Transferi
Po ovome sto ste naveli izgleda da je jedino Sepuja pogodan za potpis, posto sumnjam da ce stojic za male pare da pusti svoje najvece nade, pogotovo u Vojvodinu. Samo jedan mali ispravak oko Oumarou-a. On je otpusten iz Zvezde poodavno, tako da nije pod ugovorom sa njima. Razlog je ako se dobro secam bila prevelika plata.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare wrote:Gradjanski list:Brazilci stižu u Vojvodinu
U FK Vojvodina, kako stoji na zvaničnom sajtu kluba, stižu dva fudbalera iz Brazila. Radi se o 24-godišnjem napadaču Rožeru Rodrigezu da Silvi, koji je nastupao u nekoliko poznatih brazilskih ekipa, među kojima i za Ponte Pretu, Sao Paolo i Fluminenze, a sada je član Vitorije, i tri godine mlađem Žoelu Fereiri, koji je branio boje Fluminensea, Atletiko Mineira, a u nedelju je postigao gol za svoj sadašnji klub Gojas.
Ni meni nije jasno odakle ovaj info, osim ako neko nije sa foruma procitao Dejanov predlog za pojacanjaDnevnik wrote:MIODRAG PANTELIĆ:
Brazilci – izmišljotina
Pojedini mediji juče su objavili da Vojvodina dovodi dvojicu brazilskih fudbalera.
- Reč je o nečijoj izmišljotini. Niko u klubu nema pojma o tome. Mi imamo Brazilca, zove se Marselo Pleč. Ukoliko do kraja prelaznog roka budemo angažovali nekog igrača, biće to sa domaćih prostora – istakao je Pantelić.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Kod mene i dalje tinja nada da se nećemo ovako olako odreći Aleksića. Mada, znajući koliko ovi naši vole $$$, biće to gotova stvar, pod uslovom da Danijel tamo zadovolji. Palo mi je na pamet kako je Arsenal svojevremeno iskazao interesovanje za njega, i ne mogu da se otmem utisku kako bi to za Danija bila mnogo bolja solucija od ManC. U MC-u bi verovatno završio u timu rezervi, a Arsenal ima vrlo mlad napad gde bi Aleksić sigurno mogao da se nametne i dobije šansu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- etxeberria
Re: fajdans
Na osnovu onoga sto su videli danas sigurno su manje sanse da ga kupe!!!fajdans wrote:Evo prave prilike da se Sepuja vidi na delu i da se uprava uveri da je to pravi igrac za nas...
U takvoj krš ekipi, kakva je danas Čuka, ne bi se video ni pravi Drogba.Mare wrote:Na osnovu onoga sto su videli danas sigurno su manje sanse da ga kupe!!!fajdans wrote:Evo prave prilike da se Sepuja vidi na delu i da se uprava uveri da je to pravi igrac za nas...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
bas tako,mi znamo kako on igra,a ne mozemo na osnovu jedne utakmice to zakljucitiTurija wrote:U takvoj krš ekipi, kakva je danas Čuka, ne bi se video ni pravi Drogba.Mare wrote:Na osnovu onoga sto su videli danas sigurno su manje sanse da ga kupe!!!fajdans wrote:Evo prave prilike da se Sepuja vidi na delu i da se uprava uveri da je to pravi igrac za nas...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !