Da li je utakmica sa Partizanom namestena?

Locked
ice

Da li je utakmica sa Partizanom namestena?

Post by ice »

Svoje vidjenje sam vec napisao u topiku u vezi utakmice,ali zelim da se ovde malo analizira.
Nisam za skrivanje problema pod tepih i zeleo bih da znam istinu.
Ako smo namestili,koliko smo dobili para,a mozda to i nije tako lose ako ce nam resiti finansijske probleme.
Ako nije klub ucestvovao u ovome,da li su pojedini igraci?
Mozda i nije namesteno,i onda se unapred izvinjavam,ali bar neka neko obrati paznju na ovo.
ice

Post by ice »

Da dodam,mi ionako necemo ispasti bez obzira na poraz pa nije odbrambeni argument da ne bismo namestali u takvoj situaciji,a takodje ima prostora da se namesti i u nasu korist zauzvrat protiv Radnickog na Novom Beogradu.
Molim da se ova tema ne brise,zaista nemam losu nameru,ali u situaciji kad sam pomislio da su nasi igraci postali psihicki stabilni da se prave onakve greske,sta covek drugo da pomisli?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Shta se palish na te ciganske priche? Grobari obezbedili titulu i onda je odmah utakmica bila nameshtena... :roll:

Da je bilo nameshteno izgubili bismo 1:0 posle traljave igre, a ne ovako. Ovo je suvishe providno da bi bila nameshtaljka.
DUB

Post by DUB »

Pa sa nama vec odavno niko nema nikakav interes da trguje, pogotovo partizan koji je, najrealnije, trenutno najkvalitetnija ekipa u nasoj ligi. Cak ni OFK bg vise ne igra sa nama 3 za 3. Ako, samo da ne trgujemo s bg govnima pa makar igrali i indijansku ligu!
A te cigansko-grobarske price o namestanju... pa to je smesno jer se oni prvi izmedju sebe svake godine dogovore ko ce sta da uzme i koji ce cash ko da uzme od uefe.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ice

Post by ice »

Kako je smesno to sto i cigani i grobari misle da se sve urotilo protiv njih cim ne osvoje titulu.Nazalost novinari im podilaze i podgrejavaju takvu atmosferu.Ispadne odmah opstenarodna tragedija.
stallone

Post by stallone »

Radoye wrote:Da je bilo nameshteno izgubili bismo 1:0 posle traljave igre, a ne ovako. Ovo je suvishe providno da bi bila nameshtaljka.
To je i moje misljenje. Izgubili smo cisto zbog loseg podnosenja pritiska ili nedostatka srece.
Crnac ima crn ten...
:)

Post by :) »

ice wrote:...Ispadne odmah opstenarodna tragedija.
bas, tako, dobro sto se ne proglase tri dana zalosti
neko iz mase

Post by neko iz mase »

pouzdano znam da je Pekaric plakao ko dete u svlacionici ,videlo se i na terenu da je autogol bio krajnje nesretan slucaj,stalno se hvatao za glavu

napokon neko kome je stalo do kluba
Sick boys!!!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ljudi,nemojte opterecivati momke pricama o namestanju ove utakmice.Ova utakmica nije bila namestena,100%.Ako nista drugo bar zato sto je Cvetko mnogo blizi ciganima nego grobarima.Ali za neke prethodne nisam bas siguran.Ali i tamo igraci nisu imali nikakav udeo.Pozdrav.
Locked