I sam Djumi je rekao u svom poslednjem postu, kako Dani nije igrao ligu Evrope, nije bio standardan kod poslednja 3 trenera, dakle sam Djumi je mozda i nesvesno nametnuo odgovor da Aleksic nije smeo da ide u ovom prelaznom roku! Ima tu dosta igraca koji su trebali da odu pre njega, a pre svih Tadic i Mrdja sa cijom prodajom bi verovatno lepo popunili kasu, toliko da ne trebamo da prodajemo Aleksica(a i njihov odlazak bi dosta lako nadomestili)!
U svom ovom besu izazvanom desavanjima u i oko kluba i mi sami smo bili zaslepljeni i od besa nismo videli koliki potencijal i talenat ima trenutni tim (zajedno sa decom iz nase skole)! Pogledajte kroz par godina kakav bi tim mogli da imamo na celu sa Aleksicem i Medojevicem kao vodjama i momcima koji su vec duze tu, kao i sa Mitosevicem koji bi mogao da im se pridruzi jos ovo prolece zajedno sa Susnjarom, a Babic vec na leto... Da ne pricamo o Kovacevicu koji je veliki potencijal na poziciji stopera, a uz njega i Jovanovic odlicni spic, takodje i Milicevic...(a ima tu jos dosta momaka)
Da se samo ima(lo) strpljenja ovi momci bi(su) mogli da cine fenomenalan tim, tim sa znanjem, talentom, srcem i zeljom, tim od pravih Slaninara, tim koji bi doveo sve navijace Vose na Karadjordje, a ne ovako osipamo ih a nisu odigrali posteno ni polusezonu(za domete mnogo vece od kupa i domaceg prvenstva)!
Otisao Dani, plasim se da ce za njim i Meda, a na leto i Susnjar, sve deca fenomenalne buducnosti, deca koju posteno necemo ni videti na Karadjordju... Dakako donece oni tu finansijsku stabilnost, ALI mi fudbal na Karadjordju necemo videti, gledacemo neke anonimuse i starce koji su na izdisaju svojih karijera, dosli da uzmu jos koji euro i koje savrseno zabole za ovaj grb za ovaj grad i njegove navijace...
Dakle nije u pitanju samo Dani, u pitanju je cela nasa buducnost koja moze da se nazove Dani i koje ce biti takva i zato se moramo konacno usprotiviti tome, nismo mi fabrika koja treba da prodaje poluobradjene i nedovrsene prozivode za neku polovnu cenu, mi smo klub, klub koji treba da priredi neke radosti kroz partije na terenu svima onima koji ga vole i koje ga verno prate vec godinama i decenijama, Vojvodina fudbalski klub, a ne fudbalska fabrika i pijaca