Super! 4:3 je prava stvar, a ne 1:0 bez šansi i u antipropagandi.Pa još sve to u instambulu.chinaman wrote:4:3, jos cemo se tresti
24. kolo: Cukaricki-Vojvodina 4:4
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kako imamo srece.Nemamo pojma,odbrana ne postoji,golove nam daju kada hoce,ali eto spasili nas Mrdja koji se konacno razigrao,a i ko drugi kod 2:2 nego Trivunovic koji nam do sada nije valjao.A Lazetic ce sigurno opet biti proglasen igracem utakmice,a najlosiji igrac ce biti Aleksic ioako nije ni igrao.
Inace,kako javljaju na SOS-u,nas gos'n Dubroja je posle 2:2 ustao u lozi i vikao na Marica da zameni Djurica.Eto,maske su skinute,jasno je da se Maric ne mesa u svoj posao,a da tim u stvari sastavlja Dubroja.Sraman potez za jedan ovakav klub bogate i gospodske tradicije.
Videcemo sta ce biti do kraja.
Inace,kako javljaju na SOS-u,nas gos'n Dubroja je posle 2:2 ustao u lozi i vikao na Marica da zameni Djurica.Eto,maske su skinute,jasno je da se Maric ne mesa u svoj posao,a da tim u stvari sastavlja Dubroja.Sraman potez za jedan ovakav klub bogate i gospodske tradicije.
Videcemo sta ce biti do kraja.
Bato majstore vodi nas do titule 

-
4:4
Opet pad koncentracije ... 4:4
Brkica u drugom poluvremenu zamenio Kesic. Valjda povreda sake kod Brke.
Brkica u drugom poluvremenu zamenio Kesic. Valjda povreda sake kod Brke.
Au,ala su pojedinci ovde vec slavili.
Sta bi ste i imali od takve pobede da smo uspeli?
Ovo je totalna katastrofa.Cukaricki je igrao na sve ili nista i iz kontre je mogao da dobije jos 4 komada,a i taj klub je u rasulu.
2:0 i 4:2 i ni to nam nije dovoljno.Tako ne igra ni ekipa iz beton lige.Vec rekoh,da nama moze gol da da ko hoce i kad hoce.Uz to Brkic izgleda slomio prst,a nas trener Dubroja izvanredno vodio ekipu.Da,sada je jasno ko nam je trener,pa on je zamenio Djurica.
A komentar zasto smo izgubili dva boda ce biti-pa zato sto je izasao Lazetic,a Aleksic je bacao cini i crnu magiju.
Kakvo bre crno drugo mesto,pa to mozda u snovima,a kada se probudimo ruka u lavoru.Nije za nas ni ovo trece mesto,da je pravde i manje ovih dosudjenih penala za nas,ne bi smo tu bili i pustili bi smo bolje Cacane i Ivanjicane da igraju Evropu.

Sta bi ste i imali od takve pobede da smo uspeli?
Ovo je totalna katastrofa.Cukaricki je igrao na sve ili nista i iz kontre je mogao da dobije jos 4 komada,a i taj klub je u rasulu.
2:0 i 4:2 i ni to nam nije dovoljno.Tako ne igra ni ekipa iz beton lige.Vec rekoh,da nama moze gol da da ko hoce i kad hoce.Uz to Brkic izgleda slomio prst,a nas trener Dubroja izvanredno vodio ekipu.Da,sada je jasno ko nam je trener,pa on je zamenio Djurica.
A komentar zasto smo izgubili dva boda ce biti-pa zato sto je izasao Lazetic,a Aleksic je bacao cini i crnu magiju.
Kakvo bre crno drugo mesto,pa to mozda u snovima,a kada se probudimo ruka u lavoru.Nije za nas ni ovo trece mesto,da je pravde i manje ovih dosudjenih penala za nas,ne bi smo tu bili i pustili bi smo bolje Cacane i Ivanjicane da igraju Evropu.
Last edited by ice on Wed Apr 08, 2009 5:33 pm, edited 2 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule 

Auu, tek sada je ustvari jasno ko je profitirao (iako su me kao pravog simpatizera obradovali golovi)
Izvinjavam se zbog momentalnog optimizma (došao sam s posla, pa me ponela vest)
Nikad više.

Izvinjavam se zbog momentalnog optimizma (došao sam s posla, pa me ponela vest)

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Izgleda su "stari sportski prijatelji"(cvrsto prijateljstvo datira jos iz vremena preveslavanja gospodina Stepija)resili da preveslaju i kladionice i finansijsku krizu,jer ja stvarno ne vidim ni jedan moguci nacin da Vojvodina sa ovakvim timom i ovakvim trenerom bilo kome da cetiri gola u regularnim uslovima(to sve vazi i za Cuku)!
Ja sam istog misljenja!vladans wrote:Izgleda su "stari sportski prijatelji"(cvrsto prijateljstvo datira jos iz vremena preveslavanja gospodina Stepija)resili da preveslaju i kladionice i finansijsku krizu,jer ja stvarno ne vidim ni jedan moguci nacin da Vojvodina sa ovakvim timom i ovakvim trenerom bilo kome da cetiri gola u regularnim uslovima(to sve vazi i za Cuku)!