4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1

Oklop Smederevaca ce...

...biti pretopljen u nova tri boda
50
86%
...ustopovati zahuktalu Vosu
8
14%

Total votes: 58

Krle

Post by Krle »

Preoshtri smo u ocenama. Udaramo po nashim igrachima ko da su tudji. Mislim da niko u ovom timu nije od one vrste koja je dobijala mesto u ekipi, a nista nije pruzala. Losh dan se svima desi i zato necu nikog pljuvati na osnovu jedne ili tri utakmice. Pocevshi od trenera. Prosto se najezim od pojedinih komentara, a time se samo stvara utisak da smo vecina ovde od onih kojima svaka dlaka smeta. Znam da su ambicije velike, znam da se to deshava na pochetku skoro svake sezone, ali ajde da bar malo spustimo loptu i pokazhemo dobru volju i pruzhimo podrshku nashim momcima u borbi za (shto da ne) i svih shest bodova u sledce dve utakmice. Jer stvarno, imamo chemu da se nadamo, a to nije bio chest sluchaj u prethodne dve decenije.
ssnigd

Post by ssnigd »

Slazem se sa mihailovim, Pekovica nikako ne bih voleo da vidim na mestu stopera. Lovric ce se polako povratiti, ali ako mu ne ide tu je Karan. Pekovic mi za sada najbolje deluje na levom beku. Ali opet, njemu nikada necu reci da je balvan, kao neki, samo zato sto je visok skoro 2 metra i sto je celav. :roll: To decko nije zasluzio pre svega postovanjem dresa koji nosi i borbenoscu koju pruza na terenu, odnosom sa navijacima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Passion

Post by Passion »

Moram u potpunosti da se slozim sa Krletom...priznajem i ja sam odmah krenuo u negativu posle utakmice ali sad kad je vec proslo...i sto kaze Krle, svako nekad ima svoj los dan!I sada kada im treba najveca podrska za borbu protiv Partizana,Zvezde i sudija :D (nazalost mislim da ce vecina morati da se slozi da je istina da nas uvek pokradu sudija protiv Titovih blizanaca :!: :!: :!: ).Sada momci treba udarnicki da treniraju i da po meni iz te dve utakmice barem jednu pobede, ali iskreno ja mislim da su trenutno bolji i od cigana i od glodara!Nece biti nikakvo razocaranje ako ne uzmu svih 6 bodova, ali bilo bi lepo da ih pokupe :wink: !A sada o Lovricu....cim je pocela sezona svi ste ga uzeli na zub!Setimo se prosle sezone kolko je dobro igrao...i sada svi govore kako je onaj Plec bolji od Lovrica...ne kazem da je los, ali ne mozemo cim dodje neko nov da pljujemo po onima koji su u klubu jos od pre!A aj sad o treneru....iskreno meni se ne svidja on kao trener.I nije mi jasno zasto nijedan trener nikad ne proba sa 2 napadaca...pod 1 oslobodio bi malo Mrdju, a i pod 2 napadac se mngo lakse povredi kad konstantno vuce po 2-3 igraca na ledjima(jednostavno zbog duela,udvajanja,uletanja itd)!Mislim da sam vas sve smorio ali nema veze.....

Post by budababa »

Lovriceva osnovna razlika u performansama u odnosu na kraj prosle sezone je startnost. Nema vise tu eksplozivnost, moc da ubrza od 0 do 100 za par sekundi 8) Ali momak zaista daje 110% na svakom treningu i ne bi ga trebali zigosati zbog jedne ili dve losije partije. Doci ce to na svoje mesto, nadam se vec u okrsaju sa zlim blizancima.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
igoork

Post by igoork »

Aleksic mega talenat! Aleksica gledaju klubovi svetske klase!
Aleksic ovo, Aleksic ono...

Pa kada cemo mi to da vidimo??? KADA?
Dodje mi da odem u klub i da ih postrojim! Pa dokle ce da na zaje*avaju?
Pustite decka da igra! Ovako samo propada,gasimo talenat koji je redak!
Kvalitetnog spica pre svega reprezentacija sem njega nema ni na vidiku!
Nasi takozvani "strucnjaci" nam unistavaju fudbal iz dana u dan.
Posle kukamo kada nam igra Panta,jer nemamo drugog itd.
Ovo je sramota sto se radi sa Danijelom! Jedva cekam da nas napusti.
Decko je upravu skroz! Bolje da sa klupe gleda Adebajora i Robinja nego Mrdju i Stjepanovica.
ice

Post by ice »

Sta je bilo,bilo je,nesporazume gurnuti pod tepih,ali Aleksic protiv Partizana MORA BITI starter!Ako ne bude ni sada kada Stojka nece igrati,e onda nek se sve nosi u......
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ja sam vec napisao neki dan da Aleksica vidim u ovoj postavi bas umesto Stojke s tim da ima mnogo ofanzivniju ulogu nego Rumun i da pomaze Mrdji u napadu.

Mada trebalo bi to mozda prvo isprobati na nekoj ekipi slabijoj od partizana a i Djura treba da je tu da bi svojom borbenoscu i trcanjem krpio rupe u stanjenom veznom redu.
Turija

Post by Turija »

budababa wrote:Lovriceva osnovna razlika u performansama u odnosu na kraj prosle sezone je startnost. Nema vise tu eksplozivnost, moc da ubrza od 0 do 100 za par sekundi 8) Ali momak zaista daje 110% na svakom treningu i ne bi ga trebali zigosati zbog jedne ili dve losije partije. Doci ce to na svoje mesto, nadam se vec u okrsaju sa zlim blizancima.
Da i ja pokušam da kažem koju, na temu :wink: .
Meni se čini da je uzrok slabije igre Lovrića, a i bilo kog našeg štopera, u trenutnom načinu igre Vojvodine.
Stepi je hteo da igra ofanzivnije od svih dosadašnjih trenera, ali nije pripremio osnovu za to.Naprotiv, na ta dva mesta, ima prilično spore i ne naročito visoke igrače.
Za uzvrat, u napadu nismo dobili ništa kvalitativno, iako se to možda mnogima ne čini tako, a izgubili smo mnogo u odbrani (slabim trčanjem tkzv veznog reda Stojka, Đurovski, Tadić, Stjepanović).Pre svega, zadali smo nerešive muke štoperima, jer se ispred njih ostavlja ogroman i fatalan prazan prostor (a za samo malo spretnije protivničke napadače to je lak zadatak -npr, ,,matori" Guti, ubi u nedelju).
Ja sam napisao da će odbraniti se biti velik problem (još posle prve ozbiljnije provere u pripremnom periodu protiv Rabotničkog).Nadao sam se da će Stepi to uočiti, i rešiti, tako što će promeniti profil igrača u našem veznom redu.Međutim, od toga očito nema ništa (ni posle 2 meseca, a neće ni biti, sve dok se neko u podeljenim dresovima ,,od 1 do 11" ne povredi, ili dobije kartone.Nemojte me pogrešno shvatiti da želim to. Naopako, ne želim to nikome, a ne našim igračima, ali je činjenica da do promena može doći samo u takvim okolnostima).
Da imamo i daleko bolji štoperski par - ,,plivali bi".
Sad drvlje i kamenje na Lovrića što ga je prošao igrač Smedereva, ali se zato zaboravlja (veoma lako i brzo), šta su promašili Tadić i Stojka i kako je Tumbasević izgubio čistu loptu na centru u našoj polukontri.Štoperi se nisu ni nadali, niti namestili za njihov napad, već za naš.
Drugo, napadačima se uvek prašta, i pet promašenih zicera, a odbrani nikad - nijedan.Da smo mi dali ta 2 gola, Lovrićeva slabija intervencija ne bi bila UOPŠTE BITNA ZA ISHOD MEČA.
Imamo mi daleko većih problema u timu, od poštenog i vrednog momka Darka Lovrića.To treba da rešavamo, a ne da se ,,zakačimo" za poštenog čoveka.Naravno da Lovre treba i dalje da igra, jer mi trenutno boljeg nemamo, a on će sigurno radom vratiti željenu formu.To se dešava u sportu dosta često, da kad najbolje radiš, pružaš slabije partije.Jednostavno, uhvati kriza i ništa ti ne ide od noge.
Last edited by Turija on Tue Sep 15, 2009 10:57 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

ice wrote: To sto mi imamo balvana i nesposobnjakovica Lovrica u ekipi koji dozvoljava da mu Jovanovic u kontrama radi sta hoce,to je vec druga stvar.
Adjuru je bar prvi izbor na zadnjem veznom,ali Lovrica mora da zameni Pekovic,Mitru svaka cast na igri juce,taj covek ostavlja srce na terenu.

I dosta vec vise tog crnogorskog lobija,pa lepo sam napisao pre utakmice da hocu Aleksica i Medojevica od starta umesto crnogorskog dvojca.
Tumbasevicu vise uopste i nije mesto u Vojvodini s obzirom kako igra.
Jedini pozitivni pomak ce biti igranje Aleksica,ali po meni Medojevic mora biti zadnji vezni,a Pekovic stoper.Lovric na klupu,Tumbasevic ni na klupu.I umesto Stjepanovica neka igra Smiljanic.
Plec je bio dobar,ali ne moze sam da drzi odbranu.
Publika juce izvanredna,oko 3000 ljudi na stadionu je non-stop bodrilo ekipu i ko zna sta bi tek bilo da nije bilo te podrske?
1) Sa tvojim komenatrima se, od ovde do sada izrečenih, najviše podudara i moj utisak posle ovih par utakmica. Drago mi je da još neko misli da je Peković bolje rešenje od Lovrića, koji ni svojom konstitucijom teško u Voši može da igra štopera (+ imao dve velike greške juče, prvu negde u 25.munutu, kad je pustio igrača koji je bio krenut leđima prema golu pustio da se okrene u šutira). Videlo se šta znači pravi štoper kad u ekipi igra neko kao onaj Kovačević iz Smedereva.

2) meni crnogorski lobi ne smeta pod uslovom da igraju fudbaleri koji su bolji od naših, što ipak nije slučaj.

3) za Tumbasevića se potpuno slažem, dečko bez lopte još nekako i igra, ali kad primi loptu onda bi morao da je odmah doda nekome, pošto mu je to veoma slab segment igre - kao zadnji vezni morao bi da pokrene akciju, za šta, bojim se, nije dovoljno kvalitetan. Ađuru je za 2 klase bolji od njega. Čini mi se da je on u Zeti igrao levog beka pre 5 godina i bio odličan, možda mu neka druga pozicija umesto zadnjeg veznog više odgovara.

4) Stjepo - slažem se.

5) sa kritikom povodom Stepija se baš i ne slažem. Uplaših se još na samom početku meča da ne ispadne da nedosuđeni penal za nas na kraju odluči utakmicu (znajući koliko se kod kuće mučimo i teško dajemo prvi gol).

6) a kada je reč o broju gledalaca - ovi novinari nisu baš najnormalniji. Oni uglavnom povećavaju posete na utakmicama, a Voši ove sezone smanjuju. Piše u Dnevniku 2.500. Ako je na severu i istoku ukupno bilo 500 (a bilo je malo više), ispadne da je na zapadu moglo da stane još toliko mase koliko se već nalazilo (ako je kapacitet zapada 4.000), ne znam samo na koji način. Tako da se i meni čini da je bilo 3-3.5 hiljadarke.
NUR NOCH RABREN!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Претпостављам да ће све бити много боље кад се врате Киза и Ађуру, онда ћемо бити они прави. Тумбасевић ме је поприлично разочарао са схватањем своје игре, напада, труди се и бори за 10, али његова иритирајућа жеља да нешто направи у нападу ме је јако нервирала. Па и због његовог компликовања је започела контра из које смо примили гол. Па зашто не дода првом до себе, а врло често су му се Марио, Стојка и Дућа откривали и били слободни. Јако је почео да ми личи на Поповића по стилу игре, а надао сам се да није такав. Надам се да ће му то госн. Степановић предочити. Биће све лепо кад се врати Ђура, код њега нема компликовања, једноставно игра профи, човек игра задњег везног светски. Самим тим што ћемо имати сигурног Ђуру, Марио и Стојка ће бити много бољи у нападу и играће се брже. Раније још после утакмице са Хајдуком сам видео колико Стојка може моћно да игра и да је несумњиво мајстор, а мислим да ће управо против комуњара он бити наш најбољи играч. Само да нам се врати Киза па да и по тој левој страни будемо сигурнији и доста офанзивнији.

Није коректно од стране нас са форума који смо се пре пар недеља кунули у Степија да га нападамо! Ја сам се лепо провео гледајући овај меч, баш је била текма. Без обзира што нисмо победили, мени је било сво време узбудљиво.

Гледајући конкуренцију, у предности смо, од звезде у играчком квалитету и квалитету игре, а од претизана у квалитету игре. Ја могу да се кладим, да док је Степановић тренер, са трибина Карађорђа се ниједном неће чути "Играјте фудбал :!: ". А зар нисмо то сви желели ових година :?:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Passion

Post by Passion »

Za zadnji deo tvog komentara se potpuno slazem...samo se ne slazem sa tobom zato sto poredis Popovica i Tumbasevica...jedina veeeelika razlika je to sto je Popovic prolazio i nije gubio takve lopte kakve gubi Tumba....on je znao da cuva loptu! :wink:
nssale

Post by nssale »

U 4 utakmice osvojenih 10 od mogucih 12 bodova, ubedljive pobede i sigurna igra u gostima, primetno bolji odnos igraca prema dresu u kojem igraju, uz vise zelje i borbenosti na terenu, sve su to stvari koje odavno nismo imali prilike da vidimo u Vojvodini i za sta je jedan od "krivaca" trener Stepanovic. Zaista su neprimereni komentari koji ga omalovazavaju, jer za to nema razloga, tek je prvi remi nastupio a ocekivanja su ocigledno da se sve utakmice pobede sa nekoliko golova razlike. Kritike dakako su dobrodosle, zasto Aleksic ne igra vise, sta je sa Misom, Medojevicem, Smiljanicem, zbog cega se izmene ne vrse ranije, sve su to pitanja na mestu, ali poklice "mars" i "odlazi" zaista ne razumem. Ako i nakon naredna 2 kola budemo mogli reci da smo napravili pomak u odnosu na prethodne sezone, sto se tice nastupa i rezultata, ja cu biti zadovoljan...
mihailov

Post by mihailov »

U nasem klubu je trenutno i vec dugi niz godina nemoguce u tim uvrstiti najboljih 11 igraca i jasno je da ni Stepi nema totalnu slobodu u sklapanju ekipe.Aleksic,Hucisvili,Smiljanic,Medojevic i jos par igraca imaju slabu minutazu u kontinuitetu nezavisno od trenera koji sedi na klupi.Uveren sam da je sukob na relaciji Aleksic-Stepanovic prenaglasen i da problem lezi dublje.Klupsko rukovodstvo mora da shvati i da iskoristi cinjenicu da imamo izvanrednu skolu i da nasa deca trenutno cine okosnicu reprezentacija u vecini kategorija.Ni Lane ni Krasa nisu pokazali sav svoj potencijal i nismo ih maksimalno iskoristili,jedino je Kacar cini mi se dostigao vrhunac i nije mogao da napreduje u nasoj ligi.Aleksic ce takodje otici iz kluba sa statistikom da je u dresu Vojvodine postigao par golova.Lazetic je(iako nije on taj koji ima pravo ista da kaze)rekao jednu tacnu stvar upozoravajuci igrace koji dolaze u klub da ako nisu po volji nece dobiti sansu...nazalost to je istina voleli mi njega ili ne.
Stepanovic je za sada prilicno snalazljiv i uspeva da od kakvog-takvog tima napravi celinu.Osvojio je 10 bodova u 4 utakmice i mesta vecim kritikama na rezultatskom planu jednostavno nema.Neka gura dalje,pravi ispiti mu upravo predstoje i opsta ocena ce moci da se da nakon sledecih odlucujucih utakmica
Napred Voso!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Evo ovako,svako ko je u mogucnosti neka pogleda izvestaj lige sampiona i vidi treci gol Wolfsburga protiv CSKA i shvatice da je Lovric nase suvo zlato :wink:
Image
ice

Post by ice »

Slazem se da ipak treba da gledamo napred i da zaboravimo sta je bilo,slede nam dve veoma vazne utakmice.
Medjutim,jedna stvar mi smeta.Stalno se potencira to da smo osvojili bod protiv veoma jake ekipe Smedereva.E tu je greska.Izgubili smo dva boda protiv veoma slabe ekipe od koje su recimo kvalitetniji BSK,Javor,Borac,OFK,Spartak,Napredak....Napisah vec da mi se jedino Guti Jovanovic svidja kod njih.Videcete da ce ih Zvezda otresti u sledecem kolu i onda ce nam ova dva boda faliti,sreca pa i mi docekujemo tu Zvezdu.
Pratim nas fudbal komplet i nize lige,a pogotovo Prvu telekom ligu,pa znam neke stvari.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked