Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Po ovome sto ste naveli izgleda da je jedino Sepuja pogodan za potpis, posto sumnjam da ce stojic za male pare da pusti svoje najvece nade, pogotovo u Vojvodinu. Samo jedan mali ispravak oko Oumarou-a. On je otpusten iz Zvezde poodavno, tako da nije pod ugovorom sa njima. Razlog je ako se dobro secam bila prevelika plata.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Владика
Administrator

Post by Владика »

podbara wrote:
Za Zogovica zainteresovani Fulam i Portsmut?
Сад нешто вртим филм уназад, зар није Брзић скаут за Портсмут. Срео сам га прошле недеље, можда је он пустио слово за Зоговића.
Dejan

Post by Dejan »

Ocekujem :idea: da dovedu Iliju Spasojevica koji je postigao 30 golova na 40 utakmica za Dinamo...I javno se izjasnjava kao navijac Vose!
budababa

Post by budababa »

Mare wrote:Gradjanski list:
Brazilci stižu u Vojvodinu

U FK Vojvodina, kako stoji na zvaničnom sajtu kluba, stižu dva fudbalera iz Brazila. Radi se o 24-godišnjem napadaču Rožeru Rodrigezu da Silvi, koji je nastupao u nekoliko poznatih brazilskih ekipa, među kojima i za Ponte Pretu, Sao Paolo i Fluminenze, a sada je član Vitorije, i tri godine mlađem Žoelu Fereiri, koji je branio boje Fluminensea, Atletiko Mineira, a u nedelju je postigao gol za svoj sadašnji klub Gojas.
Dnevnik wrote:MIODRAG PANTELIĆ:
Brazilci – izmišljotina

Pojedini mediji juče su objavili da Vojvodina dovodi dvojicu brazilskih fudbalera.
- Reč je o nečijoj izmišljotini. Niko u klubu nema pojma o tome. Mi imamo Brazilca, zove se Marselo Pleč. Ukoliko do kraja prelaznog roka budemo angažovali nekog igrača, biće to sa domaćih prostora – istakao je Pantelić.
Ni meni nije jasno odakle ovaj info, osim ako neko nije sa foruma procitao Dejanov predlog za pojacanja :?:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Milan

Post by Milan »

Kod mene i dalje tinja nada da se nećemo ovako olako odreći Aleksića. Mada, znajući koliko ovi naši vole $$$, biće to gotova stvar, pod uslovom da Danijel tamo zadovolji. Palo mi je na pamet kako je Arsenal svojevremeno iskazao interesovanje za njega, i ne mogu da se otmem utisku kako bi to za Danija bila mnogo bolja solucija od ManC. U MC-u bi verovatno završio u timu rezervi, a Arsenal ima vrlo mlad napad gde bi Aleksić sigurno mogao da se nametne i dobije šansu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
etxeberria

Post by etxeberria »

Jel ima nekih novosti o Aleksicu?
sam svoj najveci neprijatelj
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
fajdans

fajdans

Post by fajdans »

Evo prave prilike da se Sepuja vidi na delu i da se uprava uveri da je to pravi igrac za nas...

SRECNO danas i da ima damo bar 4 komad... :lol:
Mare

Re: fajdans

Post by Mare »

fajdans wrote:Evo prave prilike da se Sepuja vidi na delu i da se uprava uveri da je to pravi igrac za nas...
Na osnovu onoga sto su videli danas sigurno su manje sanse da ga kupe!!!
Turija

Post by Turija »

Mare wrote:
fajdans wrote:Evo prave prilike da se Sepuja vidi na delu i da se uprava uveri da je to pravi igrac za nas...
U takvoj krš ekipi, kakva je danas Čuka, ne bi se video ni pravi Drogba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Turija wrote:
Mare wrote:
U takvoj krš ekipi, kakva je danas Čuka, ne bi se video ni pravi Drogba.
bas tako,mi znamo kako on igra,a ne mozemo na osnovu jedne utakmice to zakljuciti
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
stefan

Post by stefan »

Da li su, bivsi nam kapiteni, Popovic i Mijatovic, kao i golgeter Lazetic, uspeli da pronadju novi anganzman ?
Spominjani Abubakar Oumaru je presao u OFK.
Jedem luka i slanine ...
Mare

Post by Mare »

Da li neko ima informaciju sta je sa Aleksicem, da li se vratio ili...
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Izgleda da od transfera Aleksica nema nista bar do januara. Link
Samo napred Vojvodina!!!
Koral

Post by Koral »

Karvaljo, Simić, Trivun, Krstić, Oumaru ... uz talente Milića, Jelića, Milovca.. da li se to i OFK ove godine bori za titulu?
Post Reply