ha ha bravo Milane!Milan wrote:Tvrdim da je ovo nemoguæe!Alexandar wrote:Ako hoæeš mogu i ja odraditi jedan klip gde æu od Lazetiæa napraviti super kvalitetnog igraèa
Transferi
Prema Vecernjim Novostima za usluge naseg kapitena Popovica,zainteresovan je francuski Grenoble.Ukoliko su istinite ove informacije, po meni, trebalo bi pustiti Popa i zbog eventualne zarade, a smatram i da bi mu Francuska liga "lezala".
Takodje, pise i da je podgoricka Buducnost zainteresovana za usluge Miodraga Stosica,a na pragu su da i oni preotmu Zvezdi fudbalera, u pitanju je napadac OFK Beograda Jeftic.
Takodje, pise i da je podgoricka Buducnost zainteresovana za usluge Miodraga Stosica,a na pragu su da i oni preotmu Zvezdi fudbalera, u pitanju je napadac OFK Beograda Jeftic.
0.0625
Sasvim je moguce da je za Popa zainteresovan Grenobl,bili su menadzeri da ga gledaju nedavno kolko sam cuo...
Slazem se da ga treba pustiti,imao je ponekad svoje momente,ali mi sve ukupno gledano vise izgleda kao da je kocio igru i postave bez njega su uvek igrale dopadljiviji fudbal.U pocetku je kao pruzao dobre partije,ali mi se vise cini da je profitirao dobrim igrama pre svega Davidova i Kacara u to vreme.Njihovim odlaskom(i Pekare)on postaje kapiten i tu nivo njegove igre pocinje da opada.Ove sezone partije koje je pruzao su moglo bi se reci smesne,isto kao sto je i smesna ona prica oko njegovog dolaska u Vojvodinu,kada ga je Bata video kako vredno trenira u sopstvenoj reziji i ponudio mu da se prikljuci ekipi.Moje misljenje je da iako je (bio)kapiten,iako je u klubu vise od 2 godine,Popovic nije ostavio nimalo traga u klubu.Iskreno,u momentu uspevam da se setim jedino onog slobodnjaka protiv zvezde,za par godina-mozda ni toga.Nek ode,nek unovci svoje "znanje",mada svi znamo da mu para ne hvali
Opsti utisak je da je prelazni rok dobro startovao,najpre zbog dolaska Stepanovica,koji i od loseg sastava ume da napravi dobar.Sto se tice Vulicevica i Adjurua ne bih smeo da dajem neke ocene jer iskreno na osnovu par utakmica na kojim sam ih gledao,nisam imao prilike da su uverim u njihove vrline i mane.Ono sto raduje u celoj prici je da smo ih oteli pred ocima najvecih rivala,sto uliva nadu da cemo trljati ruke po zavrsetku roka.Strance treba dovoditi samo u slucaju da ne zahtevaju suvise velike plate,jer to osim smanjivanja kase dovodi i do negativne atmosfere medju igracima,sto je najmanje potrebno.
U sustini mi imamo dobar tim,treba se osloboditi balasta u vidu pojedinih igraca,dovesti jos 2-3 dobra i prelazni rok se moze oceniti kao uspesan!
Slazem se da ga treba pustiti,imao je ponekad svoje momente,ali mi sve ukupno gledano vise izgleda kao da je kocio igru i postave bez njega su uvek igrale dopadljiviji fudbal.U pocetku je kao pruzao dobre partije,ali mi se vise cini da je profitirao dobrim igrama pre svega Davidova i Kacara u to vreme.Njihovim odlaskom(i Pekare)on postaje kapiten i tu nivo njegove igre pocinje da opada.Ove sezone partije koje je pruzao su moglo bi se reci smesne,isto kao sto je i smesna ona prica oko njegovog dolaska u Vojvodinu,kada ga je Bata video kako vredno trenira u sopstvenoj reziji i ponudio mu da se prikljuci ekipi.Moje misljenje je da iako je (bio)kapiten,iako je u klubu vise od 2 godine,Popovic nije ostavio nimalo traga u klubu.Iskreno,u momentu uspevam da se setim jedino onog slobodnjaka protiv zvezde,za par godina-mozda ni toga.Nek ode,nek unovci svoje "znanje",mada svi znamo da mu para ne hvali

Opsti utisak je da je prelazni rok dobro startovao,najpre zbog dolaska Stepanovica,koji i od loseg sastava ume da napravi dobar.Sto se tice Vulicevica i Adjurua ne bih smeo da dajem neke ocene jer iskreno na osnovu par utakmica na kojim sam ih gledao,nisam imao prilike da su uverim u njihove vrline i mane.Ono sto raduje u celoj prici je da smo ih oteli pred ocima najvecih rivala,sto uliva nadu da cemo trljati ruke po zavrsetku roka.Strance treba dovoditi samo u slucaju da ne zahtevaju suvise velike plate,jer to osim smanjivanja kase dovodi i do negativne atmosfere medju igracima,sto je najmanje potrebno.
U sustini mi imamo dobar tim,treba se osloboditi balasta u vidu pojedinih igraca,dovesti jos 2-3 dobra i prelazni rok se moze oceniti kao uspesan!
Napred Voso!
Sto bi rekli problem nam je ceo tim. Samo su golmani i levi bekovi dobrichinaman wrote:I ja bih rekao da se u ovom prelaznom roku povlace pravi potezi. Rupe u nasem timu su sledece: desna strana, centarhalf, zadnji vezni, kreator igre, spic. Problem desne strane i zadnjeg veznog smo resili ostaje jos da resimo ostala tri.

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ne vidim sta je problem u klipovima, moze se odmah videti kvalitet nekog igraca, ali ja sam i ovo napisao ako nisi primetio = ali ja sam gledao ovu reprezentaciju i ove igrace i znam sta pricam, ali nema veze. Reci mi ova nasa pojacanja sto stizu, sta je sa njima, jel su oni uzivo gledani? .. ili ce velika pojacanja na prilagodjavanje?Alexandar wrote:Ostavljaš klipove od pojedinih igrača, na to sam mislio. Ako hoćeš mogu i ja odraditi jedan klip gde ću od Lazetića napraviti super kvalitetnog igrača a šta je u praksi to je problem.Koral wrote:Ova ti je bas pametnaAlexandar wrote:Koral, ne kupuju se više igrači preko kasetaAko je tako onda ok. Ali ja sam gledao ovu reprezentaciju i ove igrace i znam sta pricam. Inace kako se dovode objasni mi ti? Dovode ove koji se spominju preko agenata, bili su da gledaju meceve ili sta?? Ima Vojvodina skaute u Azerbejdzanu, Nigeriji, Brazilu bas me zanima?
Vojvodina nema skaute u tim zemljama koje si naveo, dovode se igrači koji su gledani uživo (to je do sada bila praksa) a svi ostali dolaze na probu i prilagođavanje koje traje i po nekoliko meseci.
Neću da ulazim u kvalitet tih igrača i stručnost tih ljudi koji su do sada gledali igrače uživo jer to je neka druga priča ali ja ti kažem kako jeste.
Da me ne shvatiš pogrešno, veoma mi je drago što smo dobili Stepija za trenera, samo mi reci od kog lošeg je on napravio dobar sastav? Mislim da je uvek imao dosta solidne igrače u ekipama koje je vodio, a drago mi je što je kod nas jer očekujem neke promene u ekipi (filozofija igre, unošenje malo tog nemačkog mentaliteta...).mihailov wrote:najpre zbog dolaska Stepanovica,koji i od loseg sastava ume da napravi dobar.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Cukaricki najsveziji primer...od ekipe koja je slovila za jednu od glavnih kandidata za ispadanje,napravio je u najmanju ruku stabilnog prvoligasa.Ove sezone su u 1.plan izbile neke nefudbalske stvaru u Cukarickom,pa je zato i slabo odigrao prvenstvo.Afirmisao je par do tada anonimnih igraca poput Ninkova,Blazica,Vilotica,pa i ovog crnca(ne mogu imena da mu se setim)sto nam je zadavao grdnih problema ovde,u Novom Sadu.Alexandar wrote:Da me ne shvatiš pogrešno, veoma mi je drago što smo dobili Stepija za trenera, samo mi reci od kog lošeg je on napravio dobar sastav? Mislim da je uvek imao dosta solidne igrače u ekipama koje je vodio, a drago mi je što je kod nas jer očekujem neke promene u ekipi (filozofija igre, unošenje malo tog nemačkog mentaliteta...).mihailov wrote:najpre zbog dolaska Stepanovica,koji i od loseg sastava ume da napravi dobar.
Sto se tice njegovih poslova u Nemackoj,ne mogu da tvrdim kakve su timove imali Ajntraht i Leverkuzen tada,ali vicesampionsko mesto i osvojen kup nisu male stvari
Napred Voso!
Sve to stoji,ali Cuka je bila pred izbacivanjem zbog Poledice,igracima kasnile plate,tako da je Stepi malo toga i mogao uspeti da uradi.Cuki je svanulo najpre zbog Sepuje,koji ih je bukvalno sam odrzao u eliti!Alexandar wrote:Zimus kada je napuštao Čuku ostavio ih je na predposlednjem mestu. Ovog proleća sa daleko više problema u klubu uspeli su da se popnu na sredinu tabele i na vreme obezbede opstanak.
Napred Voso!
pozdrav svima
pratim duze vreme ovaj forum,pa rekoh da se malo i ja ukljucim...iako nisam iz novog sada (juuuznije sam dosta), vojvodina mi je uvek bila nekako simpaticna, tako da mi je drago sto duvaju neki novi vetrovi u klubu..barem se tako cini sa strane..krajnje je vreme da se prekini vladavina blizanaca...
mogao bih da i ja kazem po neku u vezi nekih igraca (i sam sam iz sveta fudbala, tj bio sam fudbalski sudija,ali sam prekinuo iz nefudbalskih razloga),ali o tom potom..
pratim duze vreme ovaj forum,pa rekoh da se malo i ja ukljucim...iako nisam iz novog sada (juuuznije sam dosta), vojvodina mi je uvek bila nekako simpaticna, tako da mi je drago sto duvaju neki novi vetrovi u klubu..barem se tako cini sa strane..krajnje je vreme da se prekini vladavina blizanaca...
mogao bih da i ja kazem po neku u vezi nekih igraca (i sam sam iz sveta fudbala, tj bio sam fudbalski sudija,ali sam prekinuo iz nefudbalskih razloga),ali o tom potom..