"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
- slanobarac
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Ja jednostavno ne mogu navijati protiv reprezentacije. Da li mi se sviđa selektor, izbor igrača, sama igra? Naravno ne ali ne mogu ni protiv svojih. Isto važi i za Vošu. Što bi rekla moja pokojna baba:"moji su makar i usrani". 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Grbavica.021*
+1slanobarac wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 2:36 pm Ja jednostavno ne mogu navijati protiv reprezentacije. Da li mi se sviđa selektor, izbor igrača, sama igra? Naravno ne ali ne mogu ni protiv svojih. Isto važi i za Vošu. Što bi rekla moja pokojna baba:"moji su makar i usrani".![]()

- Red Marquis
- Moderator
+1
Apsolutno me zanima ni ova, a ni svaka sledeća utakmica ovih ćaci manekena. Jel zna neko zašto je Aleksandar Jovanović golman partizana ostao van tima iako je na spisku? Razlog je jasan.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- slanobarac
Bosna igra protiv San Marina u Zenici i pun stadion na ovu vrućinu. Domaći zadatak za nas. A mi selimo reprezentaciju što dalje od Bgd iz političkih razloga. A i tamo samo ćaci mogu na tribine. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
+1 и овдеslanobarac wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 2:36 pm Ja jednostavno ne mogu navijati protiv reprezentacije. Da li mi se sviđa selektor, izbor igrača, sama igra? Naravno ne ali ne mogu ni protiv svojih. Isto važi i za Vošu. Što bi rekla moja pokojna baba:"moji su makar i usrani".![]()
- Grbavica.021*
У Лесковцу када су играли против Бугарске и Швајцарске није карата било скоро, унапред је стадион био распродат. 

+1
Puno postoji razloga za to: Vučić, Piksi, mafija u savezu, državi, blamaža na poslednja dva prvenstva, itd.
Od svega ovo boldovano mi jos i najmanje smeta. Da se reprezentacija sastavlja kako dolikuje da igraju najbolji a ne po kljucu da se zadovolje i crveni i crni i da im se omoguci da svoju robu iznesu na stocnu pijacu, da je vode krsteni treneri kojima se niko sa strane ne mesa u posao, da znamo da su na terenu i pored njega najbolji koje imamo i da ce oni biti motivisani i davati sve od sebe, reluztati ne bi bili bitni. Da je sve posteno i da svako posteno odradi to sto je do njega pa koliko mozemo da se ispruzimo, ne bi niko zamerio ako se cak i ne ode na prvenstvo. Prate ljudi reprezentacije svojih zemalja i po Maltama i Farskim Ostrvima gde nema sanse da se neki rezultat napravi ali bar znas da ce momci izginuti na terenu i da ce igrati ko je zasluzio a ne ko mora. Rezultat je najmanje vazan.
A kad je sve trulo onda ni dobar rezultat ne moze to da opere...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Uvek sa tobom
На крају ћациленд на терену Максимовић, Недељковић, С. Митровић, добро смо прошли.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- gospodinFKV
Festival mediokriteta i ispraznog parizer nacionalnog naboja. Svaka cast i Sergeju i Tadicu na kicmi i integritetu. Zasto biti deo ovoga?
Погледао сам утакмицу преко телефона па можда није мој утисак меродаван.
Деловало је да се лопта лепо креће, додавања прецизна. Нека тактика је постојала до неког 80. мин.
Албанци просечна екипа, ни пенал нису искористили.
У суштини одрађен посао, враћају се непоражени.
Деловало је да се лопта лепо креће, додавања прецизна. Нека тактика је постојала до неког 80. мин.
Албанци просечна екипа, ни пенал нису искористили.
У суштини одрађен посао, враћају се непоражени.
Morali smo dobiti jučerašnju utakmicu, baš zbog prosečnosti albanske ekipe, Antićeva, Muslinova i Piksijeva reprezentacija (ona iz kvalifikacija za Katar) bi ovo odradila bez problema.
Čini mi se da smo bolje igrali kv. za Katar na taj neki divlji način (i davali i primali mnogo golova), što je i igračima više odgovaralo jer smo u ekipi imali Tadića i Sergeja, kao Mitrovića koji je davao golove kad god je hteo. Sada toga nema, pa se i taktika mora prilagoditi na taj negledljiv fudbal, jer nema ko da isprati taj dinamičan tempo . Ne znam, laik sam, ali Piksi je što se toga tiče napravio dobar potez, koliki god da je ćaci.
Problem leži u tome kako koristi ono s čime raspolaže, njegovoj tvrdoglavosti, a da ne govorim o konferencijama za medije koje su oduvek bile kritične, samo što su se u početku beležile pobede pa je ljudima to bilo okej.
Čini mi se da smo bolje igrali kv. za Katar na taj neki divlji način (i davali i primali mnogo golova), što je i igračima više odgovaralo jer smo u ekipi imali Tadića i Sergeja, kao Mitrovića koji je davao golove kad god je hteo. Sada toga nema, pa se i taktika mora prilagoditi na taj negledljiv fudbal, jer nema ko da isprati taj dinamičan tempo . Ne znam, laik sam, ali Piksi je što se toga tiče napravio dobar potez, koliki god da je ćaci.
Problem leži u tome kako koristi ono s čime raspolaže, njegovoj tvrdoglavosti, a da ne govorim o konferencijama za medije koje su oduvek bile kritične, samo što su se u početku beležile pobede pa je ljudima to bilo okej.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Grbavica.021*
Кад падају критеријуми
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... umi/514588
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... umi/514588
Стојковић после 2:2 са Португалијом био "онако" задовољан, сад му све потаман после 0:0 у Тирани
Морам да се допуним - требао сам рећи и да смо ми тек мало изнад просечна екипа.
Упоређујући јучерашњих првих 11:
Играчи у лигама петице - ми 6 они 4
Играчи у финалу лиге шампиона - ми 0 они 1
Последњи пут неки наш играч је играо финале ЛШ 2011. Отприлике је то период, или крај периода када смо играли најбољи фудбал.
Упоређујући јучерашњих првих 11:
Играчи у лигама петице - ми 6 они 4
Играчи у финалу лиге шампиона - ми 0 они 1
Последњи пут неки наш играч је играо финале ЛШ 2011. Отприлике је то период, или крај периода када смо играли најбољи фудбал.