18. kolo: Vojvodina-Cukaricki 4:0

Svan

Post by Svan »

Qr0nJa wrote:Evo da i ja kazem nesto o utakmici. Mislim da smo dobro odigrali. E sad pitanje je kako bi tekao dalje tok meca da Brka nije odbranio onaj zicer na pocetku meca.Mrdja danas surprisingly dobar,mada se i on izalavio da bi dosao do hat-tricka,a kad je promasio nekoliko zicera,odlucio se za asistenciju.Moram nesto da kazem,s'obzirom da kritikujete Merebu da se 'alavi. Kao prvo vidi se da zeli da postigne taj prvi gol,toliko da ga je Djumi pustio da izvede penal pre nego sto izadje(videlo se koliko mu znaci da sto pre postigne gol,a samim tim ce mu biti lakse). Vidim i da ga poredite sa Stjepanovicem...izvinite ali je "izlomio" vise igraca u ove tri utakmice nego ovaj u celoj sezoni.
Његов тренер је замолио да победи, па је ударио казну. Није волео, јер Мрђа могао урадити 3.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Prijatno me je iznenadio Mrđa sa proslavom pogodaka, samo tako da nastavi. Lep učinak, ali neću ništa da komentarišem pošto ovo nije merodavno, ček da ga vidimo protiv Smedereva.

Marebašvili, dosta solira, ali Bože moj koliko je samo igrača padalo na dupe posle njegovih finti, takvog driblera još nisam video u našem dresu, prelepo, jedva čekam duele sa blizancima. Ne znam tačno koja mu je pozicija, vidi se da može da igra sve u napadu. Biće on pravi, samo malo da se prilagodi. U svakom slučaju izmislio fudbal za Maria. Pedagoška odluka Đumija za penal, da se probije led. Slično mišljenje imam za Bilbiju, ume i samo neka se trudi.

Nestorović je odigrao malo bolje, ali ne treba zaboraviti da je Đura lep doprinos za to imao (pametan taktički potez), videćemo šta se tu dešava protiv Smedereva. Inače video sam Kizu danas kad je dolazio na utakmicu.

Dušan Tadić blago rečeno ništa nije uradio, najblaže rečeno užas! Šta se dešava u toj glavi? Mislim da je vreme da se malo uželi i ohladi na hladnoj klupi!

Slažem se sa većinom da će posle Smedereva sve biti kristalno jasno. Smederevo, defintivno utakmica sezone.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Da, Mrdja je danas bio najbolji igrac na terenu, nije mi tesko da priznam.
Neka on nastavi sa tim partijama i zapusi svima nama usta.

Smederevo je i za mene mec sezone, ali ne zbog rezultatskog aspekta. Hocu da vidim nesto sto bi mogli okarekterisati kao tecnu igru, samo tako bi svi mi bili optimisticni pred velike okrsaje protiv blizanaca.

Brine me nastavak slabe i spore organizacije igre nasih bekova i nemogucnost Adjurua i Mede da pravovremeno i kvalitetno uposle nase kreativne igrace. Ponovila se prica sa jeseni i iz meca protiv Kule. Gospodin Djumi mora pod hitno da poradi na tom planu.

Hvala gospodinu Djumiju sto je dao sansu Kati.

:D

Verujem da ce u sledecim mecevima biti jos ranijih izmena.

Gospodin Djumi je veliki psiholog i dobro je osetio koliko je potreban gol Merebi. Sada ga je postigao i verujem da ce biti i manje soliranja u narednim kolima.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Minja
Administrator

Post by Minja »

Galerija sa meca postavljena:

http://www.fkvojvodina.com/galerija.php
milos

Post by milos »

Drago mi je zbog pobede nase Vose,iskreno se radujem...Bravo za sve.Samo neka tako nastave.Mrdja po meni maestralno,pored njega i ostali,opet ne bih toliko kritikovao Tadica,jeste da mu nije sezona onakva kakva se ocekuje ali mislim da bi mu trebali dati podrsku,jer i on je ipak Vosino dete,ni Medojevic nije na svom nivou pa ne trpi kritike,sto je po mom misljenju naravno u redu.Mislim da bi se isto trebali poneti i prema Tadicu jer podrska sigurno svakome znaci.Jos jedna stvar vidi se da Mereba zna fudbal,ali realno mogo podseca na Stjepanovica i mnogo solira.Ali treba mu dati vremena da se adaptira na novu sredinu,sigurno nije lako... :lol:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Upravo sam odgledao snimak golova i moram pohvaliti Mrdju.Ne znam kod kog gola je lepse (bas po mom ukusu) reagovao.Sutevi iz prve i iz svih pozicija (kao nekada Meho Kodro,moj omiljeni centarfor),i jos plus asistencija,koja je iskreno i mene iznenadila iako sam znao da ce asistirati,a mogu zamisliti reakcije navijaca na samom stadionu.... jer iz onakve situacije,99% fudbalera bi sutiralo na gol.

Ipak,kao sto jedna lasta ne cini prolece,tako ni ova danasnja partija ne sme da nas zavara.Zna se sta je u fudbalu najteze ostvariti,i po cemu se velicine poznaju - kontinuitet!!! :wink:
Image
One and only

Post by One and only »

Posle meca protiv ocajnog Hajduka veciona vas sa foruma je bila zadovoljna rezultatom, iako smo ih pobedili jedva, golom u 90+ minutu. Danas pobedimo ocajnu Cuku 4-0, a reakcije su ocajne. U cemu je problem? 'Ajde uredu, ne volimo Mrdju, ali dajte ljudi nemojte umanjivati njegove zasluge danas. Sta treba da se desi da bi vi bili zadovoljni? Da ovako igra svaku utakmicu bilo bi fantasticno. Meni Mrdja nije drag, ali danas je zaista odigrao kako treba. Tadica pljujete nenormalno, ali isto tako i Meda ne blista u poslednja tri meca i dalje dobija podrsku. Prezadovaljan sam rezultatom iako je to samo Cuka, ali posle one katastrofe u KG, ovo je ipak dobar rezultat. Za razliku od Sose, Djumi je ceo mec stojao i govorio igracima sta da rade. Ako nam se vrati Kiza, stvari ce verovatno izgledati bolje. Mereba je strasan igrac, verujem i da je Bilbija dobar, ali danas mi je delovao pomalo pogubljeno. Videcemo kako ce stvari izgledati protiv Smedereva.
United of Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Jedan jedini, Meda dobija podrsku zato sto je mladic koji je tek nedavno dobio sansu u prvom timu.

Koliko je dugo Tadic u startnoj postavi?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
DUB

Post by DUB »

Ај и ја да кажем коју...

Победили смо, ако не најлошију онда сигурно једну од најлошијих екипа из, ако не најлошије онда сигурно из једне од најлошијих лига у Европи. Ништа посебно али исто тако и далеко од очајног наступа, рекло би се очекивано. Могло је бити и 2-1 а исто тако и 6-0, мени лично небитно. Битно ми је да смо уложили онолико труда колико је потребно да се победи такав противник и идемо даље. Ја све ове првенствене утакмице посматрам као припремне за куп и за следећу сезону.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
milos

Post by milos »

Sad na Sosu tek vidim lepo drugi Mrdjn gol,pa to je strasno...Euro gol
aNS

Post by aNS »

DUB wrote:Ај и ја да кажем коју...

Победили смо, ако не најлошију онда сигурно једну од најлошијих екипа из, ако не најлошије онда сигурно из једне од најлошијих лига у Европи. Ништа посебно али исто тако и далеко од очајног наступа, рекло би се очекивано. Могло је бити и 2-1 а исто тако и 6-0, мени лично небитно. Битно ми је да смо уложили онолико труда колико је потребно да се победи такав противник и идемо даље. Ја све ове првенствене утакмице посматрам као припремне за куп и за следећу сезону.
Тренутно смо 23. лига, јуче сам баш дошао до те информације. :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

aNS wrote:Тренутно смо 23. лига, јуче сам баш дошао до те информације. :lol:
Trebalo bi da smo 25:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.html
Djumi

Post by Djumi »

Ljudi potrebno je samo malo strpljenja. Moramo biti zadovoljni pobedom, ali ona sama nema vrednost ako se uporedo ne bude nadogradjivala igra. Ima dosta kvalitetnih pojedinaca, ali to sve treba da se uklopi u jednu homogenu celinu. Taj proces je malo duzi od 7 dana. Kad bi toliko trajao onda jedan Real ne bi ispadao iz euro kupova od prosecnih evropskih ekipa. Turbolencije ovom timu nisu potrebne, ali jeste potreban posten odnos prema klubu i dresu. Cela filozofija naseg kluba treba da bude: "Pruzicu svoj maksimum"!
Mi ulazimo u jednu veoma tesku takmicarsku fazu, a imamo samo 7 dana za treninge. U nedelji kad igramo sa Smederevom, Partizanom i Zvezdom se ne trenira nego se rade treninzi oporavka i pripreme za narednu utakmicu.

Prva utakmica:

Pobeda od 4:0,
Dobar odnos prema protivniku,
Debi decka iz nase skole (Kataia),
Prvi gol Merebesvilija,
Gol Tadica posle duzeg vremena,
Dobar Mrdjin odnos u fazi odbrane,
Adjuru sprecio direktan udar na nasu zadnu liniju.
Merebesvili mnogo solira, ali i to ce doci na red!
Bilbija ekstra talenat, ali jos uvek klinac.
Bilo je jos dobrih i losih detalja, ali zar i niste pisali da treba da stvaramo u perspektivi jedan kvalitetan tim.

Prvog puta kad sam bio u Vosi, Kacar je debitovao u 6 kolu protiv Zemuna, a bio je pripreman ceo pripremni period plus mesec dana. Vuk Mitosevic je jos talentovaniji nego sto sam mislio, ali sa njim se mora biti strpljiv i analitican. Nije bitno KAD ce poceti da igra, vec KAKO ce igrati kad pocne.
Svi znate da volim da budem na Forumu Vose i da je Vasa podrska za mene veliki teret odgovornosti.

Ali vas molim da me ne pocenjujete stavom da cu sve njih razjuriti i postaviti nekoga koga je drugi pripremao i trenirao. Snaga ubacivanja mladih i talentovanih igraca jeste u kvalitetnoj pripremi.

25 dana ima do polufinala kupa
Manje od mesec dana da stvorimo dobar Timski duh i podignemo nivo igre pre svega duzim posedom lopte. Glas sam izgubio vicuci da moramo igrati mnogo gusce u defanzivnom bloku. Ne treba da ja gubim glas, nego igraci znoj trenirajuci taj segment igre. Momci su zeleli, hteli i ostvarili i to je posle 4 poraza iz 5 utakmica sasvim solidno.

Da li mozemo bole? Mozemo!
Da li ce biti bolje? Bice
Da li ce to biti sutra ? Nece - jer to prosto nije moguce.

NE TREBA MENE NIKO DA PODRZAVA ZATO STO ME VOLI, AKO NE BUDE REZULTATA! A REZULTATA NECE BITI SAMO AKO NE BUDE RAZUMEVANJA.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

AMIN!
STO SE RADI
igoork

Post by igoork »

Nemam sta da dodam sem uzivajmo u privilegiji da smo verovatno jedini prvoligaski klub u Evropi koji ima direktan kontakt sa trenerom! 8)
Locked