из Радничког дође у овај распад система, још играју европу.