18. kolo: Vojvodina-Cukaricki 4:0

1892

Post by 1892 »

the Gari wrote:
Milan wrote:Gari, tek ti je prvi post, nema potrebe za takvim tonom!
Pet minuta gledam u tvoj post (misleći da je namenjen meni) i ništa mi nije jasno :D Dok skonta budala...

Posle utakmice sa Čukaričkim obuzeo me je onaj lep osećaj da će se nešto promeniti i krenuti nabolje, ali se odmah setim da sam se tako osećao već jedno sedam puta u ovoj sezoni (i jedno 237856278456 puta u životu) i da je Voša uspela da ga ubije isto toliko puta. Svaka Kula ima svoj Gornji Milanovac, valjda Čukarički neće imati svoje Smederevo. Do prošle utakmice sa Smederevom, bili smo prvi na tabeli i ondaK je sve krenulo nizbrdo: valjda će se stvari ovoga puta okrenuti na drugu stranu.

Sama utakmica u nedelju, kao što smo i očekivali, nije promenila mnogo toga kada je sastav tima u pitanju, što je kratkoročno dobro i racionalno, ali se nadam da će se dugoročno neke stvari menjati. NAŠ trener u tome ima punu podršku. I da, puno mi je srce što konačno imamo trenera koji nosi Firmin šal i ne nosi ga da bi se folirao!

Pošto je Dragan Mrđa, izgleda, glavna tema, ovu ću reći poslednji put u životu jer sam već i sam sebi dosadan: ja ga evo (kao jedan od njegovih redovnih pljuvača) pohvaljujem za igru i golove u nedelju, ali i dalje mislim da je skandalozno što je kapiten ovog tima. Uzdravlje i vidimo se u Smederevu!
ahahaha, Gari (da, ti :wink:) svaka cast za ovo boldovano, ovo je prica mog zivota (sto se Vose tice), razocarenja su cesta, cak bih rekao precesta, ali su zato i ti sitni i retki uspesi drazi i sladji
Come on you Reds!
Turija

Post by Turija »

ketica649 wrote:
Nije u redu da Katai debituje pre Vuka.
Ne vidim zasto NIJE U REDU????
:)
Ne treba(mo) se ,,kačiti" za jednu reč, već za suštinu.Jer, teško je uvek odabrati najprikladniju.Zato smatram da je Milan potpuno u pravu, što je reagovao na post mladog forumaša.
I meni se čini logičnije da je šansu prvo dobio Vuk, ali sigurno Djumi zna zašto se odlučio za Kataia (kao što mi je posle Grbinog posta, mnogo jasnija pozicija Smiljanića).
Ne znam kako bi igrao Vuk, ali je kanda Kataia ubila trema (ako nije, onda ,,debi" baš ne obećava mnogo -izgledalo mi je kao da Tadić nije ni izašao sa terena.Iskreno, očekivao sam mnogo više želje, žara, trčanja jednog našeg odmornog mladog momka).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ketica649

Post by ketica649 »

Sve je to u redu i slazem se da je trema ucinila svoje i da nije dao sve od sebe ali to nije razlog da neko kaze da nije u redu sto je debitovao pre Vuka. Opet kazem, sigurno da postoje razlozi sto Vuk nije bio ni na klupi kao i sto postoji razlog sto Katai nije debitovao jos na prvoj utakmici (kako je bilo planirano)jer je bio je kaznjen. I da, u pravu si da se ne treba kaciti za jednu rec ali to je onda mogao i reci na drugi nacin,a ne tako. Zaista mi nije bila namera da zapocinjem bilo kakvu raspravu ali da nije ok tako nesto izjaviti-nije. Eto toliko :)
Kamenica

Post by Kamenica »

Pre svega da kazem, da smo odigrali odlicnu utakmicu. Ne slazem se, da Mrdja nosi kapitensku traku, iako je dao dva gola- sto neko rece, neka ovako odigra u Kupu i sve dosadasnje ludorije, bice mu oprostene. Konacno mogu da budem zadovoljan s prikazanim na terenu. Fudbal smo konacno poceli da igramo, samo tako i da nastavimo...

Gruzijac je dovodio do ludila, svakoga ko je loptu jednom u zivotu sutnuo. sa svojom sebicnoscu... Bilbija dosta dobar, veliki je potencijal.... Vulicevic pravi atleticar, decko nije stao svih 90 minuta, kao da je vodio bitku sa napadacima Celzija, a ne Cuke... Vidi se taj potencijal odmah. Pozdrav svima, vidimo se u Smederevu.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Somborac

Post by Somborac »

Ja ne znam, vi kao da ste ocekivali da Djumi ima caroban stapic, pa cemo posle 7 dana da igramo kao Barsa?

Ja sam veoma zadovoljan mnogo boljim odnosom prema igri svih igraca! Mrdji je objasnjeno kako mora da se ponasa i da se odnosi prema klubu i navijacima, odmah je bilo rezultata :twisted:

Jako ste nerealni i zamisljate da je sklapanje sastava kao neka virtualna igrica, ima mnogo kockica koje treba da se skolpe i da tim bude pravi :!:

Smiljanic je LUDA GLAVA, dzaba sav potencijal, talenat i ocekivanje, njega ni jedan trener ne bi stavio u prvu postavu! Veoma je drzak, bahat, neodgovoran, cak bi rekao da ima velik nedostatak kucnog vaspitanja! Mora ulazak u tim imati kriterijume i tu ne sme postojati popusta. A pokusavali su sa njim vec na svakakve nacine.

Katai je imao slicnih i ozbiljnih ispada, ali su izgleda uspeli da ohlade i primire to klinacko ponasanje.

Karan izigrava novosadskog smekera, trebalo bi vise da se posveti fudbalu, mislim da je trenutno Djurisic mnogo sigurnije resenje!

Zanima me sta Djumi misli o Djuri na stoperskoj poziciji :?: Mislim da ima pun potencijal za to, a u sredini imamo i pouzdanog Tumbu. Zanimljivo je da u Bayernu upravo stoperi 2-3 godine igraju na poziciji zadnjeg veznog, kako bi bili spremni i vesti sa loptom u nogama/Holger Badstuber , Martín Gastón Demichelis /! Tako je poceo i Lovric :!:

Adams je jos mlad i nije se dovoljno prilagodio. Sa njim mora strpljivo, slabo je igrao na pripremama i bice potrebno odredjeno vreme da se potpuno uklopi i pokaze koliko zaista vredi! Mislim da je zaista rec o timskom igracu i da mu trenutno ne predstavlja ogroman pritisak sto nije u startnoj postavi.

Treba biti strpljiv sa Merabasvilijem, tek je stigao, vidi se da je paklen igrac i tek treba da se prilagodi! Tako treba imati razumevanje za Medu i Bilbiju, ne treba zaboraviti na njihove godine, bice obojca vrhunski igraci, a volju, htenje i ogroman potencijal poseduju!

Na poslednjih 5 utakmica imali smo 4 poraza, i sada posle pobede od 4-0 i ociglednog boljitka na voljnom momentu mi kao nismo zadovoljni i cekamo Smederevo... Ta kao "raspala" Cuka je Javoru u gostima dala 2 komada i remizirala i lagano pobedila Hajduk sa 2-0!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Iz izvestaja sa sajta:
Grof Zekula wrote:Meč sa Brđanima obeležio je, trenutno najbolji strelac JSL – kapiten Dragan. Po dva gola i dve asistencije (ako mu se izboreni penal, računa kao to) uz jasno zapažanje da mu je odgovarala ta uloga kada se izvuče na desni bok
A evo,sta je Voja napisao 13.09.2009,posle utakmice Vojvodina - Smederevo 1:1:
Voja wrote:Mrdja - sta znam,sem brzine,malo sta ima.I sto je najgore,za tu visinu,covek "nema" glavu.Ja bih njega protiv BSKa recimo,na krilo,a Misu (eto vam Misa ) u srce 16m.Mozda je ovo suluda ideja,ali zato ja i nisam trener Ubedjen sam da bi Mrdja bio ubojitiji na krilu,sa svojim begovima nego sto je na mestu centarfora.
E sad,da li je ovo zaista bila suluda ideja,ili nesto sto je sasvim izvodljivo.... ni sam ne znam :wink:
Image
Brane

Post by Brane »

Djumi prepisuje :rolll:
Kamenica

Post by Kamenica »

Somborac,

Niko nije nezadovoljan pobedom protiv Cukarickog. Jednostavno radi se o nimalo naivnoj ekipi, koju je preuzeo Krunic, a koji zna trenerski posao(setimo se prosle sezone, kada je sa tribina vodio OFK i izborio opstanak u ligi)...

Ipak to ovu pobedu cini sladjom, Djumi je tek pristigao- cetiri gola u mrezi Cuke. Tecna igra. Kao sto rekoh Gruzijac jeste mlad, ali ono soliranje mu je bas bezveze. Medojevic i Bilbija su strasni igraci, najjaci trenutak na utakmici se desio kada smo pevali Borcu, kada je Bilbija digao ruke i pozdravio nas... Navijanje je bilo sjajno, barem meni. Argentina na "Karadjordju"...

Mrdja je dao dva, namestio dva ocigledno mu je neko skrenuo paznju, kako se ophodi prema nama- koji smo tamo svake nedelje.

Adjuru je "ispao" u dva navrata iz igre, ali je Vulicevic odlicno ispravio njegove greske. Jednostavno Cuka je delovala nemocno, iz prostog razloga sto su on i Plec odigrali nepogresivo nazad. Primacemo mi golove, nece moci odbrana sve da neutralise, ali dokle god se odbrana odlicno krece i dokle god smo efikasni u napadu, smatram da cemo moci da pobedjujemo i "vecite". Djumi je sada pristigao, na opstu radost varosi i treba ga pustiti da radi svoj posao, ja sam siguran da nas nece razocarati i da cemo uskoro gledati ubojitu Vosu. U prvenstvu moramo da se zakucamo na trece mesto, a voleo bi' da odigramo finale Kupa sa Beogradom.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Kamenica wrote:Somborac,

Niko nije nezadovoljan pobedom protiv Cukarickog. Jednostavno radi se o nimalo naivnoj ekipi, koju je preuzeo Krunic, a koji zna trenerski posao(setimo se prosle sezone, kada je sa tribina vodio OFK i izborio opstanak u ligi)...
moj skromni komentar na ovo - druze svaka recenica osim ove ti je u redu i svaka cast za zapazanje,ali da je krunic trener koji zna posao... pa svi znamo ciji je to trener i kako dobija posao i koliko ga cesto menja,a vidjam ga skoro svaki dan po bg kaficima,nesto mi se ne razlikuje od ostalih sminkera odavde... :roll: cuka je polu-ozbiljna ,da ne kazem amaterska ekipa (jer se pola fudbalera ne placa vec igraju za ino-angazman) ,i kao takva ne moze na biti reper sopstvenih vrednosti. nadam se da ce se ekipa spremiti za smederevo i da cemo ih tamo tuci,kako bi digli moral pred titovce
STO SE RADI
Milan

Post by Milan »

the Gari wrote:
Milan wrote:Gari, tek ti je prvi post, nema potrebe za takvim tonom!
Pet minuta gledam u tvoj post (misleći da je namenjen meni) i ništa mi nije jasno :D Dok skonta budala...
:mrgreen:
Pošto je Dragan Mrđa, izgleda, glavna tema, ovu ću reći poslednji put u životu jer sam već i sam sebi dosadan: ja ga evo (kao jedan od njegovih redovnih pljuvača) pohvaljujem za igru i golove u nedelju, ali i dalje mislim da je skandalozno što je kapiten ovog tima.
:!: :!: :!:

p.s. Kakve "standing ovations" za našeg novog Šeleta. Davno neko nije tako prihvaćen i ispraćen...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kamenica

Post by Kamenica »

Vojvodinas wrote:
Kamenica wrote:Somborac,

moj skromni komentar na ovo - druze svaka recenica osim ove ti je u redu i svaka cast za zapazanje,ali da je krunic trener koji zna posao... pa svi znamo ciji je to trener i kako dobija posao i koliko ga cesto menja,a vidjam ga skoro svaki dan po bg kaficima,nesto mi se ne razlikuje od ostalih sminkera odavde... :roll: cuka je polu-ozbiljna ,da ne kazem amaterska ekipa (jer se pola fudbalera ne placa vec igraju za ino-angazman) ,i kao takva ne moze na biti reper sopstvenih vrednosti. nadam se da ce se ekipa spremiti za smederevo i da cemo ih tamo tuci,kako bi digli moral pred titovce
Moje "zapazanje" u vezi Sime "cevapa" je bilo krajnje ironicno... Covek je psovao majku igracima sa tribina, dok jos nije imao trenersku dozvolu, da sedi na klupi- da je to bilo sramno za slusati.

I ja se nadam, da cemo uzeti sva tri boda u Smederevu, a onda idemo na "sletove". Dva kola, dva teska protivnika+ kup...

Milane,

Mrdja ukoliko nastavi da reseta mreze protivnika, posebno ukoliko zagorca zivot ciganima u dve utakmice, ona njegova izjava i nepozdravljanje nas(koju je delimicno ispravio s golovima i sudelovanju kod preostala dva) ce mu biti zaboravljena. Donekle se iskupio, kada je potrcao ka "Severu", nakon oba postignuta gola, ali ima jos da se igra!

Porediti ga sa Seletom je jos uvek rano i malo neumesno, a da je zasluzio ovacije, jeste. :D
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Milan

Post by Milan »

Kamenica wrote:

Porediti ga sa Seletom je jos uvek rano i malo neumesno, a da je zasluzio ovacije, jeste. :D

Ovo se odnosilo na izlazak Merebe...
POŠTO OBRAZ ???!!!
mihailov

Post by mihailov »

Samo jedno informativno pitanje:Zar nije Katai vec debitovao u jesenjem delu :?:
Napred Voso!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

mihailov wrote:Samo jedno informativno pitanje:Zar nije Katai vec debitovao u jesenjem delu :?:
To beše Šušnjar! Menjao Stjepanovića na meču sa Javorom!
Kamenica

Post by Kamenica »

Mereba igra kao da je prosao Vosinu skolu. Dok se malo uigra sa Bilbijom i Mrdjom, bice paklen igrac...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Locked