Ideja!
Ideja!
Evo pre nekoliko casova sam se vratio sa polufinalne utakmice kupa SCG za kadete Mornar (Bar) - Partizan. Dalje je prosao mornar (sto me veoma raduje zbog neuspeha grobarcica). Mada je to u ovom trenutku manje bitno. Ono sto je za mene svakako najbitnije jeste da sam video jednog UZASNOOOOO talentovanog momka. Rec je o Ivanu Kecojevicu iz FK MORNAR. Decko je kapiten ove kadetske generacije,inace igra i za prvi tim. 88 je godiste,uci u gimnaziji,EKSTRA JE TALENAT. Znao sam i ranije za njega,pricao je ceo grad o njemu,ali danas se tribinama (izuzetno popunjenog )stadiona u Baru ( vise od 1.500 ljudi )moglo cuti sam jedno ime: Kecojevic. Decka,zaista ne znam i ne proteziram ali mislim da je dragulj Cg fudbala. Kako je samo samo skidao lopte napadacima partizana...uhhhh...Ima sve,skok igru,drubling,sut, jako me podseca na Stepija iz najboljih dana. Verujte mi na red,vredi doci u Bar i pogledati ga na par utakmica. Nacuo sam da su ga trazili i Zvezda i Partizan,ali mislim da se vredi potruditi i dovesti ga u svoje redove. Zanimam me Djumijevo misljenje kao i nekoga iz rukovodstva. Decko je jos mlad (17 godina...) , moze se od njega napraviti ,verujte mi na rec, vehunski igrac. Vec sada je po mom misljenju jedan od najboljih i u prvom timu. Eto predloga da dovedemo jos uvek neafirmisanog igraca,ali zaista kvalitetnog. Ako vec planiramo da dovodimo prave mlade igrace,onda je on jedan od njih. Jos jednom ponavljam,decka ne poznajem,ali mislim da ga vredi dovesti,makar na probu,ali ako nista drugo makar ga pogledati... Steta je propustiti ...
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Slavko svaka cast za informaciju,ali to ovde u nasoj Vosi je od slabe vajde...Ja sam imao na stotine predloga,zaista kvalitetnih i mladih igraca,ali sve dzabe...Skaut mreza u Vosi nepostoji,za dovedene mlade talente Milutinovica,Djurica,Kizita,i jos nedokazanog ali talentovanog Maslica moramo da zahvalimo samo nasem treneru
Jos jednom ponavljam sigurno najbolji napadac u zemlji je Bane Gecic iz OFK.Kikinde
Na probnoj utakmici protiv cigana postigao je 2 gola a kod treceg bio asistent i pobedili su selekciju zvezdinih igraca(igraci koji su bili na probi)zvezda ga je odmah zelela ali Kikinda je trazila 5 milijona dinara...Igra u prvom timu iako je 87 godiste a u ligi za omladince je prvi strelac (sa prosekom oko 2 gola po utakmici)!
Nemogu da verujem da ljudi iz Vose ga nisu primetili iako je dosta puta igrao protiv Vose za mladje kategorije i golove je postizao....A cigani ga primetili...

Jos jednom ponavljam sigurno najbolji napadac u zemlji je Bane Gecic iz OFK.Kikinde

Nemogu da verujem da ljudi iz Vose ga nisu primetili iako je dosta puta igrao protiv Vose za mladje kategorije i golove je postizao....A cigani ga primetili...

Dejan wrote:Slavko svaka cast za informaciju,ali to ovde u nasoj Vosi je od slabe vajde...Ja sam imao na stotine predloga,zaista kvalitetnih i mladih igraca,ali sve dzabe...Skaut mreza u Vosi nepostoji,za dovedene mlade talente Milutinovica,Djurica,Kizita,i jos nedokazanog ali talentovanog Maslica moramo da zahvalimo samo nasem treneru![]()
Jos jednom ponavljam sigurno najbolji napadac u zemlji je Bane Gecic iz OFK.KikindeNa probnoj utakmici protiv cigana postigao je 2 gola a kod treceg bio asistent i pobedili su selekciju zvezdinih igraca(igraci koji su bili na probi)zvezda ga je odmah zelela ali Kikinda je trazila 5 milijona dinara...Igra u prvom timu iako je 87 godiste a u ligi za omladince je prvi strelac (sa prosekom oko 2 gola po utakmici)!
Hvala,trudim se da dam sve od sebe makar u ovom domenu naravno u korist kluba. Znam da si i TI imao dosta dobrih predloga,a verujem da sve ovo sto radimo nece proci nezapazeno. Sto se konkretno Kecojevica tice,svojim ocima sam video svu njegovu raskos. Sto se poredjanja sa Stepijem tice,mislim da je on u prosloj sezoni odigrao odlicno i time me podsetio na stil igre koji upravo sada gaji Kecojevic (koji je takodje kapiten). Gajim nade da ovo NEKO CITA!!!
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?