Klokotnicka_bitka wrote:a onda, u serijama počinje da se glasa za pojedine druge igrače za koje se prethodo manje glasalo, i to skoro na identičan način, dok drugi fudbaleri nezasuluženo bivaju totalno iskulirani. Imam utisak kao da se vremenom kreira slika o tome za koga bi trebalo glasati, i onda ljudi skoro "prepisuju" jedni od drugih. Protiv Vranja je za Aleksića na početku slabo ko glasao, a onda pred kraj počeo sve trojke da dobija.
Budi siguran da smo posteniji i od Beovizije i Eurovizije
Mozda ovi sto glasaju nekoliko sati posle meca glasaju hladne glave i realnije.Nikad se ne zna.Ja recimo uvek sacekam da vidim sve izvestaje,preglede,ocene po stampi i vase komentare i tek onda donosim ukupan sud,a ako sam u velikim dilemama,uopste i ne glasam.Uopste me ne zanima kako drugi glasaju.Evo,recimo po vama je Tadic najbolji igrac Vojvodine,a ja vec godinama tvrdim da decko pojma nema.Seticete se da sam patentirao daaaaavno frazu da Vosa igra sa "dva igraca manje" na terenu.Svi su se pitali o kojim igracima se radi,nikad nisam hteo reci javno,jer su to bili vasi ljubimci.Rekao sam Djumiju na pm i Turiji cini mi se.U pitanju su Buac i Tadic.Koliko sam samo pogresio,sad se kajem

Ali,nebitno je to sad.Ova akcija je jedan nas veliki poduhvat i steta je minirati je sada.A ukoliko smatras da ima namestaljki,ti pokucaj na GOL SEZONE,jer mislim da bi tamo mogao biti zadovoljniji kao glasac,samooooo..... dok mi damo gol bice i kraj sezone