Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Koral

Post by Koral »

WestSide wrote:
Koral wrote:vide se koliko nama hvali napadač.
Siguran sam da je lapsus, ali odma sam odreagovao sa "ko ga hvali?":D
Haha da :D
Somborac

Post by Somborac »

Bata je sam radio prelazni, a sada kao pametuje... Stojka je bio macka u dzaku, covek 3 god nije vezao 5 utakmica, a kao kod nas ce...ofk i napredak nam preoteli pojacanja, davidov nam nije bio dobar itd. E, pa ne pravi se pita od govana!!! Jako su nestrucni, a nece pomoc rajevca ni brzica, a ni da plate...pa neka nam realnost bude borba za 3 mesto!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Somborac wrote:Bata je sam radio prelazni, a sada kao pametuje... Stojka je bio macka u dzaku, covek 3 god nije vezao 5 utakmica, a kao kod nas ce...ofk i napredak nam preoteli pojacanja, davidov nam nije bio dobar itd. E, pa ne pravi se pita od govana!!! Jako su nestrucni, a nece pomoc rajevca ni brzica, a ni da plate...pa neka nam realnost bude borba za 3 mesto!
Vojvodina je u ovom prelaznom roku ostala nedorecena.
Krenuli dobro sa dvojcem iz Javora i tu stali..doveli mister Don Perinjon Stojku, za koga je i laik na internetu mogao da izgoogla i vidi ucunak u zadnjih dve godine,mlatili praznu slamu sa La Costom,gledali da bubnemo sto zvucnije ime u novine kao potencijalno pojacanje iz inostranstva i osluskivali reakcije iz bg blizanaca,sa crncem napravili spansku seriju...smejali se Plechu,a covek pokazao sta je surovi profesionalizam i iskustvo...a nahranili na Veterniku i kurtu i murtu sto su bili na probi,a nisu zadovoljili.
Olako se odrekli najkreativnijeg zadnjeg veznog Trifunovica,ostavili tim sa samo jednim kreativnim veznim(Djurovski),precrtali Grozdanovskog,sa Davidovim se dogovorili pa povukli vec pruzenu ruku(jer je ipak on samo prva alternativa mister Don Perinjonu koji je 4 puta skuplji od miljenika navijaca),rehabilitovali Liliku Rekreativa(kao i proletos Vukajlovica),ostali na spicu "jedan od pet" Mrdji a pogledom ispratili Iliju Spasojevica u Cacak,Misi ni minut prilike za dokazivanje...
Doveli najslatkorecivijeg bg mangupa za trenera,velikog demagoga ali kad procitam postove iz maja i juna,shvatim da je bio zelja vecine sa ovog foruma....

I onda se zapitam, zasto je vojvodina prema nekim igracima majka, a prema nekim maceha :?:

Posto znam da "neko iz uprave" cita ovaj forum, upucujem Vam apel: ispravite nepravdu prema Grozdanovskom i Misi, dok je to jos uvek "samo -6" i spustite nedodirljive na zemlju!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Bravo Stara Garda :!:

Da vidimo sada te rezove koje Bata najavljuje, na sta li ce oni da lice.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Krle

Post by Krle »

Kad se sve ovako stavi na jedno mesto što je Stara garda učinio onda se može i nazreti nešto između redova: takmičarski motiv nije ono što pokreće FK Vojvodina. Više ličimo na buvlju pijacu, ali i kao otpad polovnih blizanačkih igrača.
Ipak, to je već sto puta na forumu utvrđeno i potvrđeno, ali me samo nervira što se to uvek primeti nekon prva tri(šest) kola prvenstva i tada se već zna da je za sve kasno. Samo mi nije jasna uloga Bate Pantelića i gde je on sad i što se ne javlja...
ice

Post by ice »

Ako dovedu Kosanovica za trenera,za mene su oni zavrsili svoje za duzi period.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Alan Ford

Post by Alan Ford »

ice wrote:Ako dovedu Kosanovica za trenera,za mene su oni zavrsili svoje za duzi period.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Alan Ford wrote:
ice wrote:Ako dovedu Kosanovica za trenera,za mene su oni zavrsili svoje za duzi period.
Sto se brines za Kosana,pa sam on je milion puta rekao: "U Srbiji samo Zvezda ili reprezentacija"
Last edited by Voja on Tue Sep 29, 2009 3:32 pm, edited 1 time in total.
Image
Milan

Post by Milan »

Alan Ford wrote:
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Milan wrote:
Alan Ford wrote:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

ssnigd wrote:
Milan wrote:
Alan Ford wrote:
И за мене су завршили :!:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Zeljafcv wrote:
ssnigd wrote:
Milan wrote:
И за мене су завршили :!:
Ako ga dovedu, ja postajem navijač iz fotelje. Dokle bre više gluposti?
Io odio Belgrado
Somborac

Post by Somborac »

Imate temu o trenerima! Bata nije zeleo davidova i bukija, a mi docekali da nas nikada jadnija crvena petokraka dobije na srce...kao sto mi rece jedan prvotimac, ima nas par sto navijamo za Vosu, a svi ostali za pare...
Turija

Post by Turija »

Somborac wrote:.kao sto mi rece jedan prvotimac, ima nas par sto navijamo za Vosu, a svi ostali za pare...
Davno ja rekoh da se ,,neprikosnoveni" , na čelu sa svojim šefom, lepo zabavljaju u Novom Sadu. Krajnje je vreme da se presele na tribine, pa nek tamo nastave zabavu, uz semenke, kikiriki, pivo i ,,pratilje".To im daleko više leži od savremenog fudbala.Tamo će biti u svom elementu, jer na teren su nesumnjivo zalutali.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Darlan Pinto Pontes , brazilac na probi .
Post Reply