Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ElMaestro13

Re: Transferi

Post by ElMaestro13 »

https://dodaj.rs/image/toSlYG

Interesantno je da na ovoj specijalizovanoj transfer platformi Vojvodina Koraća ceni 3 miliona, a daje ga za milion ipo, dobar popust :D :D

Šalu na stranu, na toj plaformi svi stavljaju cene veće nego što realno jesu, ali ovo je baš velika razlika.
hvylarn

Post by hvylarn »

Mogu razumeti da igrači iz odbrane nisu na ceni ali ovo je zaista smešna cena za ovakvog igrača. Da ne kažem poražavajuće. Kakva god bila reprezentacije Luksemburg, reprezentativac je iste. Standardan na oba polja. Relativno mlad i dalje ima mogućnost da se razvije.

Ja zaista ne razumem, kako recimo Čukarički izvuče duplo više za svoje igrače, a klub je sa 10 puta manjom reputacijom. Pa onog nesretnog Kamenovića su prodali kao levog beka sa 190m za 3 miliona.

Jel su naši retardirani pa ne umeju da se pogode ili su u fazonu imamo neku cifru u glavi koja nas zadovoljava i to je to?

Ako će za ove pare da ide, pa bolje onda da ostane.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Тако све распродајте, поделите лову, доведите камион дрва и овако не играмо европу, а врло могуће ни сезону у Новом Саду...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@hvylarn

Ključna je razlika sa koliko godina je otišao Kamenović a sa koliko Seid? To najviše određuje cenu. On je imao 19 ili 20 godina tada e to je razlika…

Da je Seid ovako igrao kod nas pre 3-4 godine prodali bi ga i za pet…
Na zimskoj pauzi su ponude za Seida bile oko 1m, igrači kod nas ne dostižu neke cene već nakon 21 godine plus je i defanzivac, ja verujem da je možda moglo do dva miliona da se izvuče…

Kamenović je otišao u Lazio a Seid ide u Leven i to kao igrač iz 11 najboljih u sezoni, sa dobrom sezonom ipo u našem dresu i kao redovan reprezentativac. Da je mlađi par godina išao bi u neki od najboljih Belgijskih klubova, jednostavno je tako… Sve to utiče na cenu nažalost…

Svakako svaka čast Seidu na svemu, zaslužio je transfer, ide u državu koja mu po svemu odgovara jer je ipak rođen u Luksemburgu a to je sličan mentalitet Belgijskom, nadam se da će mu odgovarati tamo pa da napravi i iskorak dalje u karijeri pa da ga gledamo i u ligama petica, što da ne. jedna od najgotivnijih glava koje su nosili naš dres u poslednjih desetak godina :cheers:
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Srećno Džonatanu, uz želju da ga zdravlje prati. Igre i golovi će doći. Nadam se da će naš klub i grad, bez obzira na veliki zdravstveni problem koji je imao, pamtiti po dobrom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Fudbaler23

Post by Fudbaler23 »

Aleksandar Radovanović prva želja za novog štopera uskoro sastanak i sa Ubljanima tema više igrača
Turija

Post by Turija »

Fudbaler23 wrote: Sat May 31, 2025 10:26 pm Aleksandar Radovanović prva želja za novog štopera uskoro sastanak i sa Ubljanima tema više igrača
Za Ubljane ne znam sta bih rekao, ali Radovanovic je pravo pojacanje i prava zamena za upraznjeno mesto odlaskom Koraca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Fudbaler23

Post by Fudbaler23 »

Turija wrote: Sat May 31, 2025 10:33 pm
Fudbaler23 wrote: Sat May 31, 2025 10:26 pm Aleksandar Radovanović prva želja za novog štopera uskoro sastanak i sa Ubljanima tema više igrača
Za Ubljane ne znam sta bih rekao, ali Radovanovic je pravo pojacanje i prava zamena za upraznjeno mesto odlaskom Koraca.
Ubljane sam kasno krenuo da pratim i ono što sam video me je iznenadilo sa obzirom na broj bodova e sada da li je to dovoljno za Vojvodinu pa po meni jedan je dovoljno dobar ali ga žele i inostrani i domaći klubovi dok jedan može biti zanimljiv ostatak nije za nas
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
djoks

Post by djoks »

Добар играч али доживео тешку повреду, може за неке ситне паре а позајмица никако
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Имамо фетиш да рехабилитујемо играче.
srkins

Post by srkins »

Em košta em praktično do proleća teško da će biti u optimalnoj formi deluje mi kao buva još zauzima mesto stranca spominjao se ovde Vidosavljević za kojeg em treba manje novca em može odmah da igra
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

srkins wrote: Sun Jun 01, 2025 10:21 pm Em košta em praktično do proleća teško da će biti u optimalnoj formi deluje mi kao buva još zauzima mesto stranca spominjao se ovde Vidosavljević za kojeg em treba manje novca em može odmah da igra
Спомињао се док се није знало ко иде у европу, а сад није луд ваљда да из Радничког дође у овај распад система, још играју европу.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Meni ovo liči samo na unutar stranačko pranje para. Od toliko igrača na ovom svetu, mi dovodimo povređenog igrača partizana. Nerealno.
Post Reply