Red Marquis wrote:Mislim da je vreme za novi Mrđin het-trik protiv Čukaričkog, da ućutka nepoštovaoce kapitenske trake
Znam da su sad svi zadovoljni licenciranjem Kizita, ali ja nisam. Ne zbog njega naravno, već zbog još jednog pokazatelja kako se neozbiljno radi u ovom klubu. Bata je lepo obezbedio zemljaku mesto u timu, BEZ KONKURENCIJE, a ovaj očekivano pokazao da ne vredi ni za taj Rudar iz Pljevalja i odjednom, naše treniranje strogoće sa Kizom i nije toliko čvrsto. Ma daj, dokle više tako?!
Tačno tako.Očekujem kad-tad u ekipi i Bulatovića i Božovića.
A ni u Paliću se nisu snašli.
Last edited by ice on Mon Mar 08, 2010 11:48 pm, edited 1 time in total.
2 stopera, levi bek, Djumi za trenera i to je ubedljivo najbolji tim u drzavi koji moze bez problema da osvoji titulu! Nemojte ocajavati, mozda vam situacija trenutno izgleda bezizlazno al za tili cas se to sve promeni! Ne bih ja bas kritikovao prelazni rok, po meni je odlicno uradjen, a to ce se videti sledece sezone, kad dodje ozbiljan trener, Djumi! Ono sto bih kritikovao je situacija sa Mojsovim koja je jednim delom zasluzna za ovakvo stanje u odbrani(i klubu kao posledicu toga) zajedno za razocaravajucim Sosom!
Ovaj tim sa dobrim trenerom i drugom odbranom nema konkurenciju u Srbiji, to potpisujem!
Grba_NS wrote:2 stopera, levi bek, Djumi za trenera i to je ubedljivo najbolji tim u drzavi koji moze bez problema da osvoji titulu! Nemojte ocajavati, mozda vam situacija trenutno izgleda bezizlazno al za tili cas se to sve promeni! Ne bih ja bas kritikovao prelazni rok, po meni je odlicno uradjen, a to ce se videti sledece sezone, kad dodje ozbiljan trener, Djumi! Ono sto bih kritikovao je situacija sa Mojsovim koja je jednim delom zasluzna za ovakvo stanje u odbrani(i klubu kao posledicu toga) zajedno za razocaravajucim Sosom!
Ovaj tim sa dobrim trenerom i drugom odbranom nema konkurenciju u Srbiji, to potpisujem!
Složio bih se i dodao i sa NOVIM DIREKTORIMA oko klupe.
Otkud ti to da ne postuje klub? Ja sam recimo procitao njegovu izjavu kako ga je Vojvodina fudbalski vratila u zivot, kako je zvezda za njega zavrsena prica, ljubi grb posle postignutog gola, ima korektan odnos sa Firmom...
I ja se slazem sa Grbom Nas problem je levi bek i stoper, a ne Mrdja. Napad je u Kragujevcu postigao gol, da je i odbrana odradila svoj deo posla to bi bilo 0:1 i tri boda za nas.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Sto se tice Mojsova, tu nisu cista posla. Negde sam procitao da je Pantelic rekao za njega da je sada uplasen. Pricao je kad je dosao kako je srecan sto je napustio makedonsku ligu, kad odjednom on u Skoplju. Ne bi me cudilo da je tu prste umesala i makedonska (albanska) mafija
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Kakve sve probleme imamo,tek će da se vidi.Bolje da ne prizivamo đavola,ali ako se nešto ne preduzme,on će sam doći.
A šta je ako ne samoreklamerstvo to što našeg kapitena ima po svim mogućim novinama?I neka je rekao da voli Vojvodinu,od silne priče valjda mu je i to palo na pamet,ali mnogo se više uhvatio za gomilu zainteresovanih klubova iz Nemačke,Italije,Engleske,Francuske i Španije.
Prva je da je Kizito izasao kao pobednik u igri principa, a druga je da je Sosa Babic i dalje trener iako mu je autoritet, po meni, zestoko poljuljan.
Sada ostaje da vidimo u kakvom je kondicionom stanju Kizito.
Da li je trenirao i koliko? Neki info?
Licno, zao mi je sto je Babic ostao na klupi, jer me ama bas nicim do sada nije impresionirao. Zelim mu da u nastavku pokaze da vredi, mada bi vise voleo da vidim Djumija na mestu Sefa struke.
Vi stalno pricate o posledicama i krivite to(ili njih citaj Mrdja Sosa Mario Duca)
Problem treba resiti tako sto se treba odstraniti uzrok svega toga , a to nije niko od pomenutih.
Sto neko rece na sportalu il gde vec,pa nama Lippi da dodje opet ce biti isto!
I da se ne zaboravi..jedini razlog zbog cega smo bili drugi je sugava zvezda prosle sezone i 3 poklon boda u Cacku ,a ne Maric.
Slazem se da imamo odlican tim tj igrace po meni i najbolje u ligi.
Jedini problem je nedisciplina i neprofesionalnost igraca ,covek koji je hteo to da promeni je smenjen.
ps sto se mene tice Mrdja ima mesta u prvih 11 ali mu takodje ne bi skodilo da koju tekmu pocne sa klupe jer treba dati sansu i drugima cisto da imaju motiva za dalji rad a i da se sigurni starter ne opusti previse i jos pride da nema nikakve posledice
Mislim da je poraz od Metalca besmislen ako neko ne ohladi malo na klupi, ili na tribinama, a tu ne mislim samo na Nestorovica. Iz istog razloga ni ostanak Sose ne bi imao smisla.
novosadjanin wrote:Daj smorili ste vise sa Mrdjom! Po meni on ima mesta u 11. A vi koji tako ne mislite, strpite se jos 10 utakmica, prvi strelac lige je, uvaljacemo ga nekom na leto za 1-2 miliona € i cao!
Svaka mu cast,dao je 10-11 golovo,3 gola raspalom BSKu i Borcu koji je doso bez pola odbrane kolko se secam.I sta ostane 4-5 golova...kome ih je dao jos?Gde su golovi protiv zvezde,partizana,smedereva,OFKa,Jagodine....cim naidje na jacu odbranu,cvrc milojka sto bi se reklo....pogledaj kolko ima ekipa u prvenstvu.Od 16 ekipa,on je njima 5 il 6 dao golove,za 18 kola.....nevidim nikog ko je dovoljno lud da da 2 miliona za igraca sa 26 godina koji jedva daje golove u nasoj jadnoj ligi....
Sto neko rece na sportalu il gde vec,pa nama Lippi da dodje opet ce biti isto!
I da se ne zaboravi..jedini razlog zbog cega smo bili drugi je sugava zvezda prosle sezone i 3 poklon boda u Cacku ,a ne Maric.
Slazem se da imamo odlican tim tj igrace po meni i najbolje u ligi.
Jedini problem je nedisciplina i neprofesionalnost igraca ,covek koji je hteo to da promeni je smenjen.
ps sto se mene tice Mrdja ima mesta u prvih 11 ali mu takodje ne bi skodilo da koju tekmu pocne sa klupe jer treba dati sansu i drugima cisto da imaju motiva za dalji rad a i da se sigurni starter ne opusti previse i jos pride da nema nikakve posledice
Shecky, ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom. Forumasi shvataju nasu problematiku kao uzrocno-posledicnu vezu. Forumasi najvise i kritikuju upravu zbog toga sto neki igraci imaju zagarantovano mesto. Ja to 2. mesto nisam ni slavio, razlog nije samo okolnost u poslednjem kolu.Meni je totalno svejedno da li smo 2. ili 3. na kraju sezone. Koja je razlika? Kolo kasnije smo startovali u evropskim kvalifikacijama.
Mi imamo dobre igrace, ali oni su jos daleko od tima. Dakle, ne smatram da imamo najbolji tim trenutno u zemlji. Sto zzbog poremecenih ljudskih odnosa unutar kolektiva, sto zbog svih desavanja u vezi sa nasom odbrambenom linijom.
Pa ja bas i ne vidim da ovde neko sem mene kritikuje upravu nego ste svi zapeli za Sosu i Mrdju.
Evo ja cu otici i "ub**i" obojicu veceras ako ce to da resi problem...
A za sve kriticare Mrdje koji jeste dao golove slabim ekipama...da vas pitam ovo?
Gde bi Vosa bila sada da isti taj Mrdja NIJE postigao te golove?
Da se razumemo nisam ja okoreli fan Mrdje ali zaista preterujete.
Uvek gledate ono lose a dobro sto je uradjeno kao da se nije ni desilo.
Evo naravno da je super sto je Bata sredio Veternik svaka mu cast za to!
Ali ne postaje se sampion sa novim gradjevinskim objektima.
I meni je svejedno dal smo drugi ili 12ti.
Ako je cilj titula onda 2 mesto je totalni neuspeh,ali naravno kod nas je sve uspeh ono...varijanta nasa bronza vredi vise od njihovog zlata i slicne guposti koje samo mi vidimo tako..
Zar ja treba da slavim izlazak u Evropu kad ce nas neki jlfsidfjlri tim razbiti?
Mi tek ako budemo sampioni mozemo nesto u raditi u Ligi Uefa posto LS mozemo samo da sanjamo kao i ona gamad odande...
novosadjanin wrote:Otkud ti to da ne postuje klub? Ja sam recimo procitao njegovu izjavu kako ga je Vojvodina fudbalski vratila u zivot, kako je zvezda za njega zavrsena prica, ljubi grb posle postignutog gola, ima korektan odnos sa Firmom...
6.3.2010
15:45h
Meda : dragane ocemo ici da pozdravimo navijace ?
Mrdja : ma koji navijaci to su Pi**e (i odlazi u svlacionicu )
Kako ne kritikujemo? Koga krivimo ( pored igraca i trenera)
kada govorimo o tome kako smo dosli do toga da nam odbrana dobija 3 komada od Metalca? Ja sam cak i nasao opravdanja za Sosu, govoreci da Sosa nije kriv za izbor igraca nase odbrane u prelaznom roku. Koga kritikujemo kada govorimo o slucaju Mojsov? Koga kritikujemo kada govorimo da smo sampioni u davanju izjava novinama? Koga kritikujemo kada govorimo o losem marketingu kluba? I jos 1000 stvari, da ne nabrajam.
Dragan Mrdja ( sada govorim ozbiljno, necu ga u ironiji nazvati kapiten) je za mene sramota i ja se osecam ponizeno svaki put kada takav covek ponese dres kluba koji ce uskoro proslaviti vek postojanja.
Gde bi Vosa bila bez Mrdjinih golova? Verovatno sa vise bodova na svom saldu i boljom gol razlikom. Glavu dajem da Misa ( dok je bio zdrav) ne bi bio losiji od Mrdje. Da ne govorim o drugim igracima koji bi mogli zaigrati...