Prodavnica navijačke opreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Post Reply
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Na naselju imate dres kratkih rukava 1800 din. Dugih rukava nemaju...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

kafe bagdad wrote:3000 cini mi se, nego otici cu ja danas do "Jome" na Naselju da vidim sta ima jer moguce je da ih ima i tamo po nizim cenama, tako da mozes ocekivati moj izvestaj kasnije :D
Taj murke je oduvek bio lopuza mamicu mu je*** :D
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

JOMA otvara svoju prodavnicu u TC Dalton.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Siva Eminencija wrote:JOMA otvara svoju prodavnicu u TC Dalton.
Zasto klub ne otvori svoju radnju gde ce moci da se kupe dresovi i predmeti sa obelezjima Fk Vojvodina, to je nesto sto me odavno nervira, jedan smo od retkih klubova koji nema svoj sop?! Da li je mozda to u planu?
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Jeste, trazi se lokacija.
Marcello

Post by Marcello »

Hmmm, pošto je za izradu onog "originalno komičnog" sajta (koji me više podseća na Diznijevu brošuru, negoli na ozbiljan klupski sajt) trebalo nekih, plus-minus 6 meseci, po mojoj proceni, šop će biti otvoren kad moje, još nerođeno dete napuni 18 godina...Pa, da mu taja kupi dres...

:roll:

A, cenim da će lokacija biti u sklopu SC "Vujadin Boškov"...radno vreme od 10-10:45...i to svaki drugi ponedeljak u mesecu...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Novon

Post by Novon »

Unazad petnaestak godina, na pitanja navijača zašto Fudbalski klub Vojvodina nema svoju prodavnicu, dobijali smo odgovor od odgovornih ljudi iz kluba da FK nije registrovan za trgovinu, a sada se traži lokacija to je pomak sa mrtve tačke...
Isto tako kada je navijačka grupa Stara Garda 2004. godine za devedesetogodišnjicu voljenog kluba prva uradila šolje sa grbom FK Vojvodine kao detaljem na njima, povodom tog značajnog jubileja, iz kluba su nam poručivali da bi mogli da nas tuže (zbog neovlaščenog koriščenja grba FK Vojvodine)... A oni sami nisu tada ni obeležili jubilej...
Setite se i 2 CD-a gde su skupljeni snimci pohoda na drugu šampionsku titulu (opet su to uradili entuzijasti iz redova navijača, a ne FK)
Hoću da verujem da su došla neka druga, bolja vremena po klub što se toga tiče i da navijači neće morati da rade neke stvari za koje su zaduženi ljudi zaposleni u odgovarajučoj službi u FK Vojvodini... Zato pozdravljam bar nagoveštaj nečega što je ustaljena praksa u celoj Evropi...
Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti
Passion

Post by Passion »

Да ли неко може да ми каже да ли у тој продавници на Насељу имају садашњи гостујући плави дресеви?Хвала унапред...
Buca

Post by Buca »

Ne.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Bogdan96 wrote:Да ли неко може да ми каже да ли у тој продавници на Насељу имају садашњи гостујући плави дресеви?Хвала унапред...
Napises da si na Novom naselju i onda pitas da li ima tog dresa u radnji koja se nalazi na Naselju. Prosetaj brate do radnje i proveri, ako si vec u tom delu grada.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Passion

Post by Passion »

ssnigd wrote: Napises da si na Novom naselju i onda pitas da li ima tog dresa u radnji koja se nalazi na Naselju. Prosetaj brate do radnje i proveri, ako si vec u tom delu grada.
ја сам скроз на крају и незнам где је та радња уопште...и сваког кога питам нико нема појма где се налази та радња...ја се извињавам ако сам вас за безвезе узнемиравао.Ево управо ми је друг реко да је њему друг реко где је то...и био сам и купио малом трогодишњем брату његов први Вошин дрес :D
и само да кажем..неко је био помињао како у оној продавници која је на самом улазу СПЕНС-а нема Вошиних реквизита...управо сам се вратио одатле и цео један угао је посвећен Војводини,дакле дресеви,шалови,капе,шоље....маркетинг нам се побољшава.И да ли неко има информацију да ли уопште има тих плавих дресева у продаји?И ако има где има?Јер сваку продавницу коју сам обишао,немају.

Још једном се извињавам на безвезном узнемиравању у вези продавнице....

Post by Casual »

Bogdan96 wrote:
ssnigd wrote: Napises da si na Novom naselju i onda pitas da li ima tog dresa u radnji koja se nalazi na Naselju. Prosetaj brate do radnje i proveri, ako si vec u tom delu grada.
ја сам скроз на крају и незнам где је та радња уопште...и сваког кога питам нико нема појма где се налази та радња...ја се извињавам ако сам вас за безвезе узнемиравао.Ево управо ми је друг реко да је њему друг реко где је то...и био сам и купио малом трогодишњем брату његов први Вошин дрес :D
и само да кажем..неко је био помињао како у оној продавници која је на самом улазу СПЕНС-а нема Вошиних реквизита...управо сам се вратио одатле и цео један угао је посвећен Војводини,дакле дресеви,шалови,капе,шоље....маркетинг нам се побољшава.И да ли неко има информацију да ли уопште има тих плавих дресева у продаји?И ако има где има?Јер сваку продавницу коју сам обишао,немају.

Још једном се извињавам на безвезном узнемиравању у вези продавнице....
Ta radnja na naselju ti je preko puta doma zdravlja, blizu crkve. A to za Murke je uvek bilo tako, jedan ugao, al opet nisu oni krivi nego ljudi iz kluba sto im niko ne dostavlja nista, bilo je par puta i nekih obeležja sto su donosili iz firminog šopa. A to za oficijelni šop kluba, ja stvarno ne znam sta je tu tolika nauka to uraditi, i sta se toliko ceka na takav potez, iz toga se može izvuci samo korist nista drugo lose ne može biti. A to za plavi dres ako nema u Jomi, tesko ces ga naci.
Volem Vošu!
Passion

Post by Passion »

Ја сам баш питао ту жену што ради у продавници зашто имају тако мало реквизита Воше...и она ми је рекла да су једва набавили и то што имају,што значи да није проблем до њих...и могу слободно да кажем да деру као луди јер је код њих дрес 2500,а на Насељу 1800...шал код њих кошта 1200,а ако се неварам у Фирмином шопу некошта преко 800 динара!

Post by Marcello »

Murke shop je stara profiterska baraba! Pa, na onim grotesknim sajtovima "navijaca" beogradskog crno- belog sljama, stoji da im je Murke - partner...Alo, bre!!!

Nekada sam mogao, ali sada mi vise ne pada na pamet, da tamo uzimam Vosine rekvizite, jer, kad pogledam na drugu stranu radnje - baca mi se pegla!!!

Opet treci u gradu? Nece moci...

Neki tamo butikas na meni da zaradjuje, usput podrivajuci sve za sta se ja borim, tako sto je nakitio drugi zid "onim" rekvizitima??? No way! Da se opet sagnem, da me j...??? Nema vise, bre!

Sa jedne strane - solja, sal i neka bedna majica Vose, a sa druge, maltene kondomi sa grbom tzv."vecitih" (cega sve nema...jezivo!)

Oni i treba da budu zajedno u istoj radnji, jer su oni jedno te isto!

MI? MI TAMO NE PRIPADAMO!

P.S. Ako treba, ima staramajka da mi nastrika sal, bar cu ga sa ponosom nositi!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Marcello wrote:Murke shop je stara profiterska baraba! Pa, na onim grotesknim sajtovima "navijaca" beogradskog crno- belog sljama, stoji da im je Murke - partner...Alo, bre!!!

Nekada sam mogao, ali sada mi vise ne pada na pamet, da tamo uzimam Vosine rekvizite, jer, kad pogledam na drugu stranu radnje - baca mi se pegla!!!

Opet treci u gradu? Nece moci...

Neki tamo butikas na meni da zaradjuje, usput podrivajuci sve za sta se ja borim, tako sto je nakitio drugi zid "onim" rekvizitima??? No way! Da se opet sagnem, da me j...??? Nema vise, bre!

Sa jedne strane - solja, sal i neka bedna majica Vose, a sa druge, maltene kondomi sa grbom tzv."vecitih" (cega sve nema...jezivo!)

Oni i treba da budu zajedno u istoj radnji, jer su oni jedno te isto!

MI? MI TAMO NE PRIPADAMO!

P.S. Ako treba, ima staramajka da mi nastrika sal, bar cu ga sa ponosom nositi!
Slazem se...BOJKOT MURKETA!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply