Sad sam procitao da je budababa napisao da smo ostali bez Kize do kraja sezone, a to nisam uzeo u obzir dok sam pisao prethodni post. Mada bih stvarno voleo da dovedemo ovog malog iz Pyunika to je novi Kizito!!!etxeberria wrote:Usudjujem se da kazem da nam ne treba, imamo Grozdanoskog koji solidno moze da zameni Kizu, a i Pekovica. Znam da se mnogi nece sloziti sa mnom u vezi njega, ali je on po meni sasvim dobro odigrao tog levog beka sto se tice defanzivnih zadataka, u ofanzivi ionako nista nisam ocekivao od njega.
Transferi
- etxeberria
sam svoj najveci neprijatelj
Da upotpunim ove zanimljive podatkePetrovic.B wrote:E, ovako u Vosi je veliki problem napadac! Kako vi kazete razbijac! Uprava se trudi al tesko ide kada su jako teski na novcima! Valjda im je dosta hvalisanja i neuspeha pa sada to rade u maloj tajnosti sto je za svaku pohvalu i mnogo profesionalnije!
Igraci koji se traze ili ajde da kazem da su samo trenutno interesantni;
Leando Costa Miranda
26 leta
preko 190 visok
klub Esporte club Vitoria
sada moja pomoc ljudima za dovodjenje je da su mu menadzeri Malik Halil i Sakic Muhamed koji imaju agenciju pod nazivom New-Srar-Sport Promotion!
adresa B.P. 1720 Lome
mail halil.malik@gmx.com
tel. +228/905 72 89
mob. +49-174/597 62 66
fah +49-236/920 05 86
Oni na ovim prostorima zastupaju puno juznoamerickih fudbalera, pogledajte samo Tavaresa-napadaca Maribora kako je odigrao proslu sezonu!
Drugi je Jael Ferreira Vieira
visina oko 185
20 leta
klub je drugoligas- Bahia
agencija koja ga vodi je doppelpass, Taube Holger i Lazaro Leon
I moj predlog je da se otvori za jednog napadaca sa kojim garantujem da bi se sklopile kockice za toliko godina cekanu titulu! Samo ako smes da rizikujes i ulozis, mozes ocekivati da dobijes i visetruko da ti se vrati! Ovaj igrac je tu negde u ceni Clea, ali je za njega kompletan igrac i za dve klase bolji!
Roger Rodrigues Da Silva - ili samo Roger
24 leta
190
Vitoria
www.europesports.com.br
Covek je razbijac-ubica!
Dosta je sa Bastom, Raskovicem, Joveticem, Nadjom, Kraljem, Rnicem, Songom, Olemebom, Da Kostom, Trajkovicem, Gasicem, Batakom, Simicem, Markovicem, Pavlovicem, portugalcem iz cvajte, brazilcima, gvatemalcima, nkeoliko senegalaca, hertinim brazilcima, Ndukom Rumunom i jos dva brazilca, dva argentinca...
Nije ozbiljno, neprofesionalno je u menadzerskoms svetu i niko nece upravu za ozbiljno uzeti, vec vise izgledaju kao hvalisavci.
Gvozdenovic i Savic su stari i losi igraci bez priprema, koji dolaze samo zato sto ih Zvezda ni o uvoj situaciji nije nikako zelela!!! Dovoljno vam je onad sami da ukapirate sto!

Leando Costa Miranda Moraes ( na dresu br. 42 Leandrao, 189 cm, 87 kg rodjen 18.7.1983)
Karijeru je poceo u slavnom brazilskom klubu Internacional, posle omladinske skole odlazi na pozajmicu u Botafogo. nakon toga odlazi u Aziju gde je nastupao za japanski klub Vissel Kobe i sa dosta uspeha u klubovima iz juzne koreje Daejeon Citizen, Ulsan Hyundai, Chunnam Dragons nakon toga je zadobio povredu levog kolena i zbog nje je morao na operaciju i oporavak. Vratio se u Internacional odakle je prosledjen na pozajmicu u FC Vitoriu.

Jael Ferreira Vieira - Jael ( 30.10.1988. 1,85m, 84kg) dosadasnji klubovi;
2005: Cuiabá/MT, 2006-2007: Fluminense, 2007 - Criciúma/SC, 2008-2009: Atlético Mineiro, 2009: Cruzeiro e Goiás. Zanimljivo je da je pre dva dana postigao gol za svoj klub u prvenstvenoj pobedi od 2-1 protiv Goianiense.

Roger Rodrigues da Silva (Roger br. dersa 23 rodjen 7.1.1985 u Campinas, 187 cm, 80 kg)
Roger je svoju fudbalsku karijeru poceo u klubu Ponte Preta, njegov veliki talenat ga vodi do Sao Paula gde je kao veoma mlad igrac koji je povremeno dobijao sansu osvojio kup Libertadores 2005 godine. Nakon toga odlazi u Palmeiras, pa je imao neuspesnu epizotu u bogatom klubu iz Saudijske Arabije, Al Nassr...Vraca se u Brazil, tacnije u Sport Club do Recife dalje u Fulminese gde je na 30-ak utakmica postigao 13 golova, a sada je u Vitoriji na 17 utakmica postigao 10 golova.
Inace brazilci cesto menjaju domace klubove i odlaze na pozajmice, to je kod njih sasvim normalno

I hajde jos jednom da napisem za naseg novog Kizu

Emmanuel Mbola (10.5.1993. Zambia) karijeru poceo u Mining Rangers, odakle je presao u jermenski Pyuni. Nosi dres sa brojem 23, protiv Dinama je odigrao zaista maestralno...
fajdans
Pozdrav svima...Dejan se stvarno trudi, da nam pokaze prava pojacanja, ali bojim se da je to sve za dzabe i da samo im navijaci citamo ovaj forum...
Uprava je bolja, al kao da ih boli ***** za misljenje nas navijaca, a pricaju kako bi voleli pune tribine...!!!
Svaki klub bi ako navijaci hoce da vide nekog igraca u redovima svog omiljenog kluba (mislim na Sepuyu) a mogu da ga dovedu bez problema, potrudio bi se da im ispune tu zelju...!!!Ili barem da obrazloze, zasto nece da ga dovedu...TOLIKO OD MENE POZDRAV SVIMA
Uprava je bolja, al kao da ih boli ***** za misljenje nas navijaca, a pricaju kako bi voleli pune tribine...!!!
Svaki klub bi ako navijaci hoce da vide nekog igraca u redovima svog omiljenog kluba (mislim na Sepuyu) a mogu da ga dovedu bez problema, potrudio bi se da im ispune tu zelju...!!!Ili barem da obrazloze, zasto nece da ga dovedu...TOLIKO OD MENE POZDRAV SVIMA
Re: fajdans
Pa znamo vec zasto ga nece... Sepi je jak k'o bik, ali ne zna da igra fudbal, vec su nam oni to "objasnili"...fajdans wrote:Svaki klub bi ako navijaci hoce da vide nekog igraca u redovima svog omiljenog kluba (mislim na Sepuyu) a mogu da ga dovedu bez problema, potrudio bi se da im ispune tu zelju...!!!Ili barem da obrazloze, zasto nece da ga dovedu...

I dobro nam dosao na forum!
Dzaba nama skauting i cd-ovi
.
Ne treba zaboraviti da igrac treba da zeli da dodje u Vojvodinu, ne samo da ga mi zelimo kupiti.
Dolazak u Jelen super ligu se nikako ne moze okvalifikovati kao napredak u karijeri.
Ja prvi ne bi dosao u neki nas tim da sam stranac.
Tako da nama ostaje da nesto kao trazimo " dijamante " medju igracima koje niko nece, ili koji su pri kraju karijere pa rezonuju daj sta das

Ne treba zaboraviti da igrac treba da zeli da dodje u Vojvodinu, ne samo da ga mi zelimo kupiti.
Dolazak u Jelen super ligu se nikako ne moze okvalifikovati kao napredak u karijeri.
Tako da nama ostaje da nesto kao trazimo " dijamante " medju igracima koje niko nece, ili koji su pri kraju karijere pa rezonuju daj sta das

Dobro brate ima po Afrikama, Azijama i Latinskim Amerikama takvih zabiti za koje je Srbija k'o Nemacka.Grbavac wrote:Dolazak u Jelen super ligu se nikako ne moze okvalifikovati kao napredak u karijeri.
Nekome odatle verovatno moze da bude atraktivno igranje bilo gde u Evropi, pa makar i kod nas, jer je ipak blize pred ocima skauta nego tamo po Gvatemalama i Burundijima. Odigra sezonu-dve u Srbiji, pa se proda u Ukrajinu-Rusiju, pa posle sta mu Bog da...
Naravno da ima.Grbavac wrote: Dobro brate ima po Afrikama, Azijama i Latinskim Amerikama takvih zabiti za koje je Srbija k'o Nemacka.
Nekome odatle verovatno moze da bude atraktivno igranje bilo gde u Evropi, pa makar i kod nas, jer je ipak blize pred ocima skauta nego tamo po Gvatemalama i Burundijima. Odigra sezonu-dve u Srbiji, pa se proda u Ukrajinu-Rusiju, pa posle sta mu Bog da...
Ali ako nemas skauting mrezu po tim zemljama, a ja sumnjam da mi imamo skauting mrezu u Srbiji, onda je svaki takav igrac rizik.
U vecini slucajeva se ispostavi da je star, debeo, spor...ili ne moze da doceka vizu

Slazem se, ali to je vec drugi problem.Grbavac wrote:Naravno da ima.
Ali ako nemas skauting mrezu po tim zemljama, a ja sumnjam da mi imamo skauting mrezu u Srbiji, onda je svaki takav igrac rizik.
U vecini slucajeva se ispostavi da je star, debeo, spor...ili ne moze da doceka vizu.
Ja samo kazem da tamo POSTOJE kvalitetni igraci koji bi hteli rado da dodju cak i kod nas, da nisu svi koji bi hteli da dodju u Srbiju propaliteti.
Razlog vise da se klub potrudi oko skautinga, to jeste da kosta ali moze vrlo lepo da se isplati za godinu-dve...
Ne bih ja bas potcenjivao nase menadzere.Cak sta vise neki od njih su medju najboljima u svom poslu
A mislim da je nama bolje da ulazemo u nasu mladost jer do skora Krasic, pa Lane, zatim Kacar i mnogi drugi, a danas primeri Aleksica, Medojevica, Tadica, Mitosevica nam pokazuju gde treba vise paznje posvecivati.

A mislim da je nama bolje da ulazemo u nasu mladost jer do skora Krasic, pa Lane, zatim Kacar i mnogi drugi, a danas primeri Aleksica, Medojevica, Tadica, Mitosevica nam pokazuju gde treba vise paznje posvecivati.
0.0625