Kako pomoci klubu?
Kako pomoci klubu?
Da li vas plasi ova tisina? Nista se ne govori o pojacanjma, odlascima, Djumiju, isplatama plata(ako sam dobro cuo niko nije dobio ni jednu platu u klubu ove godine?). Sve nam to govorio da novi upravni odbor nije nasao sistemska resenja za finansiranje kluba. Malo me cudi i ovaj grad kao i pokrajina. Da li neko iz grada i pokrajine sme da kaze da je bilo u interesu poreskih obveznika Srpske Atine da se organizuje Svetsko prvenstvo u kuglanju(i to jos u velikoj sali na spensu, inace zakup sale kosta stotine hiljada dinara) a da niko nije bio spreman da plati licencu da F.K.V igra u Evropi? Sta bi ste vi uradili da ste u klubu, pomozite ljudima iz uprave.
Ja sam lutajuci netom naisao na vise nego originalni primer pomoci klubu. F.K. Millwall(http://www.millwallfc.premiumtv.co.uk/) je organizovao licitaciju za mesto u timu! Znaci navijaci se nalaze na aukciji i nadmecu se za sumu za ulazak u prvi tim. Sretni dobitnik dobija dve sezonske, prijavljuje se u F.A. kao zvanican igrac i imace prilike da na nekoj utakmici sedi na klupi. Zar to ne bi moglo kod nas, naravno ne u svojstvu licitacije vec nagradne igre u kojoj bi mogli da ucestvuju samo clanovi kluba. Pobednika bi Minja slikao sa celim timom, Djumi bi ga stavio na klupu na Marakani .... Ako realno pogledate to je mala stvar a koliko bi pomogla da se klub kao institucaija da se varti svojim navijacima!
Ja sam lutajuci netom naisao na vise nego originalni primer pomoci klubu. F.K. Millwall(http://www.millwallfc.premiumtv.co.uk/) je organizovao licitaciju za mesto u timu! Znaci navijaci se nalaze na aukciji i nadmecu se za sumu za ulazak u prvi tim. Sretni dobitnik dobija dve sezonske, prijavljuje se u F.A. kao zvanican igrac i imace prilike da na nekoj utakmici sedi na klupi. Zar to ne bi moglo kod nas, naravno ne u svojstvu licitacije vec nagradne igre u kojoj bi mogli da ucestvuju samo clanovi kluba. Pobednika bi Minja slikao sa celim timom, Djumi bi ga stavio na klupu na Marakani .... Ako realno pogledate to je mala stvar a koliko bi pomogla da se klub kao institucaija da se varti svojim navijacima!
-
Juuu, pa to bi bio totalni sou. F.K.V. je uvek bio pionir i vesnik promena u nasem(samo organizovanje, prve nocne utakmice, prvi sportski centar) fudbalu mislim da bi se moglo naci volje i za tako nesto. Djumi mozda Voja nije mislio da postane trener vec da ga bacis u prvi tim!:) wrote:zamislite da taj neko udje u poslednjem minutu pri rezultatu 0 -0 kao izmena koja bi potrosila malo vremena i da gol

Podbara,mislim da si zakasnio sa idejom,jer je ona uveliko vec realizovana!!! Samo sto covek ne igra samo zadnjih 15 min.,vec ceo mec...
Inace,ako neko od vas prati na ARDu ili DSFu izvestaje iz Bundes lige,primetice da se svake nedelje emituje i reportaza o najsrecnijem navijacu koji ima vecinu tih privilegija,izlazi na konferenciju,na teren ulazi u upravu isl.Svake nedelje,po jedan klub,duzan je da ugosti najsrecnijeg navijaca i da mu pruzi sansu da pogleda klub "iznutra".
Navijaci imaju broj tel. koji pozivaju i odatle se bira najsrecniji.

Inace,ako neko od vas prati na ARDu ili DSFu izvestaje iz Bundes lige,primetice da se svake nedelje emituje i reportaza o najsrecnijem navijacu koji ima vecinu tih privilegija,izlazi na konferenciju,na teren ulazi u upravu isl.Svake nedelje,po jedan klub,duzan je da ugosti najsrecnijeg navijaca i da mu pruzi sansu da pogleda klub "iznutra".
Navijaci imaju broj tel. koji pozivaju i odatle se bira najsrecniji.

Milan Djuricic
Ideja je fenomenalna,moramo nesto uraditi na tom planu.Mozda ne da bas igra ali da sedi na klupi i bude gost na dan utakmice zasto da ne

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Neverovatno!
Ja sam Vatreni navijac Vose i rodjeni Novosadjan ali sada zivim u Torontu i zgranuo sam se kada sam cuo razlog zasto moja Vosa ne igra u Evropi ove godine!Pa zar je moguce da nije bilo para da se plati licenca i da se igra u Evropi!!!???Ako je to istina,ja sam ostao bez teksta.Izgleda je sve manje ljudi kojima nasa Vojvodina nesto znaci?Tu mislim i na one koji vode klub ali i na navijace.Nikom vise nije stalo do Vojvodine(cast izuzecima) i zato se sve ovo i desava sa Vojvodinom.Drzim pesnice vama koji ste jos privrzeni Vosi kao i ja, da Vojvodina stane na svoje noge i da se ovo vise nikada ne dogodi.Pozdrav iz Toronta za moje Vojvodinase.
Ziveli!
Ziveli!
Dejo nema sta da se veruje u gornjim pisanjima to je susta cinjenica. Klub je u ogromnim dugovima i trenutno se ne vidi izlaz iz ove teske situacije. Sto se tice informacija o voljenom klubu dosao si na pravo mesto jer smo uvek po nekoliko dana ispred svih novina. Zato registruj se i ucestvuj u nasim diskusijama.
Nisi jedini ovde iz Kanade moderator Ogi je takodje tamo!
Pozdrav!
Nisi jedini ovde iz Kanade moderator Ogi je takodje tamo!
Pozdrav!