Transferi
-
Ok.
E "Siva Eminencija" poprilicno si "zapalio" forumase. Sada si vrlo lukavo "pustio" samo jednu rec - odbrambeni -
Priznajem, provokacija ti je uspela, isprovocirao si ljude da nagadjaju, nagadjaju i opet nagadjaju. A vi prijatelji NASE VOSE, vi forumasi zar ste tako lako zaboravili ime Danijela Gasica ?!
Priznajem, provokacija ti je uspela, isprovocirao si ljude da nagadjaju, nagadjaju i opet nagadjaju. A vi prijatelji NASE VOSE, vi forumasi zar ste tako lako zaboravili ime Danijela Gasica ?!
-
Transferi
A mozda je u pitanju Roberto Ajala,koji je pre neki dan raskinuo ugovor sa Saragosom...
- dapokalypto
Humorom prikrivamo razocarenje ovim prelaznim rokom, nadam se da je dozvoljeno malo humora na ovom forumu.. na kraju krajeva, malo smeha nikom nije naskodilo pa nece ni tebi.. probaj.Grba_NS wrote:A da vi malo zadrzite ozbiljnost i ne razvodnjavate ovu temu sa postovima prepunim humora![]()

JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
A da nije mozda Nino Pekaric ili Atila Dragoner? msm to su bili moji predlozi...
E inace sam bio u Pesti i burazov klinac trenira u Vasas-ovoj akademiji , te sam izmedju ostalog video i naseg Sasu Dobrica(bar mislim da jesam)
kao i bivseg repr. golmana Madjarske Vegh Zoltana ciji sin takodje tamo trenira.Elem ocu da kazem da sam zapazio 1nog klinca tu oko 11-12g , koji jako odskace od vrsnjaka u grupi.Mozda su ostali jako losi pa zato a mozda i ne , ko zna nisam Rabren
Ali eto da sam skaut doveo bi malog posto zaista ima dobar rad nogu dobro se krece sa i bez lopte i ne zeza se kao ostali nego samo cuti i radi ono sto mu se kaze!
Inace zaista je lepo bilo videti da u jendom balonu ima trening prvi tim Vasasa i klinci od 6g
E inace sam bio u Pesti i burazov klinac trenira u Vasas-ovoj akademiji , te sam izmedju ostalog video i naseg Sasu Dobrica(bar mislim da jesam)
kao i bivseg repr. golmana Madjarske Vegh Zoltana ciji sin takodje tamo trenira.Elem ocu da kazem da sam zapazio 1nog klinca tu oko 11-12g , koji jako odskace od vrsnjaka u grupi.Mozda su ostali jako losi pa zato a mozda i ne , ko zna nisam Rabren

Ali eto da sam skaut doveo bi malog posto zaista ima dobar rad nogu dobro se krece sa i bez lopte i ne zeza se kao ostali nego samo cuti i radi ono sto mu se kaze!
Inace zaista je lepo bilo videti da u jendom balonu ima trening prvi tim Vasasa i klinci od 6g

Grba_NS je sve rekao o Bobi, svaka cast, slazem se u potpunosti, jos samo da dopunim da je sve vreme tu sjajnu generaciju ('86. godiste) kao trener vodio Zoran Grujic - Gruja.Grba_NS wrote:Mali Boba je provereno veliki (pravi) Slaninar, momak koji je prosao kompletnu omladinsku skolu Fk Vojvodina! Bio je kapiten obecavajuce generacije 86 na celu sa Brkicem, Trbovicem, Rajevicem...Igra centralnog veznog, a u nekim varijantama moze da odgovori i na boku! Odlikuje ga dobar sut, centarsut, solidna brzina, i velika borbenost i posvecenost fudbalu!Jedina mana moze da mu bude sto je izuzteno niskog rasta i krhke gradje, al kazem izuzetan je borac!!!
Sto se tice krhke gradje, to nije veliki hendikep, nadoknadice to Boba u drugim segmentima igre, pa ni Slaven nije nista visi, ni krupniji od Bobe, a koliko vidimo konstantno je u prvoj postavi.
Jedno pozitivno brojanje za nasu upravu

Srecno, Bobo!
-
Transferi
Citam u novinama kako je Stefan Deak debitovao za Spartak Nalcik.Zar on nije Vosin igrac????Pise i da je u klub dosao kao slobodan igrac,a ime predhodnog kluba se ne navodi...
Re: Transferi
Stefan Deak je bio fudbaler Veternika!vojvodina jedna jedina wrote:Citam u novinama kako je Stefan Deak debitovao za Spartak Nalcik.Zar on nije Vosin igrac????Pise i da je u klub dosao kao slobodan igrac,a ime predhodnog kluba se ne navodi...
edit:
Nacuo sam da su njegove partije u dresu omladinske reprezentacije snimili neki Rusi i da su ponudili milionsku sumu za transfer, sto je Bata saznao i navodno trazio da Vosi pripadne veci deo te sume, na sta su ovi iz Veternika poludeli i dali papire Deaku(posle cega je on bio slobodan igrac)...Sad ne znam tacno kakva je bila situacija oko Deaka ima tu dosta nejasnih stari(to bi bolje mogao da nam objasni Siva Eminencija), on je prvo bio na pozajmici u Veterniku, pa je posle posle dat Veterniku, al pod kojim uslovima to ne znam...
Last edited by Grba_NS on Sun Jan 24, 2010 5:05 pm, edited 1 time in total.
Dnevnik kaže da su Božović i Bulatović poslati na pozajmicu u Palić.vladans wrote:Sad,da li je ovo ta bura nisam siguran al ajde..
http://www.vijesti.me/index.php?id=327085
Božović i Bulatović u Vojvodini, Kostić u Hajduku
Dva mlada fudbalera Čelika Davor Božović i Ilija Bulatović juče su i zvanično pristupili novosadskoj Vojvodini. Pomenuti fudbaleri su prošli omladinsku školu Sutjeske, a igrama u jesenjoj sezoni u dresu „metalurga” skrenuli su pažnju na sebe. Nikšićki drugoligaš u nastavku sezone znatno će biti oslabljen, jer je napadač Igor Kostić potpisao za Hajduk iz Kule.
Ako smo odande vratili naše mlade igrače Stevanovića i Mitoševića, onda i nije tako loš potez sa ovim Čelikovcima - da se vidi koliko vrede.Zeljafcv wrote:Dnevnik kaže da su Božović i Bulatović poslati na pozajmicu u Palić.vladans wrote:Sad,da li je ovo ta bura nisam siguran al ajde..
http://www.vijesti.me/index.php?id=327085
Božović i Bulatović u Vojvodini, Kostić u Hajduku
Dva mlada fudbalera Čelika Davor Božović i Ilija Bulatović juče su i zvanično pristupili novosadskoj Vojvodini. Pomenuti fudbaleri su prošli omladinsku školu Sutjeske, a igrama u jesenjoj sezoni u dresu „metalurga” skrenuli su pažnju na sebe. Nikšićki drugoligaš u nastavku sezone znatno će biti oslabljen, jer je napadač Igor Kostić potpisao za Hajduk iz Kule.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Transferi
Voleo bih da se sve okolnosti oko Deaka i njegovog odlaska u Rusiju rasciste,da se utvrdi ko je glavni krivac,da li je to jedna osoba ili ih ima vise.Najgore je to sto cemo umesto njega na terenu gledati Lovrica,Djurisica i slicne likove koji nemaju kvalitet za Vojvodinu.
Džomba najavljuje transfer?
Iz Dnevnika:
- Na izlaznim vratima je i naš štoperski tandem Siniša Radanović - Branislav Trajković. Radanović se pozdravio sa nama i otišao u Kinu, jer je slobodan igrač. Što se tiče mladog Trajkovića i on je blizu odlaska. Imamo za njega veoma ozbiljnu ponudu i 99 posto on će otići iz naših redova. Ponuda je inostrana, ali mi bismo više voleli da on ode u Vojvodinu, koja je takođe zainteresovana. Ako se Novosađani pojačaju u zadnjoj liniji mogli bi da pobede Partizan i Zvezdu i da osvoje Lav kup. Ja sam zaista za to da jedan vojvođanski klub prekine dominaciju beogradskih klubova, da pehar ne bude non-stop u Beogradu - rekao je glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba.
Iz Dnevnika:
- Na izlaznim vratima je i naš štoperski tandem Siniša Radanović - Branislav Trajković. Radanović se pozdravio sa nama i otišao u Kinu, jer je slobodan igrač. Što se tiče mladog Trajkovića i on je blizu odlaska. Imamo za njega veoma ozbiljnu ponudu i 99 posto on će otići iz naših redova. Ponuda je inostrana, ali mi bismo više voleli da on ode u Vojvodinu, koja je takođe zainteresovana. Ako se Novosađani pojačaju u zadnjoj liniji mogli bi da pobede Partizan i Zvezdu i da osvoje Lav kup. Ja sam zaista za to da jedan vojvođanski klub prekine dominaciju beogradskih klubova, da pehar ne bude non-stop u Beogradu - rekao je glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba.