http://www.youtube.com/watch?v=rI9nBd5otQY
Ono što nameću logika i zdrav razum, vrlo retko (gotovo nikad) se ne sreće i u praksi. Pogotovo kada je u pitanju srpski fudbal! Pogledajte samo trenera Metalca (izvinite, ali meni je on highlight prvenstva), "stadion" na Banovom brdu, žalbu starijeg Titovog blizanca...chinaman wrote:Rec je o duelu vicesampiona dve zemlje tako da je brojka od 2000 gledalaca sasvim logicna.WestSide wrote:Odma se vidi gde je nas fudbal u Evropi kad Rumuni na prijateljskoj na pomocnom stadionu imaju 2000 ljudi, a mi toliko ljudi ne skupimo ni u prvenstvu!
Пековић у новој улози
ВОЈВОДИНА ГОСТОВАЛА У ТЕМИШВАРУ
Фудбалери Војводине првенствену паузу искористили су да одиграју међународни пријатељски меч у Румунији.
Новосађани су били гости Темишвара, учесника Лиге УЕФА и ремизирали 1:1 (стрелац за црвено-беле био Стјепановић). Тај дуел послужио је шефу стручног штаба Драгославу Степановићу да се увери у форму играча који су до сада имали мању минутажу.
- Углавном сам задовољан оним што су приказали наши играчи – истиче Стјепановић. – И Темишвар је извео састав који су углавном чинили резервисти, а зна се с каквим жаром играју они који једва чекају да добију шансу с клупе. Зато сам био опрезан и по 25 или 35 минута у игру убацио наше стандардне играче Мрђу, Ђуровског и Стјепановића.
Од оних који су на терену били од првог минута, Степановић спомиње неколико имена.
- Добро су одиграли Гвозденовић и Тумбасевић. Каран, који је прошлу полусезону играо у рангу ниже, а претходно у трећелигашкој конкуренцији, одлично се носио с квалитетним румунским центарфором и ако буде стрпљив и радан као до сада, пред њим ће бити лепа каријера – напомиње Степановић.
Тренер Војводине, ипак, издваја једно име.
- Желео сам да с Медојевићем покушам да потражим замену за повређеног Ађуруа, али пошто се и он повредио, онда сам био принуђен да се окренем другом решењу. На месту дефанизвног везног играча шансу је добио Митар Пековић и пријатно ме изненадио. Реч је о поливалентном играчу који је до сада измењао више места у тиму, а ја баш такве волим – каже Степановић, који напомиње да до серије мечева са Смедеревом, Црвеном звездом и партизаном Војводина неће имати више слободних термина за тренинг утакмице.
С. Савић
Фото: Ф. Бакић
Рефлектори
Планирано је да меч 4. кола Јелен суперлиге у Новом Саду између Војводине и Смедерева буде одигран у недељу 13. септембра од 20 часова под рефлекторским осветлењем.
- Председник Буторовић инсистира да рефлектори буду постављени до среде, како би и Војводина и Смедерево имали шансу да тренирају у вечерњим сатима на “Карађорђу” и увере се у видљивост. Тек уколико се обе екипе сложе, меч би се играо у вечерњим сатима. Не желимо да се понови нешто слично из Крушевца када је Звезда одбила да тренира, а после су се њени играчи жалили да им је рефлекторско осветлење сметало – каже Драгослав Степановић.
Врдник
Фудбалери Војводине данас ће одиграти пријатељски меч у Врднику. Домаћи Рудар слави 90 година постојања, а легенда Новосађана која сваки слободан трен проведе у овом фрушкогорском месту, Илија Пантелић, потрудила се да црвено-бели увеличају вредан јубилеј.
Меч ће почети у 16.30 сати.
Ja sam skeptican po pitanju Pekovica na bilo kojoj poziciji, ali valjda sam zato ja ja, a Stepi je Stepi.chinaman wrote:Ja sam isto vrlo skeptican po pitanju Pekovica na poziciji zadnjeg veznog.
fruskogorac wrote: Za "Turiju", Misa je i danas bio efikasan.