Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Alexandar

Post by Alexandar »

Pazi ti njega, dao 2 gola i hoće u Romu :lol:
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ovi crveni i crni su sjajni...Kizito i Tadic u partizan ??? Ja bi rekao ok ali za jedno ... 50-ak miliona evra
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Владика
Administrator

Post by Владика »

sportal.rs wrote:Kao što je i najavio u razgovoru za SPORTAL.RS, predsednik Vojvodine Ratko Butorović, uspeo je da angažuje dvojac iz Javora, Miroslava Vulićevića i Nemeku Ađurua, igrače za koje su ozbiljno bili zainteresovani i beogradski "večiti" rivali Crvena zvezda i Partizan.

Vulićević i Ađuru su danas potpisali trogodišnji ugovor sa "lalama" i već od sutra staviće se na raspolaganje šefu stručnog štaba Novosađana Dragoslavu Stepanoviću.

Butorović je, podsetimo, u utorak, u razgovoru za naš sajt najavio mogućnost angažovanja dvojice igrača, koji su u ponedeljak obavili razgovore sa prvim čovekom Vojvodine u hotelu "Park" u Novom Sadu. Dan ranije, Vulićević i Ađuru, boravili su u Beogradu, gde im je nuđena saradnja od strane Crvene zvezde, odnosno Partizana. Ipak, njih dvojica su se ipak odlučili da prihvate unosniju ponudu Vojvodine.
Dejan

Post by Dejan »

Tesko je odluciti se u glasanju, kada je najbolja opcija da svi ponudjeni kandidati napuste klub... :wink:

Vladimir Djilas(188cm, 86 kg.) je rodjen 3.3.1983. godine...Poceo je u Bezaniji (2001-2003 9 golova na 25 utakmica, 2003-2006 u Bregalnici-Makedonija 24 gola na 64 utakmice, 2004-2007 u Marek Dupnitsa- Bugarska 10 golova na 25 utakmica,2007-2009 Lokomotiva Sofija 7 golova na 28 utakmica i 2009 Jagodina 6 golova na 14 utakmica)

Odlicno igra glavom, ima veoma dobru zavrsnicu i osecaj za gol. Cak za tu visinu ima zavidnu brzinu i tehniku!

http://www.youtube.com/watch?v=pHsh-vuqmxM

http://www.youtube.com/watch?v=Pbd5iKklZYM

http://www.youtube.com/watch?v=EChsDPxa ... re=related

http://www.mtsmondo.com/sport/football/ ... est=129300
vladans

Post by vladans »

Jel su raskinuti ugovori sa Maksimovicem i Leandrom,niko ih zivi ne spominje,ni da su dobili odresene ruke,ni da su raskinuti ugovori,ni da ce se pojaviti na pripremama?
Koral

Post by Koral »

Somborac wrote: Bata bi trebao da dovede jednog veoma kvalitetnog ofanzivnog veznog, nekog stranca! Na tim pozicijama odlicno igraju Brazilci, Argentinci ili slicni. Sta je sa Da Costom?
Slazem se za ofanzivnog veznog. Anketa nema smisla zato sto sva trojica treba da odu, i svi smo za to!

Vec sam predlagao dva odlicna ofanzivna veznjaka, reprezentativci a jos se i ustede pare:

7. RODOLFO ZELAYA

Reprezentativac Salvadora. Smatra se najvećim talentom te zemlje. Igra na pozicijama u veznom redu i neposredno iza napadača, ali može biti i sam špic. Igra za mizernu sumu, baš malo košta, kao i većina igrača iz Salvadora. Nastupa za klub Alianca u svojoj zemlji. Mlad je i veliki talenat, godište 88'. Za A tim reprezentacije odigrao 15 mečeva i postigao 4 gola. http://www.youtube.com/watch?v=gI3C_3va4Lk

2. VILIJAM OSEAL ROMERO KASTILJO

Mlad i izuzetno talentovan fudbaler. Reprezentativac El Salvadora jedne izuzetno dobre reprezentacije. Godište je 86' i nastupa u domaćoj ligi za tim Vista Hermosa. Cena mu je izuzetno mala i jeftiniji je praktično od većine naših igrača. Igra na poziciji ofanzivnog veznog. Za Vista Hermosu je najbolji strelac, a za reprezentaciju je dao 8 gola na 26 mečeva. Želja mu je da dođe u Evropu. Veoma je dobar igrač. Sad je šansa da se ugrabi. Evo kako je pobedio Ekvador sam postigavši 1 i 3 gol, i pogledajte njegovo odigravanje petom za 2 gol Salvadora. http://www.youtube.com/watch?v=EiajD-h2hxA
CICA GLISA

Post by CICA GLISA »

Do 21 juna stizu - Nigerijac Stoper , desni bek iz Olimpika Azerbeijan , Da Costa (svi znamo ko je) , Kleverson , poluspic 25 godina igra u prvoj brazilskoj ligi , Dos Matos desni vezni brazilac igra za mladu reprezentaciju i Flamengo , Brakanca 25 god igra levo krilo portugalac , igrao drugu ligu nemacke .. Bice i odlazaka ali necu o tome ... Moguci dolasci do 21 su Trajkovic , Gasic , Simic , Batak .... pozz
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Onda sedam dana pre pocetka prvenstva,svi na stadion,da gledamo umece ovih novih igraca putem video klipova na semaforu i da ih upoznamo,tako da vec u prvom kolu mozemo prepoznati ko je ko :wink:

Cica Gliso,kakvi su dalji planovi,koliko ce vremena Herr Stepi dobiti,da oformi ekipu!?Pravi li se to visegodisnji kostur ekpie,ili cemo pokusati odmah ovu sezonu pokupiti kajmak i rasprodati sve!?
Image
etxeberria

Post by etxeberria »

Dobar ovaj zelaya
vladans wrote:Jel su raskinuti ugovori sa Maksimovicem i Leandrom,niko ih zivi ne spominje,ni da su dobili odresene ruke,ni da su raskinuti ugovori,ni da ce se pojaviti na pripremama?
Koliko ja znam, Leandro igra za prvaka Svedske, ekipu Kalmara.
sam svoj najveci neprijatelj
Koral

Post by Koral »

etxeberria wrote:
vladans wrote:Jel su raskinuti ugovori sa Maksimovicem i Leandrom,niko ih zivi ne spominje,ni da su dobili odresene ruke,ni da su raskinuti ugovori,ni da ce se pojaviti na pripremama?
Koliko ja znam, Leandro igra za prvaka Svedske, ekipu Kalmara.
To je greska, taj Leandro iz Kalmara nije ovaj nas. Zovu se isto Leandro Rodriges ali nije to isti igrac.
021

Post by 021 »

Au koliko igrača...
Je l' znaju ovi iz kluba da se ograničava broj stranaca?
shecky

Post by shecky »

Ovo sve zvuci super ali cim oni dovode toliko igraca to znaci da na puno sadasnjih ne racunaju.
Po meni Dani i Mario niakako ne smeju da odu! Zamislite ofanzivni deo tima Stjepanovic Djurovski Aleksic Mrdja ili Misa...
Bogami ovaj Rodolfo deluje kao azdaja dar mar bi napravio u nasoj ligi!
Ali generalno ne svidja mi se toliko novajlija ...
Govori se o smanjenju kadra a ovamo...naravno drugi deo price je pocetak moje price..
A tesko da sa 7-8 novih u timu mozemo odma bum da napravimo.
Ja bih licno voleo Bajzat Petera kao spica dao je 20 golova ove godine,..pod uslovom da nas napusti Mrdja ili Dani.
lesa

Post by lesa »

Dejan Babic je prem nekim podacima potpisao ugovor sa Vojvodinom na cetiri godine. On je prosle sezone odlicnim igrama skrenuo paznju na sebe Vojvodini, Partizanu i nekim francuskim drugoligasima!
Srecno Krpice u Vosi i zelim ti da ostvaris veliku karijeru!
(Mrakic, 17. jun 2009 16:35)

komentar sa b92? zna li neko nešto??
...ti si nasa prva ljubav...
Turija

Post by Turija »

Mene veoma raduje to što istinski renoviramo tim :!: :D
Za sada, dovodimo dobre igrače, a nadam se da ćemo se, isto tako efikasno, oslobađati slabih.
Bez obzira na vicešampionsko mesto, nama koji smo pomno pratili Vojvodinu, dobro je poznato ko je koliko vredeo na terenu, pa sad ne vidim zašto bi žalili za odlazećima (jer samo nekolicina igrača su prave fudbalske vrednosti, koji zaslužuju da nose Vošin dres, i da budu ponos fudbalske Vojvodine).
Moja puna podrška ovakvom oštrom kursu Predsednika i Sportskog Direktora.Duboki rez nam je bio NEOPHODAN - da bi, najzad, prodisali.
Prvi put u 20 godina, da smo valjano započeli prelazni rok.Ako ga tako i završimo, biću veoma zadovoljan.Stvarno, ne bih više imao živaca da ponovo gledam igrače koji su odavno dosegli lični fudbalski limit koji je daleko, daleko, ispod renomea našeg Kluba.
Već sam više puta rekao koga bih ja voleo da zadržimo (uz naše omladince).Ako dobijemo odgovarajuću ponudu, što ne bi prodali i Aleksića?On bi se, verovatno, i ove sezone kod nas još uvek kalio.A, pošto mi izgleda zaista imamo visoke ambicije, to onda baš i nije prava prilika za razvoj veoma mladog igrača.Ako će čekati šansu ovde, onda je bolje, i za njega i za nas, da je vreba u nekom velikom evropskom klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Alexandar

Post by Alexandar »

Koral, ne kupuju se više igrači preko kaseta :wink:
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Post Reply