Ljudi stvarno zelim da vam se zahvalim na podrsci koju mi dajete na ovom forumu

Ali tu nema mnogo pametovanja niti okolisanja.
Jedno je jasno da strukture u klubu odlucuju o mojoj sudbini i samim tim preuzimaju odgovornost za buduce rezultate Vose.Sto se mene tice ja sam proslih 6 meseci radio u nemogucim uslovima sto je prouzrokovalo dosta kompleksnih situacija za mene kao trenera.Radi istine moram da kazem da sam obecao da cu se odreci 2 godine ugovora ako UO nebude zadovoljan mojim dosadasnjim radom.Ali isto tako Vam kazem da do sada nisam dobio ni jednu platu u klubu,a takodje ni jednu predvidjenu ratu po slovu ugovora.Pa cak poslednja 2 meseca nisam dobijao ni prevoz.Ovim ne zelim nikoga da optuzujem za neizmirene obaveze ali to su obaveze koje mi se moraju isplatiti jer to sam posteno zaradio i ja imam porodicu koja zivi od posla koji radim.Moze neko od vas da pomisli :pa zasto si cekao da ti se toliko sakupi dugovanja

Moj odgovor necete dobiti ali sami mozete zakljuciti.
Mene samo interesuje jedno pitanje koje cu po zavrsetku ovog seminara koji pohadjam postaviti Generalnom direktoru a to je:Dali ima neko ko je nezadovoljan mojim strucnim radom,i dali igraci koji neigraju odredjuju trenera u Vojvodini

Ako je neko nezadovoljan mojim radom hocu da znam ko je to i zasto
O ovom drugom necu sada pisati ali Vam obeecavam da cu ako odem iz Vose o tome napisati svoj stav a Vi prosudite sami dali sam u pravu ili ne.
Da bi neko imao odredjenu podrsku mora izaci sa svojim idejama u javnost i traziti podrsku za svoje ideje.Logicno je da postavim pitanje sebi :Sta ostaje iza mene

Odgovor je: promenjen sistem igre,mladi igraci(Pavlovic,Kacar,) i novi nacin razmisljanja.Uslovi za rad koje nebih pozeleo ni najvecem neprijatelju u debitantskoj sezoni u PRVOJ LIGI.Ako neko misli da to moze da izbrise prostom promenom trenera grdno se vara a to ce naredni period i pokazati(vrlo brzo).Kao trener u seniorskoj konkurenciji vodio sam oko 400 utakmica i to je zaista veliko iskustvo.
Ovo sam namerno napisao zbog buducih vremena jer ponovicu da je iduce godine reorganizacija Prve lige i da sve sto se bude desavalo u narednom periodu odredjuje i odgovornost ljudima koji vode klub.
Jer moram da Vam kazem da se o mom ostanku ne izjasnjavaju samo UO i direktor kluba.Postoje i moji uslovi koji se odnose na odredjen broj igraca koji nemogu da ostanu u Vosi ako ja ostanem trener.A nemogu da ostanu zato sto Vojvodina nemoze da ide napred sa njima.Suvise su dugo tu i za njih niko nije dobar ako oni neigraju.Mene neinteresuje ko je sa kim prijatelj i ko se sa kim druzi

Neiteresuju me menadzeri i ko je ciji igrac

Kvalitet je jedino merilo
p.s.Verovatno ce zbog ovoga sto sam napisao da se prica na mnogim mestima ali ovo sam ja-Milan Djuricic Djumi covek koji ide svojim putem i sam sastavlja tim ali i odgovara za rezultate tima koji vodi
JOS JEDNOM VELIKO HVALA ZA PODRSKU KOJU SAM DOBIO OD VAS

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .