Transferi
- Grof Žekula
- Administrator
Mislim da Vlatko sigurno odlazi do kraja prelaznog roka. Ugovor mu ističe a novi nije potpisan, izuzetno koristan igrač, pokriva više pozicija, fali će, šteta što nije više pokazao u našem dresu, a može više to je sigurno!Dejan wrote:Makedonac "kupio" Nemce
Vlatko Grozdanoski (na slici) bi mogao da napusti Vojvodinu do kraja prelaznog roka. Za njega je zainteresovan Keln.
Predstavnici "jarčeva" gledali su Grozdanoskog u dresu novosadskog kluba, ali su pratili i njegovu igru za reprezentaciju Makedonije u nedavnom prijateljskom susretu u Skoplju (2:3) na kome je igrao u drugom poluvremenu.
Posle utakmice sastao se sa Nemcima.
"Naravno da prija što se tako veliki klub interesuje za mene, ali to su bili samo preliminarni razgovori", rekao je Grozdanoski za "Žurnal".
(MONDO, foto MN Press)
Vlatku ugovor istice za 6 meseci...
- Uvek sa tobom
-
- Uvek sa tobom
-
Ko zna, ko će još da nas iznenadi svojim povratkom (do 31 avgusta 2009)Uvek sa tobom wrote:van der iV a.k.a Totti wrote:Cujem da nam je novo/staro pojacanje ZARKO LAZETIC!Licencirali ga nasi,jer nam ipak treba jedan centarfor razbijac![]()
![]()
![]()
bice zanimljivo

(da li neko zna trenutni status Mijatovića, Vukajlovića, Kahrimana...da li su licencirani za bilo koji klub?).
Pošto su to naši najbolji igrači i kostur vicešampionske ekipe, verovatno su najtraženiji u ovom prelaznom roku (pa ćemo ih krajnjim naporima nekako uspeti zadržati u svojim redovima, ako nam se sreća osmehne, kao u slučaju najboljeg igrača Jelen Super Lige Žarka Lazetića).
A onda je, sigurno, Titula naša ( Kup se već odavno podrazumeva).
E, kada je to još drug Tito vizionarski rekao:
narodi koji imaju ovakvu omladinu, za svoju budućnost ne treba da brinu

PS
što bliže zori (kraju prelaznog roka) gosti sve gori

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Списак лиценцираних играча ФК Војводине за 2009/2010.
http://www.superliga.rs/index.php?optio ... &Itemid=85
Играч број 32!!!
Играч број 32!!!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Medju licenciranim nema VlatkaDUB wrote:Списак лиценцираних играча ФК Војводине за 2009/2010.
Играч број 32!!!

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.