Ja ne znam, vi kao da ste ocekivali da Djumi ima caroban stapic, pa cemo posle 7 dana da igramo kao Barsa?
Ja sam veoma zadovoljan mnogo boljim odnosom prema igri svih igraca! Mrdji je objasnjeno kako mora da se ponasa i da se odnosi prema klubu i navijacima, odmah je bilo rezultata
Jako ste nerealni i zamisljate da je sklapanje sastava kao neka virtualna igrica, ima mnogo kockica koje treba da se skolpe i da tim bude pravi
Smiljanic je LUDA GLAVA, dzaba sav potencijal, talenat i ocekivanje, njega ni jedan trener ne bi stavio u prvu postavu! Veoma je drzak, bahat, neodgovoran, cak bi rekao da ima velik nedostatak kucnog vaspitanja! Mora ulazak u tim imati kriterijume i tu ne sme postojati popusta. A pokusavali su sa njim vec na svakakve nacine.
Katai je imao slicnih i ozbiljnih ispada, ali su izgleda uspeli da ohlade i primire to klinacko ponasanje.
Karan izigrava novosadskog smekera, trebalo bi vise da se posveti fudbalu, mislim da je trenutno Djurisic mnogo sigurnije resenje!
Zanima me sta Djumi misli o Djuri na stoperskoj poziciji

Mislim da ima pun potencijal za to, a u sredini imamo i pouzdanog Tumbu. Zanimljivo je da u Bayernu upravo stoperi 2-3 godine igraju na poziciji zadnjeg veznog, kako bi bili spremni i vesti sa loptom u nogama/Holger Badstuber , Martín Gastón Demichelis /! Tako je poceo i Lovric
Adams je jos mlad i nije se dovoljno prilagodio. Sa njim mora strpljivo, slabo je igrao na pripremama i bice potrebno odredjeno vreme da se potpuno uklopi i pokaze koliko zaista vredi! Mislim da je zaista rec o timskom igracu i da mu trenutno ne predstavlja ogroman pritisak sto nije u startnoj postavi.
Treba biti strpljiv sa Merabasvilijem, tek je stigao, vidi se da je paklen igrac i tek treba da se prilagodi! Tako treba imati razumevanje za Medu i Bilbiju, ne treba zaboraviti na njihove godine, bice obojca vrhunski igraci, a volju, htenje i ogroman potencijal poseduju!
Na poslednjih 5 utakmica imali smo 4 poraza, i sada posle pobede od 4-0 i ociglednog boljitka na voljnom momentu mi kao nismo zadovoljni i cekamo Smederevo... Ta kao "raspala" Cuka je Javoru u gostima dala 2 komada i remizirala i lagano pobedila Hajduk sa 2-0!