17. kolo: Metalac-Vojvodina 3:1
- Lala sa zapada
3-1... Potop. U prvom delu prvenstva smo imali jednu od tri najbolje odbrane, sada nam dve osrednje ekipe uvale 5 komada (zasad) u dve utakmice. Pojacanja, ej...
Last edited by budababa on Sat Mar 06, 2010 4:39 pm, edited 1 time in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- One and only
Metalac je do ove utakmice postigao samo 9 golova, a nama su na jednoj tekmi dali 3 komada. Sramota! E da imamo sada Lovrica i Kizu. Ne mozemo se vaditi na to da imamo dobar napad, ako cemo na svakoj utakmici da primamo po 3 gola. Pretpostavljam da cemo se uskoro rastati sa Babicem, iako on ne moze biti veci krivac od onih koji su odradili prelazni rok. VRACAJTE KIZITA!!! 

United of Vojvodina
Ma adje! Što se niko nije setio Bate kada je Stepanović imao par lošijih rezultata? On je trenerčina za ovog aktuelnog! Hoće li mi konačno neko objasniti čime je gospodin Sosa Babić zaslužio toliko poverenje i zbog čega je Stepanović onako razapet nakon mečeva sa Partizanom i Zvezdom, a ovoga niko ne pominje? On redom gubi od Metalca, Rada, Javora itd.! Bruka! On je glavni krivac, veze nema čovek!sever-jug wrote:Definitivno nešto jako ne štima!
Biće ovde seče glava posle utakmice.
A Bata je glavni dželat!
sada je 3:1
Užas jedan!
Vidim da nam se kapiten opet proslavio i da promašuje redom sve sa par metara.
A tek odbrana na čelu sa Nestorovićem i Karanom,pa svaka šansa za protivnika je i gol,znači dovoljno je da nam dođu do šesnaesterca i to je to.
Babić izgubio sve konce,ekipu bi bolje vodio i neki amater.Čovek je mnogo gori i od Zagorčića i od Stepija i od nekog klinca koji pika fudbal iza zgrade.
Babić,Mrđa i Nestorović smesta napolje iz kluba,takva boranija nam ne treba!
Vidim da nam se kapiten opet proslavio i da promašuje redom sve sa par metara.
A tek odbrana na čelu sa Nestorovićem i Karanom,pa svaka šansa za protivnika je i gol,znači dovoljno je da nam dođu do šesnaesterca i to je to.
Babić izgubio sve konce,ekipu bi bolje vodio i neki amater.Čovek je mnogo gori i od Zagorčića i od Stepija i od nekog klinca koji pika fudbal iza zgrade.
Babić,Mrđa i Nestorović smesta napolje iz kluba,takva boranija nam ne treba!
Bato majstore vodi nas do titule 

... od pojačanja glava boli...ali sve nas koji ovo pratimo i nerviramo se...budababa wrote:3-1... Potop. U prvom delu prvenstva smo imali jednu od tri najbolje odbrane, sada nam dve osrednje ekipe uvale 5 komada (zasad) u dve utakmice. Pojacanja, ej...
I ko dovede onog Adamsa da mu umre majka ....
auuuuuu, koja bruka i blamaža ...
-
Ma znao sam da cemo primiti bar jedan gol, ali ovo je sramota... Ja sam rekao da cu celu prolecnu polusezonu igrati 3+ jer u ovoj nasoj odbrani duva takva promaja da ce dr Vukosav imati pune ruke posla sa ukocenim vratovima i ledjima kod nasih defanzivaca...ZmagoNS wrote:Firma Bulevar wrote:Stanje u nasoj odbrani posle odlaska Mojsova jako me podseca na prve stihove ove pesme:
http://www.youtube.com/watch?v=Q1N96iEW1gk![]()
Zato sam i igrao 3+... Nadam se da samo da ce biti u nasu korist...
1:1
Doslo ti 3+!![]()
![]()
Ma druže ovde su krivi svi!Koral wrote:Ma adje! Što se niko nije setio Bate kada je Stepanović imao par lošijih rezultata? On je trenerčina za ovog aktuelnog! Hoće li mi konačno neko objasniti čime je gospodin Sosa Babić zaslužio toliko poverenje i zbog čega je Stepanović onako razapet nakon mečeva sa Partizanom i Zvezdom, a ovoga niko ne pominje? On redom gubi od Metalca, Rada, Javora itd.! Bruka! On je glavni krivac, veze nema čovek!sever-jug wrote:Definitivno nešto jako ne štima!
A Bata je glavni dželat!
I oni što su pobrkali sport sa baletom!
Sve ih treba pohapsiti

- Lala sa zapada
-
- Lala sa zapada
I sta onda? Dovescemo nekog novog trenera da bi posle 5-6 odigranih kola govorili da je Sosa bio magistar za tog trenera. Trener je po meni nas najmanji problem.Koral wrote:Ma adje! Što se niko nije setio Bate kada je Stepanović imao par lošijih rezultata? On je trenerčina za ovog aktuelnog! Hoće li mi konačno neko objasniti čime je gospodin Sosa Babić zaslužio toliko poverenje i zbog čega je Stepanović onako razapet nakon mečeva sa Partizanom i Zvezdom, a ovoga niko ne pominje? On redom gubi od Metalca, Rada, Javora itd.! Bruka! On je glavni krivac, veze nema čovek!sever-jug wrote:Definitivno nešto jako ne štima!
A Bata je glavni dželat!
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians