Svoje vidjenje sam vec napisao u topiku u vezi utakmice,ali zelim da se ovde malo analizira.
Nisam za skrivanje problema pod tepih i zeleo bih da znam istinu.
Ako smo namestili,koliko smo dobili para,a mozda to i nije tako lose ako ce nam resiti finansijske probleme.
Ako nije klub ucestvovao u ovome,da li su pojedini igraci?
Mozda i nije namesteno,i onda se unapred izvinjavam,ali bar neka neko obrati paznju na ovo.
Da li je utakmica sa Partizanom namestena?
Da dodam,mi ionako necemo ispasti bez obzira na poraz pa nije odbrambeni argument da ne bismo namestali u takvoj situaciji,a takodje ima prostora da se namesti i u nasu korist zauzvrat protiv Radnickog na Novom Beogradu.
Molim da se ova tema ne brise,zaista nemam losu nameru,ali u situaciji kad sam pomislio da su nasi igraci postali psihicki stabilni da se prave onakve greske,sta covek drugo da pomisli?
Molim da se ova tema ne brise,zaista nemam losu nameru,ali u situaciji kad sam pomislio da su nasi igraci postali psihicki stabilni da se prave onakve greske,sta covek drugo da pomisli?
Pa sa nama vec odavno niko nema nikakav interes da trguje, pogotovo partizan koji je, najrealnije, trenutno najkvalitetnija ekipa u nasoj ligi. Cak ni OFK bg vise ne igra sa nama 3 za 3. Ako, samo da ne trgujemo s bg govnima pa makar igrali i indijansku ligu!
A te cigansko-grobarske price o namestanju... pa to je smesno jer se oni prvi izmedju sebe svake godine dogovore ko ce sta da uzme i koji ce cash ko da uzme od uefe.
A te cigansko-grobarske price o namestanju... pa to je smesno jer se oni prvi izmedju sebe svake godine dogovore ko ce sta da uzme i koji ce cash ko da uzme od uefe.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
-