Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Klub je u plusu 700 hiljada evra.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
mihailov

Post by mihailov »

Zeljafcv wrote:Klub je u plusu 700 hiljada evra.
Klub je prosle godine bio u plusu 5 miliona evra...
Suludo je opravdavati ovu upravu govoreci kako im nema zamene.Naci ce se legende kluba,ljudi od ugleda koji mogu postenim radom da rukovode klubom.Trenutna situacija je totalna farsa...forsiraju se igraci(sam si govorio kako Sepuja treba da igra)koji nemaju veze sa fudbalom,klub je njima na usluzi umesto obrnuto da bude.Namestaju se rezultati,kupuju se,prodaju se utakmice,treneri se tretiraju kao igracke,potplacuju se novinari...onda se obecavaju titule,duple krune,Evropa,reflektori,semafori,krovovi...Dokle?!
Last edited by mihailov on Fri Mar 13, 2009 12:50 am, edited 1 time in total.
Napred Voso!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Joj Zheki koji si ti provokator :lol: , pretpostavljam i ko si, ili ko ti je drustvo, u svakom slucaju - svaka cast na ovim komentarima :lol:
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Alexandar wrote:Lako je sad naći novu upravu, sad i mi možemo da vodimo klub! Nešto se ne sećam da se neko pre 3 godine otimao da dođe na čelo kluba kad je bio milionski minus.
U pravu si, sad je minus samo pola miliona, a pre par meseci je bio plus od 5. To stvarno ne moze svako da napravi, da 5,5 miliona ispari samo tako...

Ni Big Lale ne ume da napravi takav trik!
021 wrote:Meni ovo izgleda kao da Gajić priprema čistku... :? Ne znam šta da kažem, meni je taj Gajić od početka skroz mutan lik, nikako ne mogu da prokljuvim koji su njegovi stvarni interesi u Vojvodini. Ko će ga znati, možda je čovek shvatio ko je kočnica za razvoj kluba, i želi svež početak. Izjave o novoj strategiji i orijentisanju ka sopstvenim snagama zvuče osvežavajuće i drugačije od onoga što smo do sada slušali...
U svakom slučaju, biće zanimljivo videti šta će se događati u narednim danima.
Za mene postoji jedan jedini kriterijum za svaku "cistku", "rezove", promene garnitura i ostale marifetluke oko uprave: a to je status ONE DVOJICE. Sve dok su oni u klubu (tj. sve dok im se uopste dozvoljava da prekorace prag kluba pa makar i da dodju samo na kafu!) nema od cistke ni c, sve drugo je prazna prica.

Ne kazem da su oni jedini i iskljucivi krivci, ali su sigurno proteklih godinapostali jedan simbol totalno pogresnog i korumpiranog nacina rada i kao takvi NE SMEJU da budu ni blizu kluba.

A oni prezivljavaju svako tumbanje i prestrojavanje... pa na koju vise foru, majke ti????
KoKanidja wrote:U redu, sve i da je ne znam ko je zasluzan i sta sve hocete da kazete, i da su odgovori da su ovi najbolji i da nemamo bolje, ja bi samo da cujem KOLIKI BRE ONI KREDIT IMAJU ??? Znaci sta oni sve ne smeju ??? I dokle ce se trpeti ???
Znaci spasli su klub, i sad ga doveli u minus, sta je sledece sto smeju, a sta ne smeju i posle cega ce im se stati na put ???
Odgovor svi znamo - SMEJU SVE, NECEMO IM NISTA.
Na ovo nema sta dodati osim - tako nam je kako nam je jer bolje nismo ni zasluzili. Sami smo krivi sto im dopustamo.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zeljafcv wrote:Klub je u plusu 700 hiljada evra.
Pa neki dan su se zalili bas ovi iz uprave da su se zaduzili pola miliona na kredit kod banke jer su pare od Kacara i ostalih POTROSENE...
ice

Post by ice »

Ja bih rekao da Gajic priprema novu predstavu.Sve je to laz i vise im nista ne verujem.Dokaz da je sve isto je kako je Radoye rekao ostanak one dvojice,mada oni uopste nisu ni upitni jer se vidi da i oni treba da pisu izvestaje i "razgovaraju".Drugi dokaz je taj sto ce u Cacku opet nasu odbranu predvoditi "vrsni" borac Mijatovic,veznim redom dirigovati "maestralni" Popovic,a napad predvoditi "gde on prodje tu trava ne raste" ubojiti Mrdja a zamenjivati ga dusa od coveka "vispreni" Lazetic.Tome treba dodati da Smiljanic,Aleksic,Karan i ostali nece imati mesta sto u timu,sto na klupi,da ce ih tako mlade i dalje nipodastavati(poput Smiljanica valjda nije hteo da dozvoli da bude zivo roblje) i time je sve receno.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Читава ситуација ми јако смрди. Већ видим за викенд како Бата, Брка,Цевтко и Дуброја спремају литерални рад који ће одредити судбину Војводине. Пре пар недеља видео сам у новинама забрињавајућу реченицу-одлази из клуба човек у кога играчи једино имају поверења-. Пре десет година тако је почео штрајк.
GRADJANSKI wrote:Nov potresi u novosadskim crveno-belima. Iako se oglašavao stavom o tome da ne postoje nesuglasice unutar Vojvodine, njen predsednik Vojislav Gajić je juče doneo odluku kakve nema u istoriji kluba, o tome da se, mprivremeno, ukidaju sve funkcije!

- Bio sam primoran na to i dao sam nalog i obavezao potpredsednike, Ratka Butorovića, Mirka Dubroju i Ljubomira Apra, kao i direktora Cvetka Riđošića i Radisava Rabrenovića da organizuju sastanak i da se dogovore o tome šta žele, kakvu zajedničku viziju Vojvodine imaju. Rok je utorak, kad očekujem pismeni izveštaj, a biću posebno zadovoljan ukoliko se sporazumeju, jer se radi o interesu Vojvodine - obrazložio je Gajić, koji je naveo i kako neće učestvovati u tim razgovorima.

Gajić se juče osvrnuo i na nedavnu smenu na kormilu kluba, za kojim se umesto Ljupka Petrovića sada nalazi Zoran Marić:

- Čuju se glasovi o tome kako je bilo nesporazuma oko toga kog trenera da dovedemo za prolećni deo sezone. Nije tačno. Odlučili smo se za Petrovića zbog njegove blistave prošlosti i s njim smo doveli i Milana Đuričića, a omogućili smo im vrhunske uslove za rad u pripremnom periodu. Nažalkost, nije se uspelo i stoga smo se okrenuli u drugom pravcu, u uverenju da ćemo imati bolje raspoloženje. A što se tiče onih koji ne shvataju da se na terenu može zaraditi isključivo mukotrpnim radom i, naravno, ostvarivanjem pozitivnih rezultata, teško da im se može pomoći. Takvi ne zaslužuju ni da uđu u naš fudbalski centar.

Prvi čovek Vojvodine progovorio je o nedavnoj skupštini kluba, na kojoj je izneo da se posluje bez dugovanja i da je klub u plusu:

- Izveštaj o poslovanju je dobio jednoglasnu podršku i nije bilo nijedne primedbe. Čast je i privilegija biti na čelu Vojvodine, a cilj mi je da postanemo evropski klub. Kad sam dolazio na mesto predsednika, bio sam u velikoj dilemi da li da prihvatim tu nimalo zahvalnu poziciju, o čemu kazuje i to da su jer svi bežali od te funkcije. Međutim, uveren sam da možemo ostvariti visoke ciljeve, a ukoliko se bude dogodilo nešto u suprotnom pravcu, budite sigurni da ću preuzeti odgovornost za to.
Владика
Administrator

Post by Владика »

SPORT wrote:Milorad Kosanović je dobar dijagnostičar stanja u Vojvodini. To mu i nije teško, s obzirom da je godinama bio uspešan direktor i trener “lala”.

- Vojvodina ne može da se približi šampionskom slavlju, jer nema pravu strategiju. Onu pobedničku. U upravi, igračkom i stručnom kadru. Bez prave vizije nema uspeha – poručuje Kosanović sa Jahorine, gde je sa suprugom na odmoru.

Šta još nedostaje “lalama”?
- Znanje. Ne može se do vrhunskih ostvarenja stići bez vrhunskog znanja. Drugo je što svaka uprava, trener i igrači misle da sve znaju. I da su najbolji. A kada to treba da dokažu – tropa – ističe Kosanović. - Vojvodina ima korektan tim, međutim, to je nedovoljno da se uhvati u koštac sa Partizanom i Zvezdom. I da ih pretekne. Realno, novosadski tim je još daleko ispod timova iz Humske i sa Marakane. I to u brojnim segmentima.

Ljupko Petrović je najavljivao titulu, a otišao je posle samo dva kola?
- To proglašavanje pohoda na prvo mesto nije bilo realno. Za osvajanje titule potrebni su drugi trendovi, znanja, rad, pogotovo koncept.

Vojvodinu je napustio i Ratko Butorović?
- Bata nikada neće otići. Previše je vezan za “lale”.

Odnos na relaciji Gajić-Butorović?
- To je borba za prevlast – smatra Milorad Kosanović.
Milan

Post by Milan »

KoKanidja wrote:
Joj kako se iznerviram, pochnem kosu da chupam dok pisem, a taman bi mogao malo da se oshisham.
Ja ti to govorim već 10 godina... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Apsolutno se slazem sa KoKanidjom i Radoyem.Nema nama napred sa ovom postavom u lozi,trebaju nam novi ljudi.A sta reci,a ne zaplakati,za nase finansije?Jedan dan smo u dugu 400 000,onda smo jedan dan u plusu 50 000,a sad evo najnovija laz je da smo u plusu 700 000?Kako je moguce da se situacija bukvalno menja svaka 2-3 dana?Jel oni misle da se mi zakopcavamo na ledjima?Dosta je bilo,dajte nekom drugom(kome je stalo do Vose) da vidimo kako ce da vodi Klub-UPRAVA NAPOLJE!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Odma kazem da sam ja ZA ovu upravu. Znam da je vas 99% koji pisete ovde protiv njih i ja nemam nameru da se ni sa kim prepirem nego cu samo reci par reci, dakle...

Gospodin Gajic, vlasnik svega sto pise "Aleksandar" fakticki pola grada, je uspesan biznismen u svom polju rada. Ja se secam jedne njegove izjave izrecene pre jedno pola godine-godinu koja glasi: "Ja u svemu sto radim tezim da budem najbolji". Ta recenica govori da on i kao predsednik FK Vojvodina zeli da bude najbolji tj. da se okiti titulom sampiona Srbije.

Gospodin Dubroja je covek koji nema veze za sportom, ali vidi se i u njemu neki zar da zeli da Vosa bude sampion (iako je jednom izjavio daje navijac zvezde. Za doticnog gospodina se u gradu malo zna, ali covek drzi firmu "Karin komerc" koja u svom sastavu ima jako mnogo kamiona, bagera i ostalih gradjevinskim vozila. Kao i gospodin Gajic i on je veoma uspesan u svom polju rada, i ne vidim zasto ne bi bio uspesan i kao podpredsednik FK Vojvodina. On jeste malo kontraverzna licnost, ali moze da donese novac u klub.

Gospodin Apro, o njemu sam vec pricao, je jedan vrhunski advokat i pravi je pogodak sto je u upravi naseg voljenog kluba i ne vidim razlog zasto bi ga vi pljuvali i slicno.

Gospodin Butorovic, sada ne znam da li je jos podpredsednik ili nije ali o njemu ne zelim da pisem, jer svi vrlo dobro znamo o kome se radi.
Sada sustina ove price...

Vi pricate kako je nasa uprava "pokrala" pare od prodaje Kacara, Despota, Pekare, Kahrimana i drugih. Ja ne vidim razlog zasto bi to uradili. Pa pomenuti ljudi leze na milionima i milionima evra. Pa sta je njma tih par miliona evra, pa budimo realni :!: Ja zaista mislim da oni nisu ni dinara uzeli, vec su samo dali u klub (nije bitno koliko u ovome slucaju)
izvinjavam se na malo duzem postu.
budababa

Post by budababa »

Tikva je pukla... Sada nam ostaje samo da vidimo sta ce da se dogovore sedam sekretara SKOJ-a (Gajic, Bata, Dubroja, Apro, Dalton, Cvetko i Rabren), a s obzirom na ocigledno jako suprotstavljene stavove, zbog koji su Bata i Dalton i dali ostavke, tesko je ocekivati kakav kompromis. Svega ovoga ne bi bilo da je uprava ispostovala svoja obecanja sa pocetka mandata: da ce poslovati javno, da ce svi prihodi i rashodi biti transparentni, da ce se znati na sta su novci potroseni i koliko je potroseno. Odustajanje od takvog nacina rada odmah je mogao da izazove sumnju da cemo gledati istu pricu od prethodnih godina, gde ce se svako grabiti za parce kolaca sa najvise fila. Vise me ni ne cudi sto je uprava javno izasla sa stavom da ce sve sudske sporove probati da resi vansudskim poravnanjem, jer je to lepa prilika da se ucari koja stotina hiljada ili milionce evra. E kad je doslo vreme da se car podeli, nastaje kurcslus... I sve to moze da se desava pred ocima javnosti iz prostog razloga sto tu istu javnost zabole briga za FK Vojvodina. I ne samo njih, briga i pokrajinsku vlast, i gradsku vlast, i samu upravu i veliku vecinu igraca (cast retkim izuzecima). Nama na domacu utakmicu ne dodje dve hiljade ljudi - eto, toliko je interesovanje za nas klub; pa sto bi se neko onda brinuo da li ce ga uhvatiti sa prstima u tegli sa dzemom?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Milan

Post by Milan »

SlobaNN wrote:
Vi pricate kako je nasa uprava "pokrala" pare od prodaje Kacara, Despota, Pekare, Kahrimana i drugih. Ja ne vidim razlog zasto bi to uradili.
Sa bitnom razlikom: Gajić (ili neko od gore pomenutih) mora da uloži 50 miliona u svoj posao da bi mu se kroz duži vremenski period vratilo tih 5. A ovde istih tih 5 miliona mogu da dobiju bez puno ulaganja, bez puno čekanja...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Krle

Post by Krle »

Necu nikog da branim ili napadam, samo bih da napomenem da mi zivce jede cinjenica da nista ne znamo o radu kluba. Iz toga se radjaju spekulacije, a iz njih mrznja, nezadovoljstvo i paranoja. Mislim da ovde nije u pitanju zarada na FK Vojvodina, vec mogucnost da se operu pare. Takodje, mislim da razlog jadne posete na stadionu nije samo nedostatak ljubavi prema Vosi, vec mnogo drugih i znacajnijih faktora, od kojih bi na prvo mesto stavio jadan kvalitet fudbala i jos jadnije uslove za posetioce na stadionu, pogotovo na jesen i zimu.
OD ovih pismenih zadataka ne vidim neku vajdu, a koje ce ocene dobiti eseji na temu "ShBB KBB" i kako ce se te ocene odraziti na prosek na kraju skolske godine zaista nije vazno. VCilj je pokazati da se nesto radi i da se traze neprijatelji iz sopstvenih redova. Kao da ne kusaju kupus iz istog kazana. Mene samo zanima sta ta Skupstina radi. KO u njoj sedi i kakvi su im interesi. Bojim se da odatle potice sve ovo. Iz senke.
djape_ns

Post by djape_ns »

iskreno, cude me ljudi na ovom forumu koji tako energicno brane sadasnju upravu!
pa ljudi ovde raspravljaju o razlozima zasto ti ljudi sede u upravi naseg kluba, tj. njihovim interesima? sto je po meni i vise nego ocigledno! mozda bi nekima trebalo i da se crta!

bojim se da moja/nasa vojvodina i mi zajedno sa njom ne budemo na kraju ove price (citaj - mandata ove uprave) stavljeni u poziciju koju ce ljudi sa strane komentarisati , simbolicno: ''hteli ste da se jebete, a da vam ne udje''?

ko razume, shvatice !

ps. za slobuNN : ako je iz nekog tvog iskustva Ljubomir Apro dobar advokat, to je ok, ali njegov odnos i bitisanje u klubu je vec nesto sasvim drugo!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Post Reply