Zanimljivo, ni nama nece biti lako, ali su i blizanci dobili vruc krompir u ruke. Prognoziram da nece sva tri tima proci.B92 wrote:LK: Madost-Vosa, Proleter - Partizan, NP - CZ
Fudbaleri Partizana, branioci trofeja u Lav Kupu Srbije, u osmini finala takmičenja gostovaće Proleteru iz Novog Sada, dok Crvena zvezda putuje u Novi Pazar.
U osmini finala nacionalnog kupa biće odigrana i dva duela između superligaša, pošto je žreb odlučio da se sastanu Smederevo i Hajduk, kao i Metalac i Borac. Vojvodina će biti gost Mladosti iz Lučana, Banat dočekuje Spartak, Jagodina će biti domaćin Sevojnu, dok OFK Partizan igra sa Partizanom iz Kosovske Mitrovice. Mečevi osmine finala su na programu 28.10.
U slučaju nerešenog ishoda, izvodiće se jedanaesterci.
Četvrtfinalni mečevi igraće se 25. novembra, polufinale 7. aprila, a finale 5. maja.
Svi parovi osmine finala Lav Kupa Srbije, 28. oktobar:
Proleter (Novi Sad) - Partizan
Novi Pazar - Crvena zvezda
Smederevo - Hajduk
Metalac - Borac
Mladost Lučani - Vojvodina
Banat - Spartak
Jagodina - Sevojno
OFK Beograd - Partizan (Kosovska Mitrovica)
Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Proćiće svo troje ako grobari srede da Tole suspenduje teren na Klisi, a meč da se odigra na JNA. Ganci prolaze ako delije vaskrsnu arkana pa krenu sa topovima na sandžak. A mi prolazimo ako ako Bata i Čabra opet nagovore Jeknića da nam sudi u Lučanima.budababa wrote: Zanimljivo, ni nama nece biti lako, ali su i blizanci dobili vruc krompir u ruke. Prognoziram da nece sva tri tima proci.
DAJ GOL!!!
- Red Marquis
- Moderator
Kakvo je trenutno stanje kod nas, pre ce ih Proleter izbaciti, nego mi da smo ih izvukli...ziveo povlasceni zrebice wrote:Ako ove ne možemo da dobijemo,onda bolje da se rasformiramo.Kup mora biti prioritet,a videćemo i kako će blizanci proći.Ko ne bude išao u Lučane neka svrati na Slanu baru i neka malo zapapri grobarima.

Niko da spomene,pa ajd ja cu prvi:KUP JE NAS!
Io odio Belgrado
E sada pošto mi je odmah palo na pamet da bi moglo doći do toga da se utakmica Proleter-Partizan igra na našem stadionu umesto na Slanoj bari,treba to u startu sprečiti.Ko ih j**e,neka se muče na nezgodnom terenu na Slanoj bari i neka im bude ograničen broj navijača.Pa oni su nam direktan rival u kupu i ako im olakšamo posao treba takođe da se rasformiramo.Nije tu reč o Proleteru,već o Partizanu i nikako ne sme da se dozvoli da se taj meč igra na Karađorđu!
Bato majstore vodi nas do titule 

Ne mogu da igraju na našem stadionu bez naše dozvole tako da naša uprava će biti na potezu.Što se tiče Proletera sigurno je i za njih bolje da igraju na Slanoj bari,imaju više šansi,ali ako se gleda zarada sigurno im je bolji Karađorđe.E Karađorđe ne smemo dati i zbog toga da se grobari ne bi šepurili,zna se da će Vojvodina u to vreme igrati u Lučanima.Dakle,ako uprava to odobri,treba im sve po spisku.
Bato majstore vodi nas do titule 

sumnjam da se tu uprava sta pita!ice wrote:Ne mogu da igraju na našem stadionu bez naše dozvole tako da naša uprava će biti na potezu.Što se tiče Proletera sigurno je i za njih bolje da igraju na Slanoj bari,imaju više šansi,ali ako se gleda zarada sigurno im je bolji Karađorđe.E Karađorđe ne smemo dati i zbog toga da se grobari ne bi šepurili,zna se da će Vojvodina u to vreme igrati u Lučanima.Dakle,ako uprava to odobri,treba im sve po spisku.
Jedna je crvena a druga je bela....
Plašim se da je Proleter prilično uzdrman ovim porazom od Kolubare i da neće imati dovoljno samopouzdanja protiv partizana.No videćemo, možda ih oporavi eventualna pobeda u narednom kolu Prve Lige?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- dapokalypto
Stadion nije naš, a i sve da je naš garant bi se igralo na njemu ako bi to bilo u nečijem interesu, tako da se tu mi ništa ne pitamo.. a i da se pitamo..buraz wrote:sumnjam da se tu uprava sta pita!ice wrote:Ne mogu da igraju na našem stadionu bez naše dozvole tako da naša uprava će biti na potezu.Što se tiče Proletera sigurno je i za njih bolje da igraju na Slanoj bari,imaju više šansi,ali ako se gleda zarada sigurno im je bolji Karađorđe.E Karađorđe ne smemo dati i zbog toga da se grobari ne bi šepurili,zna se da će Vojvodina u to vreme igrati u Lučanima.Dakle,ako uprava to odobri,treba im sve po spisku.
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
A kako su onda zabranili zvezdi da igra letos?!dapokalypto wrote:Stadion nije naš, a i sve da je naš garant bi se igralo na njemu ako bi to bilo u nečijem interesu, tako da se tu mi ništa ne pitamo.. a i da se pitamo..buraz wrote:sumnjam da se tu uprava sta pita!ice wrote:Ne mogu da igraju na našem stadionu bez naše dozvole tako da naša uprava će biti na potezu.Što se tiče Proletera sigurno je i za njih bolje da igraju na Slanoj bari,imaju više šansi,ali ako se gleda zarada sigurno im je bolji Karađorđe.E Karađorđe ne smemo dati i zbog toga da se grobari ne bi šepurili,zna se da će Vojvodina u to vreme igrati u Lučanima.Dakle,ako uprava to odobri,treba im sve po spisku.
Napred Voso!
- dapokalypto
Niko tu nikom nije nista zabranio, klub nije vlasnik stadiona vec grad, a dat je na upravljanje SPENS-u.. Sta mislis gde bi mi igrali letos da smo zabranili cz-u da igra na nasem terenu?mihailov wrote:A kako su onda zabranili zvezdi da igra letos?!dapokalypto wrote:Stadion nije naš, a i sve da je naš garant bi se igralo na njemu ako bi to bilo u nečijem interesu, tako da se tu mi ništa ne pitamo.. a i da se pitamo..buraz wrote: sumnjam da se tu uprava sta pita!
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..