Zanimljivo je da je u Kavalu presao i nas bivsi clan Savo Pavicevic. Kavala je prosle sezone osvojila trece mesto u drugoj ligi, sto je bilo dovoljno za ulazak u elitno drustvo. Izgleda da su ulozilo dosta para za pojacanja, posto su doveli Carlsa Itandjea iz Liverpula, Zeljka Kalaca, Rinkona iz Dinamo Kijeva, i jos nekolicinu kvalitetnih stranaca iz francuske lige ( uglavnom reprezentativaca africkih selekcija ),... Kao sto rece ice, Pop se na kraju poneo kao gospodin prema klubu, nije govorio ruzno o klubu, nije pretio nekim tuzbama, i ja mu zelim sve najbolje u daljoj karijeri !
Procitao sam izjavu one...ne znam kako da ga nazovem...i ne verujem sta pise i kakve "preporuke" daje igracima koji dolaze u Novi Sad...Bolje bi bilo da se zamisli sta je on to ostavio i uradio u Vojvodini...ju, ne verujem, besam sammmmmmm....dobro mu je Bata i rekao, ni to nije zasluzio manekencic onaj beogradski da mu piiiip....
I ja sam to pročitao jutros, ali nisam imao volje, snage, živaca i stomaka da bilo šta napišem o tome. Ovo postaje sve gore i gore! Bez ikakve namere da ulazim u diskusije o upravama, odnosima Bate i Gajića, ko je koga doveo, kako zašto - iskreno me boli uvo zato - nego realno, taj Lazetić je uspeo da ispadne veći konj nego što sam ja smatrao da jeste što je veoma veoma veoma teeeeeeško!
Dosta je bilo što smo takvu crnu rupu od igrača i još goreg čoveka trpeli u našem klubu kojeg on nikada nimalo nije poštovao, što je "igrao" kada god je hteo a momci kao što je Vladimir Buač igrali beka, Aleksić sedeo na klupi... Sad je taj seljak s beogradskih splavova našao da pljuje po našoj Vojvodini, koja ga je izvukla iz mrtve i raspadnute Bežanije i dala mu šansu da nastupa za ozbiljan klub. Bokte mazo, šta ćemo sve doživeti! Mislim da je ne večnoj listi idiJota koji su bili u našem klubu sa drugog prešao na prvo mesto i prestigao svog drugara Aleksandra "Ja Sam Kapiten I Mogu Da Pokazujem K...c Zapadu" Mijatovića.
Nema veze, ti konji su otišli, ostaje nam da bodrimo Brku, Medu, Runija, ove poštene momke iz Javora i uz puno pobeda i piva sa Vošom zaboravimo da su takve konji ikada igrali za naš klub. Živeli!
Potpuno je normalno i dobro kad džiberi poput njega pljuju po nama. Dok takve teramo, a oni o Vojvodini govore loše, to je prirodno stanje stvari. Kad su Lazetiću i njemu sličnima ovde širom otvorena vrata, dok oni Vojvodinu hvale, izjavljuju joj ljubav, dodvoravaju se i ulizuju, bivaju sa oduševljenjem prihvaćeni od navijača, onda se treba zabrinuti! Zna se šta i koliko Vojvodina njima znači i šta o njoj misle i osećaju. No, dugo će još trebati da se oko kluba podigne brana za takve. Ako se to uopšte i dogodi.
Bata me svaki dan sve vise odusevljava! Ako je istina to sto kaze ovaj izbljuvak, da mu je Bata rekao da nije zasluzio pare, to je sjajno! Nek se da do znanja i Lazeticu i svim njemu slicnima da za pozere u Vojvodini nema mesta! Inace po pitanju izjave ovog proliva potpuno se slazem sa 021, dok nas takvi pljuju, dobro je.
SIVA EMINENCIJA wrote:Vuk Mitošević otišao na pozajmicu u FK PALIĆ .
Zao mi je zbog toga,mada mozda je tako i bolje,pitanje je koliko bi igrao pored Djurovskog,Stojke i Maksimovica.Nadam se da ce se vec na zimu vratiti.U Palicu ce biti glavni igrac,uveren sam u to.
Neverovatno!
Čovek koji je bio smešan na terenu, karikatura od fudbalera, žali se što više ne treba klubu.Strašno koja su vremena došla. Svojim igranjem unazadio nekoliko odličnih igrača Vojvodine, oterao gledaoce sa tribina... drži slovo Vojvodini.
Daleko mu lepa kuća i da nikad ne dođe u Novi Sad (neka mu ,,cvetaju ruže" tamo gde ode), kao i svi ti ,,fudbaleri" kojima se obraća i koji mu poveruju.Kogod je video kako dotični igra, zapanjiće se dokle su pojedini tipovi spremni da idu
Bata mu je (bez uvijanja) samo saopštio istinu a ona najviše pogađa umišljene vrednosti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
E strasno...idem na svaku utakmicu Vojvodine i ono sto je on pokazao je nize od poda ....salim se...znaci pozer zesci i takvi nam ni ne trebaju u klubu...a ako mu je bata stvarno rekao to sto on kaze onda ja Bati skidam kapu
Nek se sada tamo kod cigana folira.....da bog naglavacke izleteo sa stadiona sad kad zvezda bude gostovala!!! :@
Ni najmanje mi se ne sviđa što u klubu konstantno bave zamazivanjem očiju navijača i novinara. Najpre sa izmišljenim tranferima poznatih igrača, onda sa Aleksićevim neputovanjem u Beč (čak je Stepi petljao i govorio da ne ide zbog vize, pa kad su ih novinari "udavili" sa savetima da tuže Austrijance zbog toga, onda su, nemajući kud, priznali ležerno da nije Aleksić ni trebao da putuje). Sad će opet nešto da izvale u stilu "Jesmo ga mi čekali, ali smo pre dva dana odustali od njega jer niko ne može da se igra sa Vojvodinom". Žao mi je što klub uopšte daje povoda za negativne reakcije navijača sada kad je sve krenulo (bar za sad) nabolje.