26. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 0:1

Marakana, rodzaci?

Na krilima inata, pobedjujemo!
12
44%
Podjednaki smo, nereseno
5
19%
Igramo los fudbal, jos jedan poraz
10
37%

Total votes: 27

Eros Bosancheros

Post by Eros Bosancheros »

Драган Мрђа!!! :D :D :D
0-1
mihailov

Post by mihailov »

Mislim da davno nismo igrali protiv gore zvezde...tesko da se ovo moze nazvati derbijem
Napred Voso!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ponovo je krenulo ziherisanje...Mesto da ih stisnemo sad kad vodimo, poceli smo da se seljacimo po terenu...STISNITE IH BRE!!!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Eros Bosancheros

Одбрана им оставља неприхватљиво пуно простора, као и Партизану прошле недеље...

Мрђу треба обесити за пример...
Српско Војводство!
mihailov

Post by mihailov »

Au,Kizo majstore!!!
Napred Voso!
Eros Bosancheros

mihailov wrote:Au,Kizo majstore!!!
Замало да нам опет дају гол због глупости, као гробари... срећа па су комунисти килави, с оваквом одбраном и Мрђиним промашајима не може нешто озбиљно да се направи.... мада, кад погледаш, у овој лиги и нема шта озбиљно да се направи, осим против комуниста 1 и 2 :D Али ето, против гробара нас је то двоје коштало пораза... али опет, пуно више енергије, пуно бржа, "течнија" игра Воше него што сам навикао... браво Џими за то :)
Српско Војводство!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

UBI CIGANA. Kizo uz tebe smo!!!

Au, vratio se!!!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
chinaman

Post by chinaman »

Lepa vest iz Beograda, da nas nisu opljacklai u proslom kolu kakva bi to nedelja bila.
mihailov

Post by mihailov »

Ipak je inat proradio u ovoj ne toliko zanimljivoj utakmici!Jedan potez je odlucio pobednika,bili smo dobri,zvezda ocajna i to je bilo dovoljno da se odnesu 3 boda sa marakane.Mrdja je od junaka lako mogao postati tragicar,jedina sreca je sto protivnik definitivno ni uz pomoc nase odbrane nije mogao postici gol.U svakom slucaju velika pobeda mozda vredna i drugog mesta!
Napred Voso!
etxeberria

Post by etxeberria »

E Mrdja da si nas sve nervirao cele sezone jesi, al za ovaj gol pola ti se prasta. :wink: Ciganima usred Makarone :!:
sam svoj najveci neprijatelj
masta_ace

Post by masta_ace »

добра игра наших, не знам шта нам је требало оно мало излежавања по трави на крају, ал заслужена победа, да немамо она два дрвета од нападача било би и убедљивије.. Ђуровски по мени супер одиграо.

свака част Вошо!
Dejan

Post by Dejan »

Pobedio je manje losiji tim, igra ocajna i prava je sreca sto smo pobedili nikada losiju zlezdu...Sudija je mozda malo vise navlacio za nas, i srecnim pogotkom Mrdje smo stigli do pobede koja nam apsolutno nista ne znaci! Ja necu vise da dolazim na stadion i da gledam ove manekene na terenu!

Naravno, salim se :lol:

Posle kradjA koje smo doziveli od njihovog blizanca nije bilo lako odigrati utakmicu protiv zlezde na stadionu bez navijaca...Mrdja je dao veoma lep gol, ulazio je cesto u gol sanse posle odlicnog proigravanja naseg veznog reda. Svaka cast na hrabrosti, borbenosti i zasluzenoj pobedi!

Nadam se da cemo svi doci narednu utakmicu protiv Javora, barem toliko su zasluzili :wink:

p.s. Kiza je zasluzio da barem na jednom mecu ponese kapitensku traku!
Milan

Post by Milan »

Mislim da zvezda nije nikada bila zrelija za bar 3 komada, šteta što to nismo iskoristili da ih napunimo do vrha. Džimi mi opet nije bio jasan sa svojim izmenama. Buki opet desni bek, Peković ušao na zadnjeg veznog. Tadić očajan, dok je Lovrić do onog strašnog kiksa bio odličan. Lazetić :roll: .Izdvojio bih i Veseljkovo dodavanje spoljašnjom za Mrđu, kada je ovaj promašio 100% šansu. Šta reći za Kizita...(ovde fali smajli koji se klanja).

Jedan je Kiza kapiten!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Eros Bosancheros

Dejan wrote: Nadam se da cemo svi doci narednu utakmicu protiv Javora, barem toliko su zasluzili :wink:
Наредна утакмица је против Баната у среду :wink:
Српско Војводство!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

U principu ja sam zadovoljan sa partijom, videlo se par dobrih akcija, opasnih po gol zvezde. Momci su dosta bili borbeniji, mozda ce zvucati smesno, ali imao sam neki osecaj kao da gledan "Despota i ekipu...". Buac, na visini zadatka, dosta ne aktivan u napadu, ali kakv stoperski tandem mislim da je bolje sto je ostajao nazad. Stoperski tandem neubedljiv, mogu oni to bolje pre svega mislim na Stoleta, koji je jednom uzasno kiksuo. Dosta klimavo - valjda ce terapija sa Djuricem uroditi plodom kad ponovo zaigra. Kiza fantastican, bravo igracino! Pop i Trivun onako, mislim da su dobar posao odradili. Mrdja je dosta pretrcao, imao dobrih sansi, i prijatno sam iznenadjen sa njegovom brzinom, ali ta zavrsnica... Tadic takodje dosta brzi nego ranije, ali opet mu zameram sto davi loptu. A najprijatnije me je iznenadio Djurovski, nadam se da se nije teze povredio, zaista pravi kreativac, nadam se da ce nastaviti ovako da igra. Imali smo dosta pokusaja, i opasnih akcija. Veliku zamerku imam na igru onog parazita Lazetica, koji apsolutno nista korisno nije uradio na terenu, mislim da bi Maric mogao na tu poziciju da vrati Grozdanovskog, najbolje Buaca.
Last edited by Zeljafcv on Sat Apr 18, 2009 8:55 pm, edited 1 time in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Locked