4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1

Locked

Oklop Smederevaca ce...

...biti pretopljen u nova tri boda
50
86%
...ustopovati zahuktalu Vosu
8
14%

Total votes: 58

budababa

4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1

Post by budababa »

Polozaj na tabeli, reflektori, atraktivan protivnik... Iako pravom navijacu Vojvodine nijedna od ove tri stvari ne treba da bude bitna, eto ipak prilike da na stadion dodju oni koji su prethodnih godina iz ko zna kojih razloga odustali, sumnjali, razocarali se u Vosu, ... Utakmica bi, po prvim informacijama, trebala da bude igrana u nedelju sa pocetkom od 20h. Vosa u ovoj utakmici nece moci da racuna na Kizita i Brkica, pod znakom pitanja je Adjuru. Hoce li Vosa nastaviti pobedonosni niz, hocemo li konacno videti mladog Aleksica u akciji, kako Karadjordje izgleda okupan vestackim osvetljenjem (mnogi su vec zaboravili)...? Odgovor se nalazi na jednom mestu.
Last edited by budababa on Wed Nov 18, 2009 10:34 am, edited 1 time in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
WestSide

Post by WestSide »

Prosto ne mogu da docekam! Godinama nisam bio ovoliko uzbudjen oko jedne utakmice na Karadjordju, pa ni protiv blizanaca! MORA pun stadion! AJMO VOSO! Inace glasao sam da cemo ih otresti.
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Passion

Post by Passion »

Takodje ne mogu da docekam utakmicu....napokon osvetljen Karadjordje!Znaci stadion mora biti pun...atmosfera odlicna....idemo do pobede!
ice

Post by ice »

Bio bih veliki optimista,ali ako Pekovic ili Tumbasevic budu igrali zadnjeg veznog,nece da valja.Mora to da igra Medojevic!Citam da je navodno i on nesto povredjen,ali moram da priznam da mi je sve to sumnjivo.Ne znam sta se desava sem ako neko nije poceo da gura Tumbasevica i Stjepanovica,to jest crnogorski lobi,a tu je opet i Lakic i sve vise pocinje da mi mirise na to,A SVE TO NIKAKO NECE VALJATI I IZACI NA DOBRO!
Taman smo se resili jedne bede,nemojmo sada da nam se druga okaci o vrat.Stjepanovic nije los igrac,ali trenutno Aleksic bi morao da ima prednost,Tumbasevic je za klasicnu vecitu rezervu po potrebi,narocito ako se na kraju cuva rezultat,a za Lakica uopste nema mesta u Vojvodini.Ocekujem da opet Aleksic nece igrati,pitanje je sta se sada desava i sa Plecom i da li cemo opet gledati Karana umesto njega,Mitosevic je pozajmljen,Smiljanic ce teren mozda omirisati u zadnjih 5 minuta,pa zar mi majku mu sve sto je dobro moramo za cas da upropastimo?I to sada kada je pauza,umesto da stvari podignemo na jedan visi nivo. :roll:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Casual

Post by Casual »

Na Firminom forumu su vec objavili da se utakmica igra u nedelju u 16.30h, znaci nista od reflektora?
Volem Vošu!
Sale

Post by Sale »

To je objavljeno pre informacije koja je dobijena od saveza, tako da će biti ispravljeno, ako ne dodje do promena.
This time next year, we'll be cup winners!
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

Bogdan96 wrote:Takodje ne mogu da docekam utakmicu....napokon osvetljen Karadjordje!Znaci stadion mora biti pun...atmosfera odlicna....idemo do pobede!
Pa ja ne znam koliko si do sada sezona (ili puta) bio na utakmicama, ali nema šanse niti treba očekivati pun stadion. U poslednjih petnaestak sezona, najposećenija Vošina utakmica, ako ne računamo one protiv Zvezde i Partizana, bila je odigrana protiv Rada (3:1), negde 1995. ili 1996 (sećam se samo da je Gluščević dao gol). Tada je bilo 7.000 ljudi i to je bilo čudo neviđeno. U poslednjih par sezona jedino na kupu protiv Banata je bilo više od 5 hiljadarki (6.000), ali je ulaz tada bio za dž. Tako da bi sad 4-5 hiljada bila mega dojajna poseta.
NUR NOCH RABREN!
ice

Post by ice »

Bilo je bas protiv Smedereva dosta ljudi,onda kada smo dobili cigane 3:0 u Beogradu,to jest odmah sledeca utakmica.Bilo je 7-8 000 ljudi,zapad je bio pun,jedino je oluja pred kraj poluvremena oterala dosta ljudi.Moglo bi nesto slicno da bude i sada.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Passion

Post by Passion »

Ma znam ja da stadion nece biti pun...ali ipak ostaje zelja... ;)
Valjda ce za par god stadion uvek biti pun.....

Post by Krle »

Jel’ moze neko da definitivno potvrdi vreme i datum utakmice?
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Буће доста проблема да победимо Смедеревце, јер они никад нису били наивни противник. Посебно сам забринут за позицију задње везног, то ће нам бити највећи проблем у наредном периоду од месец дана. Тумба може ту да буде решење, али шта ако се и он повреди. Нм, Тумбасевић није неко решење, али не могу да смислим Пековића да контролише везни ред :shock:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Mislim da bi nam ekipa Smedereva mogla napraviti dosta problema jer se radi o jednoj od najvisljih ekipa u ligi ako ne i najvisljoj, sto nama nikako ne odgovara jer su nam najslabiji segmenti igre duel i skok!
Ovo je utakmica gde ce nam Djura nedostajati, takav jedan beskompromisan igrac ce nam faliti, da se "tuce" sa krupnim igracima Smedereva! Mislim da bi nam to moglo predstavljati veliki problem, taj zadnji vezni, jer su Mario i Stojka dosta "meki" , Tadic i Stjepanovic takodje, jedino Mrdja u spicu moze da iznese neki duel! Ne znam koliko je Meda u stanju da odigra tu defanzivnu i prljavu ulogu, posto je dosta mlad i neiskusan, ali opet veliki talenat, videcemo kako Stepi razmislja!

Njihov igrac Ceran bi nam mogao zadati problema, rec je o spicu koji moze da igra i po boku, ima odlican prekid koji bi mogao da dodje do izrazaja, pogotovo protiv nas, jer po meni tu smo izrazito slabi!

Trebamo biti strpljivi i mirni, jer siguran sam da ce korpulentni Smedrevci tuci na terenu, ali nasa prednost kako na ovom tako i na svakom mecu ce biti sjajni dvojac Stoika-Djurovski! Obojica igraju izuzetno pametno, pravi su kreativci, svaka lopta ide tacno tamo gde treba i gde je u tom trenutku najbolje da ode, i obojica dobro koriste Mrdjino sjano kretanje!

Stepi se pokazao kao pravi vuk, iako su ga mnogi pljuvali i nazivali marionetom on je dokazao da je vredelo cekati Djurovskog, koji ce pruzati jos bolje partije, a posebno je primetio da Stoika i Djurovski mogu da cine odlican tandem iako su mnogi pricali kao ce "gusiti" jedan drugog, a meni se cini da oni najbolje funkcionisu kad su zajedno na terenu, odlicno saradjuju i trenutno su nasa najvece snaga!
Turija

Post by Turija »

Grbo, ne treba žuriti sa velikim pohvalama, naročito ,,kontraverznih" igrača.
Sačekajmo bar 10 kola za neke pouzdanije zaključke.Njima u sportu nije problem talenat, već rad, odgovornost i izdržljivost (kontinuitet).A pogotovo, što nam ceo Klub funkcioniše na principu toplo-hladno.Po sistemu, hoćeš prvo da ti saopštim dobru ili lošu vest?Skoro da se odomaćilo pravilo: prvo dobra ( i mi pomislimo: eh najzad), a onda, odmah, usledi par loših (umalo da dovedemo i onog matorog Mladenovića :roll: pa u šta bi se mi pretvorili?U zvezdine veterane?Sramota :oops: i ovako ih je previše, dok naša deca moraju na klupu, Palić ili tribine.Po meni i bata-Stepi bre mnogo gotivi bivše propale zvezdine igrače, daleko više nego naše :twisted:
Videćemo, u sledeća 3 kola, dosta stvari za formiranje prave slike o celokupnoj snazi Kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jan

Post by Jan »

Jel' definitivno termin ove utakmice 13.09.2009. u 16:30 h ?
VOŠA ZAUVEK !!!
Dejan

Post by Dejan »

Jan wrote:Jel' definitivno termin ove utakmice 13.09.2009. u 16:30 h ?
Definitivno, atmosfera u ekipi je odlicna i sa nestrpljenjem ocekuju duel protiv oklopnika!

Bez obzira na termin, svi na stadion :wink:
Locked