Reorganizacija takmicenja

Locked
Djumi

Reorganizacija takmicenja

Post by Djumi »

Za iducu sezonu 2005/6 se planira reorganizacija takmicenja.Posledica toga je da bi ispadalo 8 klubova iz prve lige a u sezoni 2006/7 bi liga brojala 12 klubova.
Kako vidite Vojvodinu u sledecoj sezoni i dali moze biti medju prvih 8 klubova :?:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Владика
Administrator

Post by Владика »

Mislim da je ocigledno da necemo biti gospodari svoje sudbine i to iz 3 razloga-1. Nemamo kvaliteta ni na terenu(mislim na igrace) ni u upravi da samostalno izborimo ostanak,2. Mnogo stvari ce zavisiti od toga kako se beogradjani izmedju sebe dogovore.3- Treba racunati da ce morati da ostanu bar 2 crnogorska kluba! Ako ne dodje do radikalnih finansijskih promena mislim da ce sledeca sezona biti za cupanje zivaca!
nboya
Administrator

Post by nboya »

To kako ce se beogradjani dogovoriti, mene ne interesuje nesto narocito.
Vise me interesuje sta to mi radimo, a koliko vidim, ne radimo nista.
Iz godine u godinu sve smo losiji i losiji. Ove godine smo bili osmi...
Ja bih voleo kad bi Djumi imao hrabrosti da sve karte baci na ove nove klince. Da raskrsti sa Belicima, Franciskovicima, Vukeljama...
Kacar, Pavlovic, Djurovic nemaju kvalitet da naprave odmah neki dobar rezultat, ali imaju potencijal da u buducnosti urade nesto vise. Treba napraviti rez, i po cenu ispadanja u drugu ligu.
Inace RK Metaloplastika je napravila krajem sedamdesetih jedan takav rez. Sredinom osamdesetih su postali prvaci Evrope.
UPRAVA NAPOLJE!!!
rici

Post by rici »

Mislim da cemo imati tesku sezonu u kojoj ce se desiti mnogo turbulencija.
Tim ce biti mnogo mladji u odnosu na prethodnu sezonu zbog hronicne besparice.Sto se tice Djumija mislim da ce ovi koji hoce da ga sklone da cekaju neki slabiji rezultat i onda to urade(Maric ce biti tu da ga zameni),a rezultati ce sigurno biti varljivi jer novca nema.Voleo bi da Djumi kaze sta on misli(ako moze).
P.S.Nisam bio tu 20-ak dana a toliko toga se desilo :!:
Djumi

Post by Djumi »

rici wrote:Mislim da cemo imati tesku sezonu u kojoj ce se desiti mnogo turbulencija.
Voleo bi da Djumi kaze sta on misli(ako moze).
P.S.Nisam bio tu 20-ak dana a toliko toga se desilo :!:
Ubedjen sam da ce biti veoma teska situacija ali i da ce Vosa imati bolje rezultate nego prosle sezone(u to sam ubedjen).Onaj ko neveruje u bolje sutra netreba ni da se bavi sportom :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked