Играч утакмице је био Мрђа, али ми се и даље не свиђа, на добром путу је да то промени у скорије време, а кад би био и на маракани играч утакмице са 2 постигнута поготка не би ми више сметало ни да нам буде капитен. Несторовић није заслужио да уђе у игру после приказаног умећа са лоптом на трави, није се показао баш најбоље у претходне две утакмице па бих ја пре пустио да неко наше дете "брука", стиче искуство него сумљиво појачање. Плеч, коме смо се смејали и замерали да има вишак килограма је сада стуб одбране и сада се види да је човек из Базила и да зна како се игра прави фудбал. Ђуришић се није снашао баш најбоље као и Несторовић, исти случај па исто и мислим да је боље пустити неког млађег док се не уклопи ил нестане у покушају као многи. Тадићу треба објаснити да се потруди мало више и тако ће више пара напољу зарадити и олакшати и њему и нама муке. Билбија и Меребашвили су на добром путу да постану играчи који ће се "селити" у титове близанце, а надам се после одличних пратија за сезону, две(три тешко, скоро ко и две) и преселити у неки озбиљан европски клуб уз прихватљиве суме евра. Вуличевић одличан и већ је кренуо горе наведеним путем. Меда иде истим путем као и Качар, само се надам да је управа сада мало искуснија. Ађуру по мени нема велики потенцијал али одради посао за нашу лигу што је показао и на овој утакмици. По мени не треба хвалити Брку за одбрану оног смешног шута, од њега очекујем да једног дана стане на гол наше репрезентације(по мени би могао и сада) као и неког великог европског тима и мислим да би требао да буде капитен барем пола године пре него што оде из клуба, а надам се да ће још остати, свака му част шта све трпи, једноставно један од нас на терену.
Ђумни, исто један од нас на терену, желим му да се што боље снађе у наредним утакмицама, има доста тога да промени. Такође му желим да надживи садашњу управу(осим ако се чудо не деси и управа просветли, мада не треба њему,њима никаква светлост) и остане дуго на нашем терену, са нама ће увек бити.