Transferi
Evo odgledao sam prve snimke igara mladog Babića, kao i svi ostali članovi Foruma.I ne znam šta se sad zamera ovom dvadesetogodišnjaku?Što je 185cm, što daje golove i glavom, što kad doda loptu ne stane, što odigrava maksimalno rezonski, što ume da pruži for ili prebaci dijagonalu, što ima samo 20 godina, a daleko više, od te cifre, prvoligaških utakmica u svojim nogama...?
Mi smo stalno dovodili igrače iz ekipa koje se bore za opstanak ili ispadnu.Nikada iz ekipa koje koje ulaze u Prvu Ligu (a to je neuporedivo bolje nego dovesti makar i najaboljeg iz najlošijih ekipa).Ustvari, najbolje igrače drugoligaških Prvaka su uzimali blizanci.Možda se onda zato nama to čini nemoguća misija (a možda i zato nismo obraćali pažnju na takve igrače, jer smo već znali da će oni u blizance, Jedino je Drugu Ligu stalno pratio Bobe Pavković, kada je bio naš trener).Međutim, vremena su se promenila, samo izgleda apsurdno da prvi mi nismo toga svesni, iako o tome već dugo pričamo.
Ne mora Babić doći u Vojvodinu (iako izgleda želi), ali kada ga mi budemo poželeli, tek tada će to biti nemoguća misija (sve ovo što sam pisao o tom momku, napisao sam, i iz razloga, da bih mogao dogodine, ili već na zimu, aktivirati svoje stare postove na temu mladog pleja).
Mi smo stalno dovodili igrače iz ekipa koje se bore za opstanak ili ispadnu.Nikada iz ekipa koje koje ulaze u Prvu Ligu (a to je neuporedivo bolje nego dovesti makar i najaboljeg iz najlošijih ekipa).Ustvari, najbolje igrače drugoligaških Prvaka su uzimali blizanci.Možda se onda zato nama to čini nemoguća misija (a možda i zato nismo obraćali pažnju na takve igrače, jer smo već znali da će oni u blizance, Jedino je Drugu Ligu stalno pratio Bobe Pavković, kada je bio naš trener).Međutim, vremena su se promenila, samo izgleda apsurdno da prvi mi nismo toga svesni, iako o tome već dugo pričamo.
Ne mora Babić doći u Vojvodinu (iako izgleda želi), ali kada ga mi budemo poželeli, tek tada će to biti nemoguća misija (sve ovo što sam pisao o tom momku, napisao sam, i iz razloga, da bih mogao dogodine, ili već na zimu, aktivirati svoje stare postove na temu mladog pleja).
Last edited by Turija on Sat Jun 27, 2009 10:40 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Moje licno misljenje je da su vece sanse Laneta da dovedemo nego Stoicu.Mislim da je Stoica samo jedan mudar manevar Cica Glisekuzma liman wrote:to bi po meni bio veci transfer od papadopulusa u dinamo !SIVA EMINENCIJA wrote:Danas mi u Stepanovicevu , Lane Jovanovic rece da je taj Rumun , djavo od igraca i da bi nam bio ogromno pojacanje .

-
U svakom slucaju uprava groznicavo radi na tome da dovede igraca koji ce biti pravi kreator igre , onaj koji donosi prevagu i uz to resava utakmice . Svima nam je kristalno jasno da takvih igraca na nasem trzistu nema pa bi jedino resenje bilo dovodjenje kvalitetnog stranca ....ali to znaci -dresi kesu ako hoces pravog , nista ispod 300000 .
Jesam li ja dobro izbrojao nuleSIVA EMINENCIJA wrote:U svakom slucaju uprava groznicavo radi na tome da dovede igraca koji ce biti pravi kreator igre , onaj koji donosi prevagu i uz to resava utakmice . Svima nam je kristalno jasno da takvih igraca na nasem trzistu nema pa bi jedino resenje bilo dovodjenje kvalitetnog stranca ....ali to znaci -dresi kesu ako hoces pravog , nista ispod 300000 .

A sad ozbiljno.Ne kažem da je te pare lako stvoriti, ali za Vošu to ne bi trebalo biti, već spominjana, nemoguća misija.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Ako bas i nikog ne dovedemo , na toj poziciji moze i Hucisvili , ima znanje , iskustvo , osecaj za prostor , a bogami i da postigne gol . Ipak , verujem da su sledeca dva , tri dana presudna kad je rec o iole zvucnijim imenima , na kraju ostanu samo otpatci i neshvaceni geniji koji su trazili milione za svoje usluge . Nadajmo se najboljem , ipak je Bata smeker , zamislite samo da nam Dubroja i Gajic dovode igrace .
NajzaaaadSIVA EMINENCIJA wrote:Ako bas i nikog ne dovedemo , na toj poziciji moze i Hucisvili , ima znanje , iskustvo , osecaj za prostor , a bogami i da postigne gol . .

A možda je naš Dejan taj Babić

Hvala SIVA EMINENCIJO!
Last edited by Turija on Sun Jun 28, 2009 9:49 am, edited 1 time in total.
Gledao sam utakmicu u Stepanovicevu, po onome sto sam video ne bi trebalo da brinemo za poziciju centarhalfa. Karan je na mene ostavio najjaci utisak. Secam ga se jos iz mladjih kategorija Vose, ali kako sada izgleda, predstavljace pravo osvezenje. Poseduje sjajnu konstituciju za centarhalfa, dominantan je u skoku i igri glavom, jak u duelu, ako ovako nastavi blizu je startera.
Ne bih bas rekao da nisi ponavljao igrace o kojima si pisao, takodje ne bih rekao ni da sam samo ja ovde spominjao Dejana Babica...Prelistaj malo stranice ove teme!Koral wrote:Dobro Dejane, nema potrebe da si nervozan, ja jesam pisao o nekim igracima ali ne po 100 puta kao ti za ovog Babica. Mozda je decko dobar fudbaler ali ne da nam zauzme 100 strana sada... Kao da si mu licni menadzer ili rodjak.. Nazalost ne pratim drugu ligu , ali sam igrace koje sam ja napisao pratio i gledao, pa tako ne znam kakvu igricu pominjes, ne igram te igrice i ne idem na nemacke sajtove![]()
Ne znam za koga se trenutno interesuju, ali su nekoliko njih pominjali, medjutim Babica niko osim tebetako da od toga za sada nista
Veruj mi da je mnogo realnije dovesti igraca iz nase lige, nego neke igrace iz El Salvadora! Ako zelimo da imamo mlad i jak tim, moramo da budemo brzi od konkurencije! A da konkurencija ne spava, nadam se da ce vas uveriti i ovaj tekst http://www.bskborca.org/Media/news.php?id=43
Licni menadzer mu je Darko Maric koji ima svoju agenciju D.M. management koja inace zastupa Kizita, Sepuyu, Djilasa, Predraga Pavlovica...
Da li mozes da navedes izvor, odnosno kako si gledao i pratio pomenute igrace i gde si pronasao njihove cene i vrednosti ugovora( a da to nisu youtube i transfermarkt)?
Ne verujem ti da je realnije.. i sta ste zapeli sa time stranac, domaci igrac? Ko danas misli o tome, bas me briga ko je i odakle je i kako se zove, mi smo klub koji zeli rezultate u Evropi, a ne reprezentacija.
Mozda sam i ponavljao, ali ne po sto puta, izneo sam neke predloge i toliko od mene, i ne branim ni tebi to da cinis, ali ti pises svaki dan o tom momku, kome ne sporim kvalitet, ali dovoljno smo culi o njemu..
Ne sporim mu kvalitet eventualni, ali da je barem klub pokazao interesovanje za njega, pa da toliko razgovaramo o njemu , ovako vec nema smisla..
Dovoljno sam obucen za internet, pa da i ja koristim youtube i transfermarket, ali eto ti pratis 2. ligu, a ja pratim neke utakmice tih timova..
Mozda sam i ponavljao, ali ne po sto puta, izneo sam neke predloge i toliko od mene, i ne branim ni tebi to da cinis, ali ti pises svaki dan o tom momku, kome ne sporim kvalitet, ali dovoljno smo culi o njemu..
Ne sporim mu kvalitet eventualni, ali da je barem klub pokazao interesovanje za njega, pa da toliko razgovaramo o njemu , ovako vec nema smisla..
Dovoljno sam obucen za internet, pa da i ja koristim youtube i transfermarket, ali eto ti pratis 2. ligu, a ja pratim neke utakmice tih timova..
Nema potrebe nista da se pise za Stoicu, statistika i golovi sve sami govore http://www.romaniansoccer.ro/players/s/ ... alin.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=HS8lGKyV ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=GxUYCod5Qaw&NR=1
Ако је здрав био би велико,велико појачање за овај тим. Човек није издалека(не би било великих проблема са привикавањем као са играчима са других континената) а опет није ни мало играчко име , зато мислим да цена од 300000 и није велика. Титула кошта, не може се до трона а да се буђелар не испразни!Dejan wrote:Nema potrebe nista da se pise za Stoicu, statistika i golovi sve sami govore http://www.romaniansoccer.ro/players/s/ ... alin.shtml
-
Osnovu za dobar tim smo napravili onoga momenta kada smo videli ledja cuvenom golgeteru , borcu bez mane i straha , coveku koji nas je uveseljavao svojim lucidnim potezima i protivnicke odbrane dovodio u stanje histericnog smeha /postigao je cak jedan gol /a u isto vreme ga je u svetu cuveni sportski novinar i poznavalac fudbala /igrao za FK GRAFICAR/predstavljao kao najboljeg fudbalera VOJVODINE i zrtvu navijaca sa istocne tribine koji su ga bezrazlozno napadali i drznuli se da ga kritikuju .Znaci mesto u timu se obezbedjivalo kupovinom stana i poslovnog prostora od 800 kvadrata / kod Magistra je to bilo jednostavnije , das samo cash i igras /.
Sada je lakse , imam puno poverenje u Batu , zna on da nema muzike /dobrih igraca/ bez para ali i da se iste ne smeju arciti , vazno je da NJEGA VISE NEMA -LAZETICU ne vracaj se vise .
Sada je lakse , imam puno poverenje u Batu , zna on da nema muzike /dobrih igraca/ bez para ali i da se iste ne smeju arciti , vazno je da NJEGA VISE NEMA -LAZETICU ne vracaj se vise .
a u isto vreme ga je u svetu cuveni sportski novinar i poznavalac fudbala /igrao za FK GRAFICAR/predstavljao kao najboljeg fudbalera VOJVODINE i zrtvu navijaca sa istocne tribine koji su ga bezrazlozno napadali i drznuli se da ga kritikuju . Ja ipak mislim da su se navijaci sa zapada malo vise drznuli od vas sa istoka,pogotovo jedan nas istaknuti clan foruma
.

-