Transferi
Imao sam prilike ta gledam QPR uzivo na njihovom stadionu pre 2 godine. Taj fudbal mi se cinio vise kao tenis nego kao fudbal. Znate ono, svake 2 sekunde izgubis loptu pa je svake 2 sekunde vratis nazad. Mislim da treba da budes "specifican" igrac da bi se na to navikao. Sve u svemu jasno mi je kako neki malo sporiji bek ima problem da se tome prilagodi. A ko bi pobedio kad bi Vosa igrala sa QPR? Mislim da bi nas ubili tempom za prvih pola sata igre a posle bi nam tako mrtvima napunili dupe simikamaGrba_NS wrote:QPR je odlicna ekipa i moje je misljenje da se oni nikako ne mogu porediti sa klubovima iz nase lige(dosta igraca koji igraju za QPR je igralo Premijer ligu)!!!Ja vam garantujem da bi oni, ne samo pobedili nego zgazili bilo koju ekipu iz JSL-nas, zvezdu, partizan, koga hocete! I uopste ne moze ni jedna ekipa iz Engleske druge lige da se poredi sa nasim vodecim klubovima, a ostatkom lige da i ne pricam... Pogledajte na Sport klubu, imate redovno Premiership, fudbal koji se igra u toj ligi je 10 stepenika iznad nase prve lige!!!Lala sa zapada wrote:Ne verujem da su razni Queens park rangersi i Koblenzi bolji od nas i blizanaca.

- Red Marquis
- Moderator
- Uvek sa tobom
-
Daleko mu lepa kuca i da se vise nikada ne vrati!novosadjanin wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 14735.html
Ja bih ovde napravio malu opasku. Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje i svi mi drugim parom ociju gledamo na taj magicni zeleni pravougaonik koji nas svake subote (pa i poneke srede) izvlaci iz domova. Konkretno, radi se o Lovricu - ne vidim cime je momak zasluzio da bude stavljen u isti kos sa Mariom, a samim tim i ostatkom dela ekipe koji bi vecina forumasa rado videla u dresevima neke druge boje. Lovre jeste imao par slabijih izdanja, ali ono sto je cinjenica je da je na svakoj utakmici davao svoj maksimum. Isao je na svaku loptu, nije se libio da ukliza ili postavi glavu tamo gde drugi ne bi ni ruku. Uostalom, zar nije u jednom od intervjua forumasa (setice se vec neko sa kim je intervju konkretno bio) bas on apostrofiran kao najveci radnik u ekipi - onaj koji prvi dolazi i poslednji odlazi sa treninga? Pored toga, uvek je ispostovao navijace, simpatizere, novinare, pa i ljude sa ovog sajta. Verujem da za njega ima mesta u Vosi, jer ima kvaliteta, i kao fudbaler, i kao covek. Napravicu malu digresiju, te se osvrnuti na utakmicu protiv Austrije na Marakani i proslavu gola tadasnjeg kandidata za kapitena. Da li neko misli da bi Lovric tako nesto uradio, da bi svoju radost (zbog postignutog gola) podelio pre sa Zapadom nego sa Firmom? Ja mogu da potpisem da ne bi. Da rezimiram jos jednim osvrtom na gornju recenicu - Darko Lovric i Mario Djurovski mogu za mene biti u istoj recenici u samo jednom slucaju - da ona sadrzi rastavni veznik.Uvek sa tobom wrote:Ово би баш била лепа вест вест: Војводина остала Без Ловрића и Ђуроског... ал видећемо
P.S. Mada sam planirao da moje pisanije po forumu saceka prve utakmice prolecnog dela prvenstva, kolega forumas Uvek sa tobom me je ranije probudio iz zimskog sna.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- One and only
Ja ne mogu nijednom igracu da zamerim to sto ne zna fudbala tj. nema kvalitet ili dovoljno urodjenog talenta. Za to mogu da krivim samo onog ko ga je takvog doveo u klub i stavlja u tim.
Igracima jedino mogu da zameram neprofesionalizam, nesportski zivot, nezalaganje na terenu i treninzima, nepostovanje dresa i grba kluba za koji igra, dzibersko ponasanje na i van terena...
Prema tome, Lovricu nemam sta da zamerim, dok naprotiv Djurovskom imam ohoho toga!
Igracima jedino mogu da zameram neprofesionalizam, nesportski zivot, nezalaganje na terenu i treninzima, nepostovanje dresa i grba kluba za koji igra, dzibersko ponasanje na i van terena...
Prema tome, Lovricu nemam sta da zamerim, dok naprotiv Djurovskom imam ohoho toga!
- Uvek sa tobom
Hocu samo da kazem da ja ne osporavam kolko se Lovric trudi,trudio se i Pekovic,ja hocu da kazem da on jednostavno nema mesta u onakvoj Vojvodini kakvu mi zelimo,verujte mi imao je on dosta kikseva i dosta stratova ''za zatvor'',daleko od toga da je Mario 10 puta gori on se ni ne trudi...U koliko je stigla ta odgovarajuca ponuda za Lovrica prodati ga u koliko ne moje je misljenje da bi trebao da sedi na klupi u koliko se pojacanja pokazu kao bolja od pomenutog 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Lepo recenoRadoye wrote:Ja ne mogu nijednom igracu da zamerim to sto ne zna fudbala tj. nema kvalitet ili dovoljno urodjenog talenta. Za to mogu da krivim samo onog ko ga je takvog doveo u klub i stavlja u tim.