2. kolo: Vojvodina-Metalac 1:0

Drugo kolo i...

druga ubedljiva pobeda, naravno!
36
73%
druga, ali mnogo teza pobeda.
11
22%
prvi kiks, da se malo spustimo na zemlju.
2
4%

Total votes: 49

Turija

Post by Turija »

Kad već toliko :?: :lol:
Hvala na čestici.Ako je bar 1 moj post koristio za bolju Vošu, prezadovoljan sam.U ovakvim slučajevima (velikih brojki) uvek se setim reči našeg velikana Nikole Tesle:,,od hiljadu ideja, jedna je dobra, od hiljadu dobrih, jedna je ostvariva".
Želim svim forumašima da svojim postovima održe ovaj forum na visokom nivou i da što pre proslave neke svoje ,,jubilarne brojke", ne vodeći računa o njima, već o iznošenju svog mišljenja, predloga, ideja, kritika...Time pravimo ovaj Forum, interesantnijim, snažnijim, naprednijim... :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Turija wrote:Što se vi sekirate zbog toga?Ko još čita te novine?Možda u nekom kafiću, ponekad bacim pogled na štampu, utoliko da vidim u kome veku još živimo.
Upravo to.Ajde da mi gledamo svoje dvoriste.Kada budemo na kraju sezone, Boze zdravlja, 10 bodova ispred svih, nece niko na planeti moci da okrene tabelu :wink:

Turija :cheers:
0.0625
Владика
Administrator

Post by Владика »

Slike sa meca su postavljene u galeriji!
Locked