Hvala sto nama slepima otvaras oci.... ako si odlucio da posle mnogo godina odustanes od ove borbe s vetrenjacama, pusti nas ''slepe'' da nastavimo pricu, kakva god ona bila... (postovima tipa : svaka vam cast sto vi idete a obe boli k.... nije ni vreme ni mesto) Ako mi ne odemo ko ce? mislis da je upravi vazno da li ce nas biti ili nece na utakmici? mislis da prave pricu za grad ili navijace? samo ces im olaksati posao kad vide da nema prepreke!shecky wrote:Svaka cast vama koji idete na mec i koji jos uvek imate motiva da gledate 11 degena kako ih boli k***c i za vas i za Vojvodinu...kako ce posle tekme koju pucamo 100%%%.. ,ici negde na kaficu uz osmeh a ti ces da kidas zivce u narednih 10 dana zbog jos jednog brukanja.
Sad sam jos besniji nego u subotu!
Ja ne idem nema sanse em ne mogu em necu!
Nek im tate i mame idu pa nek njih jebu u razum!
p.s. Vojo poprilicno je glupo porediti pa cak i metaforicno fk Vojvodinu s nekim zaludjenikom za nekom budzotinom tj. BMWom, ja bi to pre nekako upakovao u pricu s' entuzijastima koji ne odustaju od nekog old timera, cak i kada on izgubi sjaj zbog koga su ga i zavoleli, i kad ga uzjasu neki bednici koji tu neprocenjivu vrednost ne znaju da cene.
Nikom nista ne zameram na forumu, al nikako mi ne ide u glavu to nametanje misljenja i sugerisanje. Pustite bre ljude da rade sta im je volja...
Al ajd' ako ste se vec vecina izjasnili gde cete biti u sredu u 15h evo i ja cu: NA KARADJORDJU, ISKIDACU SVOJE GRLO A NAJVEROVATNIJE I ZIVCE I NE ZALIM, JER TO RADIM IZ NEKE SVOJE POBUDE I NAVIKE!