Znao sam da ćeš to reći, oko tog slikanja ima dosta kontraverzi, da li je tada već bio potpisan ugovor, ko, šta, kad i gde...Alan Ford wrote:Ne samo sto je presao u cz, vec i nacin na koji je presao.Mare wrote:Verovatno misliš na prelazak u zvezdu, pa ako ćemo tako sadašnji sportski direktor ti je isto igrao u Zvezdi, ako mislilš na još nešto ja bih voleo da znam!Alan Ford wrote: Kako mi brzo zaboravljamo neke stvari...
Kao igrac Vose slikao se u dresu cz za naslovnu stranu Tempa. Omalovazavanje kluba i navijaca.
Ima toliko dobrih kandidata za mesto trenera kojima je Vosa u srcu i nisu se kompromitovali. Vecina forumasa se vec izjasnila, dajmo im sansu!
Još jednom ponavljam zar nije bilo reči da se Panta izjašnjavao kao navijač Zvezde i posećivao njihove utakmice dok je još igrao za Vojvodinu, pa se opet vratio odigrao poslednje utakmice u Voši i sad je sportski direktor.
Da kojim slučajem Miha sad dođe i osvoji titulu sa Vošom još jednu samo sad kao trener slavili bi ga mi samo tako. Nemoj zaboraviti da je u jednoj od DVE titule koja je naša Vojvodina osvojila u svojoj istoriji on imao izuzetan značaj.