Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
One and only

Post by One and only »

Pod broj jedan Kavala je sezonu zavrsila na desetom mestu i ne vidim kako Kavala trenutno moze biti veci klub od Vose. Klub koji je osnovan '65 i koji tezi opstanku u prvoj ligi i nema bog zna kakvu tradiciju. To sto on tamo igra od prvog minuta, ne mora da znaci da je i ovde trebao da igra. I ranije sam napisao kako je Kiza lose odigrao polusezonu. Zato je 4 godine ginuo na terenu, najvise trcao,... Neka je klub napravio igraca od Kize, ali je i Kiza mnogo dao klubu. I sada kada su trebali lepo da se rastanu nastao je skandal koji nije primeren gospodskom klubu kao sto je Vosa. Sad ni ne treba da ga lincenciraju jer Kiza ni nema vise motiva da igra za Vosu i samo ce pokvariti sliku koju je godinama stvarao u Vosi. Koliko vidim mi trenutno nemamo resenje za levog beka, taj Nesterovic se nije nigde dokazao i mora postojati neka alternativa za njega. Kontam da ce opet neko doci u pet do 12, pa ce se tokom sezone uigravati.
United of Vojvodina
Koral

Post by Koral »

One and only wrote:Pod broj jedan Kavala je sezonu zavrsila na desetom mestu i ne vidim kako Kavala trenutno moze biti veci klub od Vose. Klub koji je osnovan '65 i koji tezi opstanku u prvoj ligi i nema bog zna kakvu tradiciju. To sto on tamo igra od prvog minuta, ne mora da znaci da je i ovde trebao da igra. I ranije sam napisao kako je Kiza lose odigrao polusezonu. Zato je 4 godine ginuo na terenu, najvise trcao,... Neka je klub napravio igraca od Kize, ali je i Kiza mnogo dao klubu. I sada kada su trebali lepo da se rastanu nastao je skandal koji nije primeren gospodskom klubu kao sto je Vosa. Sad ni ne treba da ga lincenciraju jer Kiza ni nema vise motiva da igra za Vosu i samo ce pokvariti sliku koju je godinama stvarao u Vosi. Koliko vidim mi trenutno nemamo resenje za levog beka, taj Nesterovic se nije nigde dokazao i mora postojati neka alternativa za njega. Kontam da ce opet neko doci u pet do 12, pa ce se tokom sezone uigravati.
Ako si me pažljivo čitao rekao sam da je to glavni razlog zašto ne razumem što je tako lako pušten da ode iz Voše Gvozdenović. Neka bude i rezerva, ali opet je kada je već tu bio potreban jer naravno da nije sigurno ni kakav je igrač Nesterović a kamoli da li je spreman celu sezonu sam i jedini na toj poziciji. Što se tiče ovoga o Kavali uopšte ti ne stoji. Oni su 10 ali u ligi koja je 10 puta jača od ove naše. Tamo igraju igrači poput Diogo Rinkona, Ebi Smolareka, Krega Mura, Denilsona.. reprezentativci Grčke,Australije, Poljske...
gerrard

Post by gerrard »

Lala sa zapada wrote:Taj isti Gvozdenovic nije mogao da se izbori za mesto na klupi u QPR, QPR je drugoligas ili treceligas, nije ni bitno, jasno je sta mislim. Nemojte se zacuditi ako bude grejao klupu i u Kavali i na leto ode u penziju.

Mator igrac poput Gvozdenovica nam ne treba, u svakom mecu bi ga 4-5 puta pretrcala prosecna krila iz nase lige. Na poziciji bekova zelim da vidim mlade, borbene i brze igrace. Ukoliko dovedemo Joksimovica iz Indjije i ako se Mojsov pokaze kao pun pogodak, imacemo odbranu kakvu dugo nismo imali...

Apropo Kize, volim ga do neba za partije iz prethodnih sezona, covek nam je doneo pobedu nad ciganijom posle toliko godina posta. U isto vreme, moramo se setiti da je isti taj Kiza kasnio na pripreme i po desetak dana, samo sto je tada nasa uprava bila sa njim u ljubavi, pa se to drzalo ispod tepiha.

Osnovno je da uvedemo pravilnik o kaznama, samo tako mozemo postati moderan evropski klub.
Taj isti QPR bi pobedio sve nase klubove,da se ne lazemo...
Ponos Novog Sada
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Gvozdenovićevu situaciju treba gledati potpuno odvojeno od Kizitove. On nije ni trebao da dođe i dobro je da je već otišao, sve da nemamo ni jednog jedinog levog beka. Mator je, spor, Vojvodina mu ne znači ništa, i pare na njemu zaraditi ne možemo. Kad bi ta Kavala htela i Lakića još...ah...A Nesterović je već pod našom lupom, što zbog Kize, što zbog mesta odakle je stigao. Nadam se da je, a ako nije biće vrlo brzo svestan toga...ima da trči i za tog rezervog beka koje nemamo :twisted: ...

Nemojte porediti našu ligu sa bilo kojom od spomenutih...ne razlikujemo se samo po kvalitetu, već i uslovima, regularnosti, organizaciji...Meridijan Super Liga je teška za uspoređivanje :wink:
Io odio Belgrado
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Gerrard, ne mogu da se slozim sa tvojom konstatacijom. Ne verujem da su razni Queens park rangersi i Koblenzi bolji od nas i blizanaca. Slozicemo se da se ne slazemo. :D

Apsolutni sam protivnik dovodjenja igraca iz tabora blizanaca. Oni su navikli da ovde kupe lovorike u vidu titula i kupova. Onda se odjednom zateknu u Vosi sa kojom zaostaju 10-15 bodova vec na zimu. Jednostavno, njih bole briga da se trude u takvoj situaciji.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Lala sa zapada wrote:Ne verujem da su razni Queens park rangersi i Koblenzi bolji od nas i blizanaca.
QPR je odlicna ekipa i moje je misljenje da se oni nikako ne mogu porediti sa klubovima iz nase lige(dosta igraca koji igraju za QPR je igralo Premijer ligu)!!!Ja vam garantujem da bi oni, ne samo pobedili nego zgazili bilo koju ekipu iz JSL-nas, zvezdu, partizan, koga hocete! I uopste ne moze ni jedna ekipa iz Engleske druge lige da se poredi sa nasim vodecim klubovima, a ostatkom lige da i ne pricam... Pogledajte na Sport klubu, imate redovno Premiership, fudbal koji se igra u toj ligi je 10 stepenika iznad nase prve lige!!!
gerrard

Post by gerrard »

A i da ne pominjemo to sto ih drzi Flavio Brijatore pa imaju jedno 10 puta veci budzet od nas
Ponos Novog Sada
WestSide

Post by WestSide »

I tradiciju jednog od najtrofejnijih klubova u Evropi...
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
limanfkv

Post by limanfkv »

Jel te zemlje imaju Zakon o privatizaciji sportskih klubova?
0.0625
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja vam lepo rekao da ne mesate babe i zabe...
Sve i da imamo bolje timove, klubovi su nam u nicijoj zemlji, neka polu drustvena/polu mafijaska svojina(drustvena nekretnine,a fudbaleri ili u dilu sa gazdom kluba ili nekim krimosom), reflektora nigde, Toma Preposteni predsednik saveza, u drzavi u kojoj se zakoni i ne postuju previse, a kamoli ovaj o privatizaciji.Kad bude usvojen, 2029, bice i zvanicno najsporije doveden zakon u Srbiji.
Budzet je apstraktna stvar ovde, imas 5 miliona plusa, pa odjednom si na nuli, to mi znamo najbolje...Da QPR primera radi, uzme FA Cup, pa naleti na nas u Evropi, sve da ih i izbacimo, to bi bio avgust recimo, najboljeg igraca cemo prodati pre pocetka nase sezone, a barem trojicu ponajboljih u decembru, i vec tad bi bili debelo losiji od tog istog drugoligasa...A i ne bi ih pobedili :wink:
Ajde da za pocetak pocnemo da dobijamo na Banjici, recimo...pa cemo lako dalje...
Io odio Belgrado
shecky

Post by shecky »

Svi koji kritikuju Gvozdenovica mislim da jako grese...
Kao prvo on je stariji od Kizita..e sad jeste da je mozda zalutao kod nas i da smo se svi cudili kad je potpisao ugovor.
Medjutim po meni i barem ono sto sam video za ovo kratko vreme dok je bio tu ,Gvozdeni mi deluje kao kulturan miran i profesionalan igrac koji ima mesta u nasoj odbrani ali eto...Sad nema ni njega nema ni Kize nego imamo Nestora za koga niko u zivotu nije cuo...pa sad razmislite 2 put kad kritikujete Gvozdena.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Lovric odlazi u Jermeniju!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

novosadjanin wrote:Lovric odlazi u Jermeniju!
Tek ide na pregovore, više ćemo znati u narednim danima!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Uff, kako bi to bilo lepo! :D

Sumnjicav sam da to nije neka patka, cisto sumnjam da bi nasa zvezdica htela da igra u CG ligi.
Post Reply