6. kolo JSL: Vojvodina-Crvena zvezda

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Klokotnicka_bitka wrote:Radoye, ovakav način glasanja bi komotmo mogao da promeniš i ostaviš neki mejl na koji bi se slali glasovi.
Jes' pa da me onda spamuju "navijaci" onih. Bolje ovako gde samo registrovani clanovi foruma mogu da glasaju!
Klokotnicka_bitka wrote:Eto, izvinjavam se na poduzem postu, neka mi ne zamere oni koji su glasali, ali mislim da redosled Pleč- Kiza- Meda ne bi odgovarao onome što je viđeno na terenu.
Kako stvari trenutno stoje, kad se sabere krajnji raspored glasova nece biti takav.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Klokotnicka_bitka wrote:a onda, u serijama počinje da se glasa za pojedine druge igrače za koje se prethodo manje glasalo, i to skoro na identičan način, dok drugi fudbaleri nezasuluženo bivaju totalno iskulirani. Imam utisak kao da se vremenom kreira slika o tome za koga bi trebalo glasati, i onda ljudi skoro "prepisuju" jedni od drugih. Protiv Vranja je za Aleksića na početku slabo ko glasao, a onda pred kraj počeo sve trojke da dobija.
Budi siguran da smo posteniji i od Beovizije i Eurovizije :lol:
Mozda ovi sto glasaju nekoliko sati posle meca glasaju hladne glave i realnije.Nikad se ne zna.Ja recimo uvek sacekam da vidim sve izvestaje,preglede,ocene po stampi i vase komentare i tek onda donosim ukupan sud,a ako sam u velikim dilemama,uopste i ne glasam.Uopste me ne zanima kako drugi glasaju.Evo,recimo po vama je Tadic najbolji igrac Vojvodine,a ja vec godinama tvrdim da decko pojma nema.Seticete se da sam patentirao daaaaavno frazu da Vosa igra sa "dva igraca manje" na terenu.Svi su se pitali o kojim igracima se radi,nikad nisam hteo reci javno,jer su to bili vasi ljubimci.Rekao sam Djumiju na pm i Turiji cini mi se.U pitanju su Buac i Tadic.Koliko sam samo pogresio,sad se kajem :lol: :wink: Ali,nebitno je to sad.Ova akcija je jedan nas veliki poduhvat i steta je minirati je sada.A ukoliko smatras da ima namestaljki,ti pokucaj na GOL SEZONE,jer mislim da bi tamo mogao biti zadovoljniji kao glasac,samooooo..... dok mi damo gol bice i kraj sezone :lol:
Image
Milan

Post by Milan »

Kizito 3 boda - majstor ostaje majstor, ma koliko bio povređen i pauzirao. Zapitajte se ostale primadone...

Pleč 2 boda

Vule 1 bod
POŠTO OBRAZ ???!!!
Koral

Post by Koral »

Samo zato sto su bili najmanje losi

Plec - 3 boda

Vulicevic - 2 boda

Kizito - 1 bod
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Kiza 3
Pleč 2
Vule 1
tulip

Post by tulip »

Pleč - 3. boda
Kiza - 2. boda
Vule - 1. bod
DAJ GOL!!!
1892

Post by 1892 »

3 boda Kiza
2 boda Medojevic
1 bod Plech
Come on you Reds!
Krle

Post by Krle »

3 boda - Pletch
2 boda - Kiza
1 bod - Janko
Contador

Post by Contador »

Necu uopste da se obazirem na to kako je ko do sada glasao, jer svako utakmicu posmatra iz svog nekog ugla i opet svako ima pravo da podeli glasove na osnovu utiska koji je stekao....

Po meni:

3 poena Tumbasevic ( odigrao je mnogo bolje nego sve utakmice dosadasnjeg dela sezone, u defanzivi dobar, u ofanzivi jako koristan, nekoliko jako opasnih akcije je upravo on napravio )

2 poena Pletsch ( iskrpio je sve rupe koje su postojale, kod gola nije mogao nista da uradi, ipak je to bio skolski primer kako se izvodi jedan kontra napad )

1 poen Medojevic ( da nije bilo one kobne greske, sigurno bi dobio 3 poena, ali danas mu je sreca okrenula ledja.... Bice to mnogo bolje, vec u sledecem mecu ce pokazati kakav je to igrac ;)
King

Post by King »

Pleč 3 boda
Kiza 2 boda
Vulicevic 1 bod
Somborac

Post by Somborac »

Medojevic-3, stjepanovic-2,vulicevic-1
shecky

Post by shecky »

3.Pletch
2.Kizito
1.Vule
max

Post by max »

Klokotnicka_bitka wrote: @Kuzma Liman i Max, jeste vi bili na utakmici????
Nisam bio na utakmici,gledao sam TV prenos.Pretpostavljam da si ti prisustvovao utakmici pa mi reci gde je Vulicevic bio kod primljenog gola :?: Pregledaj snimke i prethodnih utakmica i obrati paznju na deo terena za koji je on zaduzen da zatvori.
ssnigd

Post by ssnigd »

max wrote:
Klokotnicka_bitka wrote: @Kuzma Liman i Max, jeste vi bili na utakmici????
Nisam bio na utakmici,gledao sam TV prenos.Pretpostavljam da si ti prisustvovao utakmici pa mi reci gde je Vulicevic bio kod primljenog gola :?: Pregledaj snimke i prethodnih utakmica i obrati paznju na deo terena za koji je on zaduzen da zatvori.
Vule nije bio nazad jer se otvorio na svom boku da primi loptu od Mede, a ovaj je okrenuo ka sredini okliznuo se i pukla je kontra na koju naravno Vule nije stigao da se vrati, jedino da je imao turbo pogon u kopackama. Pored Mede krivci za gol su i Lovric, Kiza i Kesic. Lovre i Kiza jer su morali zatvoriti Perovica, a Kesic jer mu je delimicno spora lopta prosla ispod ruke.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
aNS

Post by aNS »

3 Меда
2 Плеч
1 Киза
Locked