Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
soderstorm

Post by soderstorm »

Stara Garda wrote:
soderstorm wrote:Nazalost sokatne vesti sam danas cuo od strane jednog izvora (Apro). Novi trener Vojvodine je Milorad Kosanovic :oops: :cry: :evil:

Ja se iskreno nadam da to nije istinita informacija ali ? (neznam sta da kazem) videcemo.

Drzim fige da nije tacna informacija.

Ko zna kakav "odnos" imaju Predsednik i bivsi clan UO Apro, znace odmah koliko tu ima i istine.

Samo da potvrdim ono sto je ranije napisano, u NS je vidjen Vukicevic ali vidjena je i gospodjica(ili mladic-kako ko voli) Mauresmo Amelie, tako da nas to ni ne treba nesto uznemiriti, jer izgleda da je NS interesantan sportskim radnicima u ovo doba godine :)
Ja sam za tu vest cuo licno do Aproa tako da nemogu da tvrdim da je tacna ili netacna. Jer covek je to ko iz topa rekao a ja sam samo zanemeo. E sada dolazi prica o stranom treneru (nadam se da nije paravan za dovodjene ovog krmka ako pregovori budu neuspesni) pa neke ova moja informacija bude netacna. Vec sam planirao da nekom utrapim svoju pretplatnu kako nebi isao da gledam ali eto jos se nadam da dolaze bolji dani.

Sada dolaze u obzir svi samo da nije Kosanovic.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Misljenja sam da ce do veceras,najkasnije sutra biti obelodanjeno ime novog trenera posto je trenutno sastanak najuzeg rukovodstva FK Vojvodine.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Na danasnjoj utakmici na tribini bio Ivica Brzic :?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Владика
Administrator

Post by Владика »

Budababa wrote:Tim Inđije je sa klupe vodio trener Milan Đuričić, koji je pre nekoliko godina bio šef struke novosadskog prvoligaša, a danas slovi za jednog od ozbiljnijeg kandidata za klupu crveno-belih. U klubu nisu želeli da daju određenije informacije po pitanju trenera, ali se nagađa da bi se neke stvari mogle znati već večeras.
Na terenu je pokazao sta zna jos samo da padne potpis?
car jovan

Post by car jovan »

Ako je verovati Nebojši Petroviću sa SOS kanala,selektor Rumunije Razvan Lučesku posle utakmice sa Srbijom,u društvu sa Mutuom putuje u Novi Sad, na sastanak u hotel park,na razgovor sa Ratkom Butorovićem oko preuzimanja FK vojvodine.Samo mi nije jasno šta će mu Mutu,da neće i njega da dovede :lol: Mislim neznam stvarno...
Friend

Post by Friend »

car jovan wrote:Ako je verovati Nebojši Petroviću sa SOS kanala,selektor Rumunije Razvan Lučesku posle utakmice sa Srbijom,u društvu sa Mutuom putuje u Novi Sad, na sastanak u hotel park,na razgovor sa Ratkom Butorovićem oko preuzimanja FK vojvodine.Samo mi nije jasno šta će mu Mutu,da neće i njega da dovede :lol: Mislim neznam stvarno...
Kako je nasem bjati dobro,bolje da pocne da se bavi kinematografijom i pocne da snima komedije sa pajtonovcima.
Anakin Skywalker

Post by Anakin Skywalker »

Ne znam šta da kažem osim da ako treba nek bude trener i onaj što viče Dragane!!!!! sa you tube samo da Kosan , Jokan i ostale prodane duše i alkoholičari ne sednu na klupu....
Bato šta još treba da se desi da rabrena doživotno udaljiš iz kluba ....?
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Verovali ili ne Mutu je bio na probi u Vojvodini 90 ih,ali kao i svi probu nije prosao sta ce nama Mutu
:lol: Tako da hmmm mozda nas loze a mozda i ne :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
car jovan

Post by car jovan »

Možda Mutu dođe u Vošu da mu isplatimo onih 17 miliona evra što je dužan Čelziju :lol:
etxeberria

Post by etxeberria »

Uvek sa tobom wrote:Verovali ili ne Mutu je bio na probi u Vojvodini 90 ih,ali kao i svi probu nije prosao sta ce nama Mutu
:shock: :shock: ... neverovatno
sam svoj najveci neprijatelj
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

etxeberria wrote:
Uvek sa tobom wrote:Verovali ili ne Mutu je bio na probi u Vojvodini 90 ih,ali kao i svi probu nije prosao sta ce nama Mutu
:shock: :shock: ... neverovatno
Pa sta si ti mislio, da je lako zadovoljiti istancane ukuse nasih fudbalskih znalaca? :wink:
Dejan

Post by Dejan »

car jovan wrote:Ako je verovati Nebojši Petroviću sa SOS kanala,selektor Rumunije Razvan Lučesku posle utakmice sa Srbijom,u društvu sa Mutuom putuje u Novi Sad, na sastanak u hotel park,na razgovor sa Ratkom Butorovićem oko preuzimanja FK vojvodine.Samo mi nije jasno šta će mu Mutu,da neće i njega da dovede :lol: Mislim neznam stvarno...
Mozda cemo sada potpisati povoljniji ugovor :lol:
King

Post by King »

Lučesku trener Vojvodine!?
Subota, 10. oktobar 2009. 21:45

Selektor rumunske fudbalske reprezentacije Razvan Lučesku mogao bi da ostane u Srbiji i posle utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine kako bi pregovarao za posao u Vojvodini!

Ovu informaciju objavila je Radio-televizija Srbije, odnosno komentator meča Srbija - Rumunija na početku drugog poluvremena utakmice u kvalifikacijama za Mundijal.

MONDO je pokušao da proveri ovu informaciju u Vojvodini, ali, za sada, nema potvrde ili demantija.

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović izjavio je da planira da na klupu "lala" dovede nekog stranca, kao naslednika Dragoslava Stepanovića.

"Razgovarao sam sa šestoricom stranaca. Reč je o stručnjacima koji su vodili poznate evropske ekipe i osvajali titule. Oni su rekli šta su imali, sada čekaju moj odgovor", rekao je "Bata Kan Kan".

(MONDO)
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Cirkus je ponovo u nasem gradu.. ups! pardon, nije ni odlazio..
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
SlobaNN

Post by SlobaNN »

sportal.rs wrote: Vojvodina: Čekamo Lučeskua
Selektor rumunske reprezentacije, Razvan Lučesku, neće imati toliko vremena da razmišlja o neuspešnom kraju kvalifikacija njegovog tima, jer su pred njim preča posla - finalizacija dogovora sa rukovodstvom Vojvodine u vezi sa preuzimanjem novosdaskog superligaša!

- Lučeskua očekujemo večeras kako bi dogovorili saradnju - potvrđeno je sportalu od strane odgovornih u Vojvodini.

Naime, Lučesku bi trebalo već večeras, u novosadskom hotelu Park, da definiše sve detalje saradnje sa prvim čovekom „lala", Ratkom Butorovićem, koji je tokom ove nedelje otrkio da je razgovarao sa pet inostranih trenera kao najozbiljnijim kandidatima za trenera Voše. Izbor je, kako stvari stoje, pao na Lučeskua, koji će, verovatno, već u narednom kolu Jelen super lige predvoditi Mrđu i društvo.
Samo napred Vojvodina!!!
Post Reply