17. kolo: Metalac-Vojvodina 3:1
Nisam rekao da je jedini, ali trenutno rezultatski Babić je najvećiLala sa zapada wrote:I sta onda? Dovescemo nekog novog trenera da bi posle 5-6 odigranih kola govorili da je Sosa bio magistar za tog trenera. Trener je po meni nas najmanji problem.Koral wrote:Ma adje! Što se niko nije setio Bate kada je Stepanović imao par lošijih rezultata? On je trenerčina za ovog aktuelnog! Hoće li mi konačno neko objasniti čime je gospodin Sosa Babić zaslužio toliko poverenje i zbog čega je Stepanović onako razapet nakon mečeva sa Partizanom i Zvezdom, a ovoga niko ne pominje? On redom gubi od Metalca, Rada, Javora itd.! Bruka! On je glavni krivac, veze nema čovek!sever-jug wrote:Definitivno nešto jako ne štima!
Biće ovde seče glava posle utakmice.
A Bata je glavni dželat!
sada je 3:1
-
Problem je sto mi NEMAMO trenera nego recitatora koji je samo VD.Lala sa zapada wrote:I sta onda? Dovescemo nekog novog trenera da bi posle 5-6 odigranih kola govorili da je Sosa bio magistar za tog trenera. Trener je po meni nas najmanji problem.Koral wrote:Ma adje! Što se niko nije setio Bate kada je Stepanović imao par lošijih rezultata? On je trenerčina za ovog aktuelnog! Hoće li mi konačno neko objasniti čime je gospodin Sosa Babić zaslužio toliko poverenje i zbog čega je Stepanović onako razapet nakon mečeva sa Partizanom i Zvezdom, a ovoga niko ne pominje? On redom gubi od Metalca, Rada, Javora itd.! Bruka! On je glavni krivac, veze nema čovek!sever-jug wrote:Definitivno nešto jako ne štima!
Biće ovde seče glava posle utakmice.
A Bata je glavni dželat!
sada je 3:1
- lala sa Istoka
- servalsorim
Није тај Бабић сам дошао у клуб и одлучио да ради своје сатисфакције мало се игра тренера !!!Koral wrote:Nisam rekao da je jedini, ali trenutno rezultatski Babić je najvećiLala sa zapada wrote:I sta onda? Dovescemo nekog novog trenera da bi posle 5-6 odigranih kola govorili da je Sosa bio magistar za tog trenera. Trener je po meni nas najmanji problem.Koral wrote: Ma adje! Što se niko nije setio Bate kada je Stepanović imao par lošijih rezultata? On je trenerčina za ovog aktuelnog! Hoće li mi konačno neko objasniti čime je gospodin Sosa Babić zaslužio toliko poverenje i zbog čega je Stepanović onako razapet nakon mečeva sa Partizanom i Zvezdom, a ovoga niko ne pominje? On redom gubi od Metalca, Rada, Javora itd.! Bruka! On je glavni krivac, veze nema čovek!

...uno di noi...
- Lala sa zapada
I koja je razlika izmedju Babica i svih prethodnih trenera? Ja iskreno mislim da Sosa ne bi ni drzao kapitena i Tadica u prvoj postavi. To je 2/3 napada. Da li je Sosa kriv za fijasko sa Mojsovim? Da li je Sosa kriv za slucaj Kizito i jos jedan slucaj vestackog ozivljavanja karijere u vidu Djurisica?Koral wrote:Nisam rekao da je jedini, ali trenutno rezultatski Babić je najvećiLala sa zapada wrote:I sta onda? Dovescemo nekog novog trenera da bi posle 5-6 odigranih kola govorili da je Sosa bio magistar za tog trenera. Trener je po meni nas najmanji problem.Koral wrote: Ma adje! Što se niko nije setio Bate kada je Stepanović imao par lošijih rezultata? On je trenerčina za ovog aktuelnog! Hoće li mi konačno neko objasniti čime je gospodin Sosa Babić zaslužio toliko poverenje i zbog čega je Stepanović onako razapet nakon mečeva sa Partizanom i Zvezdom, a ovoga niko ne pominje? On redom gubi od Metalca, Rada, Javora itd.! Bruka! On je glavni krivac, veze nema čovek!
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
-
Da sumiramo ucinak FK Vojvodine ove nedelje manje vise.
Djenova nas je lepo z....... za Aleksica. Kupili ga za dz.
Mojsov potpisao ugovor dobio dres i otisao kao da i nije ni biio tu.
Metlac iz GM nama daje 3 gola kao sto ce se primetiti ni jedan tim nam osim Austrije ove sezone nije dao toliko golova na jednoj utakmici.
Sta onda pricati. Jad i beda.
Ne znam koliko nas je bilo na Hajduku ali sam sada siguran da nas nece biti ni 70% toliko.
Ovim rezultatom slobodno kup mogu i da zaborave jer ovakvom igrom mozemo dobiti gol i od tima iz San Marina.
Evropske utakmice nam ni ne trebaju.
Neka odrade ovi kenjatori ovu sezonu pa lepo prodajmo i Stepanovica, Mrdju i Djurovskom ta trojica me najvise nerviraju. Pomogucnosti da odu i kao Aleksic za dz samo vise da ih ne gledamo.
Zaista nisam siguran da li da idem vise na stadion. Dolazi lepo vreme bolje ja da igram fudbal nego da gledam kako nam reprezentativni golman prima golove kad hoces. Zaista cemi biti zao decka da zbog Citakovica,Karana i Nesterovica i naravno Babica ostane kuci umesto da ide u Juznu Afriku.
Djenova nas je lepo z....... za Aleksica. Kupili ga za dz.
Mojsov potpisao ugovor dobio dres i otisao kao da i nije ni biio tu.
Metlac iz GM nama daje 3 gola kao sto ce se primetiti ni jedan tim nam osim Austrije ove sezone nije dao toliko golova na jednoj utakmici.
Sta onda pricati. Jad i beda.
Ne znam koliko nas je bilo na Hajduku ali sam sada siguran da nas nece biti ni 70% toliko.
Ovim rezultatom slobodno kup mogu i da zaborave jer ovakvom igrom mozemo dobiti gol i od tima iz San Marina.
Evropske utakmice nam ni ne trebaju.
Neka odrade ovi kenjatori ovu sezonu pa lepo prodajmo i Stepanovica, Mrdju i Djurovskom ta trojica me najvise nerviraju. Pomogucnosti da odu i kao Aleksic za dz samo vise da ih ne gledamo.
Zaista nisam siguran da li da idem vise na stadion. Dolazi lepo vreme bolje ja da igram fudbal nego da gledam kako nam reprezentativni golman prima golove kad hoces. Zaista cemi biti zao decka da zbog Citakovica,Karana i Nesterovica i naravno Babica ostane kuci umesto da ide u Juznu Afriku.
- Red Marquis
- Moderator
Eh kakvi ste, a zar vam ovo nije bio sjajan prelazni rok do pre nedelju dana? Niko ne pati od amnezije kao slaninari...
A sad paljba po Babiću kao da će to da nešto reši...Jel bi novi trener imao štopera da upari sa Plečom? Jel ima levog beka da crnogorca izbaci iz postave? Jel bi imao smelosti da Mrđu pošalje na klupu i da zadrži posao nakon toga?
Rekao sam već pre par meseci, dokle god se ni mi sami navijači ovog ukletog kluba ne možemo ujediniti oko toga ko zapravo treba da ode, ovo sve smo i mi delom krivi.
A vi opet očekujte od Bate da nešto uradi, da izvuče zeca iz šešira i da možemo nastaviti san o osvajanju kupa, umesto da barem jednom čujemo više uprava napolje na Karađorđu...
A sad paljba po Babiću kao da će to da nešto reši...Jel bi novi trener imao štopera da upari sa Plečom? Jel ima levog beka da crnogorca izbaci iz postave? Jel bi imao smelosti da Mrđu pošalje na klupu i da zadrži posao nakon toga?
Rekao sam već pre par meseci, dokle god se ni mi sami navijači ovog ukletog kluba ne možemo ujediniti oko toga ko zapravo treba da ode, ovo sve smo i mi delom krivi.
A vi opet očekujte od Bate da nešto uradi, da izvuče zeca iz šešira i da možemo nastaviti san o osvajanju kupa, umesto da barem jednom čujemo više uprava napolje na Karađorđu...
Io odio Belgrado
Evo i mene posle dužeg vremena pišem post. Odma da kažem da nemam nameru nikog da pljujem a najmanje šefa stručnog štaba. gosp. Babića. Nije Babić kriv što mu je u poslednjem trunutku uzet Mojsov, a nije ni doveden kvalitetan levi bek.
Počevši od činjenice da od ovakve seljačke ekipe dobijemo 3 gola (setite se njihovog trenera u papučama, bermudama, potkošulji, izbačenog stomaka), i budala može shvatiti da duva jako velika promaja u odrani.
Imam jedan konstruktivan predlog:
Mora se hitno naći adekvatno rešenje za drugog štopera pored Pleča, moj predlog je pokušati na tom mestu postaviti Ađurua. Ađuru je snažan, dovoljno visok i za njegovu građu dosta brz igrač, a od ostalih osobina odlikuje se još i veoma dobrim procentom oduzetih lopti i solidnom skok igrom. Možda bi trebalo pokušati kroz treninge videti kako bi se snašao na tom mestu (a složićete se svi sa mnom, da teško može biti lošiji od ostalih).
Kizu podhitno licencirati (dovoljno je samo to reći)
Do meča sa partizanima se mora uštimovati ta odbrana, inače se bojim da bi sa ovakvom igrom od njih primili bar 4-5 komada. Ja sam u svemu ovom optimista i verujem šefu struke gosp. Babiću da će uspeti nekako ukomponovati odbranu da liči na nešto.
Počevši od činjenice da od ovakve seljačke ekipe dobijemo 3 gola (setite se njihovog trenera u papučama, bermudama, potkošulji, izbačenog stomaka), i budala može shvatiti da duva jako velika promaja u odrani.
Imam jedan konstruktivan predlog:
Mora se hitno naći adekvatno rešenje za drugog štopera pored Pleča, moj predlog je pokušati na tom mestu postaviti Ađurua. Ađuru je snažan, dovoljno visok i za njegovu građu dosta brz igrač, a od ostalih osobina odlikuje se još i veoma dobrim procentom oduzetih lopti i solidnom skok igrom. Možda bi trebalo pokušati kroz treninge videti kako bi se snašao na tom mestu (a složićete se svi sa mnom, da teško može biti lošiji od ostalih).
Kizu podhitno licencirati (dovoljno je samo to reći)
Do meča sa partizanima se mora uštimovati ta odbrana, inače se bojim da bi sa ovakvom igrom od njih primili bar 4-5 komada. Ja sam u svemu ovom optimista i verujem šefu struke gosp. Babiću da će uspeti nekako ukomponovati odbranu da liči na nešto.
Samo napred Vojvodina!!!
Imali su cele pripreme da se ukomponuju.Ako se sad budemo uigravali ajao nama.Igra Karan=neigra Karan.Sta su oni gledali i radili u pripremama?SlobaNN wrote: Do meča sa partizanima se mora uštimovati ta odbrana, inače se bojim da bi sa ovakvom igrom od njih primili bar 4-5 komada. Ja sam u svemu ovom optimista i verujem šefu struke gosp. Babiću da će uspeti nekako ukomponovati odbranu da liči na nešto.
4 smo izgubili od 5 Sta je tebi?
Butorovicu-THE END !!!
-
A kao Mojsov se odlično pokazao na pripremama?
Ne valja mnogo toga,ali ne možemo da kažemo kako Babić nije kriv uopšte.Ipak je on uspeo da izgubi vezano od ekipa od kojih nikada nismo gubili.Uspeo je i da nam opet nabije kompleks gostujućih terena.
Ali nije to toliko ni bitno,druga bi bila priča da nemamo pravog čoveka koji ga može menjati,ali MI IMAMO I TO JE NAŠ DJUMI!
Djumija imenovati za novog šefa stručnog štaba,samo nas on može izvući iz ove zbrke,a jedini može i Kizu da vrati.Zar je moguće da niko ne misli kao ja ovde?
Još nešto.Ako još jednu utakmicu odgledam sa Mrđom kao starterom,zaista ću razmisliti ima li više smisla sve to pratiti.Goniti ga napolje,dosta se samoreklamirao kod nas.
A Nestorović nek se tera u Palić kod Bulatovića i Božovića i neka tamo osnuju nikšićko-pljevaljski klan.
Ne valja mnogo toga,ali ne možemo da kažemo kako Babić nije kriv uopšte.Ipak je on uspeo da izgubi vezano od ekipa od kojih nikada nismo gubili.Uspeo je i da nam opet nabije kompleks gostujućih terena.
Ali nije to toliko ni bitno,druga bi bila priča da nemamo pravog čoveka koji ga može menjati,ali MI IMAMO I TO JE NAŠ DJUMI!
Djumija imenovati za novog šefa stručnog štaba,samo nas on može izvući iz ove zbrke,a jedini može i Kizu da vrati.Zar je moguće da niko ne misli kao ja ovde?
Još nešto.Ako još jednu utakmicu odgledam sa Mrđom kao starterom,zaista ću razmisliti ima li više smisla sve to pratiti.Goniti ga napolje,dosta se samoreklamirao kod nas.
A Nestorović nek se tera u Palić kod Bulatovića i Božovića i neka tamo osnuju nikšićko-pljevaljski klan.
Bato majstore vodi nas do titule