Danas je trenerima za PRO-Licencu drzao predavanje Spanac Jose Luis Serano inace kondicioni trener u vise Spanskih klubova.Izmedju ostalog radio i sa Murinjom u Portu i nasim Anticem kada je u Atletiku iz Madrida osvojio duplu krunu.Rekao je da se u Spaniji doslo do zakljucka da u pripremnom periodu netreba raditi treninge u kojima je zastupljeno trcanje krugova vec da sve mora biti zasnovano na radu sa loptom.Negde pred pocetak prvenstva sam na ovom Forumu pisao ko u ovoj zemlji od trenera radi pripreme metodom igre
Naravno,to je osnova modernog kondicionog treninga,koji je kod nas slabo zastupljen.Nadam se da ce se i nasi treneri edukovati i prezentovati u nasim klubovima.
Bilo bi dobro da Djure ostane jer je sastavio solidnu ekipu samo da malo sredi napad i da krene BELOG gol i sve ce biti u redu a i Stepija da ne prodamo nikako !!! Ja sam za to da ostane p.s. covek ima ambicije iak mu je ovo prvi prvoligaski klub a ako bude lose krenuo sa novom sezonom treba ga smeniti !!!
budababa wrote:Djumi, u kojoj klupi si sedeo? Ako kazes da si bio u zadnjoj, skidam kapu (eh, mladosti), a ako si (joj ) bio u prvoj, menjam misljenje u ovom topiku!